Supermarkt

Picnic folders

Ontvang nu korting bij Picnic met folder aanbiedingen

Picnic folders

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 13-06-2021 t/m 19-06-2021

> Folder bekijken

PLUS Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 13-06-2021 t/m 19-06-2021

> Folder bekijken

Coop Compact Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 13-06-2021 t/m 19-06-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-06-2021 t/m 22-06-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Picnic folders

Populaire folders

Picnic folders

TitelStartdatumEinddatum
Picnic Folder Week 0928-02-202107-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Picnic folder?

Helaas is er nu geen geldige Picnic folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Picnic folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Picnic folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Picnic folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Picnic folder?

Blader nu snel door de Picnic folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Picnic korting

Folder Picnic

Boodschappen doen hoort erbij want een mens moet natuurlijk eten en drinken. Het is alleen een klusje waar niet iedereen altijd even dol op is om te doen en soms heb je er ook gewoon geen tijd voor of zin in. Je kunt het jezelf dan een stuk makkelijker maken door de boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Dit is onder andere mogelijk bij Picnic.

Boodschappen bestellen, verzamelen en laten bezorgen door Picnic

Picnic is een supermarkt waarbij je je boodschappen alleen maar in de webshop kunt bestellen want er zijn geen fysieke winkels van deze aanbieder. Je kunt je boodschappen bij Picnic bestellen via een speciale app. Als je deze eenmaal gedownload hebt dan kun je meteen beginnen met bestellen. Je kunt alle boodschappen die je nodig hebt doorgeven. Picnic begint dan te verzamelen (ze krijgen immers hun spullen van verschillende leveranciers) en met wat geluk kun je je bestelling al de volgende dag in huis hebben. Dat ligt er natuurlijk wel aan hoe druk het is want soms duurt het wat langer. Je kunt reeds boodschappen laten bezorgen als je voor minimaal €35 bestelt.

Wanneer kun je je boodschappen thuis verwachten?

Als je je voor de eerste keer bij Picnic aanmeldt dan bestaat de kans dat je eerst even op een wachtlijst terecht komt. Er is veel interesse in deze service en Picnic wil het zo goed mogelijk uitvoeren en plannen dus wordt er gekeken naar wanneer hun Runner bij jou in de buurt is. Hiermee worden de boodschappen bij je thuisbezorgd en krijg je een berichtje wanneer de bezorger komt. Dit kan op twintig minuten worden aangegeven zodat je er nooit lang op hoeft te wachten of er uren voor thuis dient te blijven.

Indien er een geldige folder is vind je deze hier

Wil je nu graag bij Picnic klant worden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen en producten die je met korting kunt kopen? Kijk dan altijd of Picnic een folder uitgeeft met actieproducten. Indien er op het moment dat jij online een kijkje neemt op Aanbiedingenfolders.nl dan vind je deze folder hier altijd, mits beschikbaar en geldig. Kun je geen folder vinden? Kijk dan op de site van Picnic naar acties. Je kunt deze ook altijd in de app vinden. Als je aan het bestellen bent, zie je direct de speciale weekacties staan (geldig van maandag tot en met zondag daarna) of andere voordelen die te behalen zijn.

Altijd gratis thuisbezorgd

De prijzen bij Picnic liggen net iets lager dan bij de gemiddelde supermarkt maar ze gaan er zeker nooit overheen. Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden waarbij je bijvoorbeeld een tweede artikel gratis krijgt of waarbij je van aanzienlijke korting gebruik kunt maken. Picnic bezorgt, in tegenstelling tot veel andere supermarkten, de boodschappen altijd gratis thuis dus dat is een leuk voordeel.

Mis niks meer als je Picnic op social media en via de app volgt

Als je geen enkel nieuwtje omtrent Picnic wilt missen dan kun je daarvoor natuurlijk de website en de app goed in de gaten houden. Daarnaast kun je Picnic volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt er ook terecht als je vragen hebt en vergeet vooral niet de recensies van andere mensen die je reeds voorgingen als klant bij Picnic te lezen. Zo weet je meteen hoe zij de service ervaren hebben en kun jij daar als (toekomstige) klant je voordeel mee doen.

Neem bij vragen contact op met de klantenservice van Picnic

Je kunt als je een vraag aan Picnic hebt altijd eerst even op de site tussen de veelgestelde vragen kijken of die van jou er misschien ook tussen staat. Is dat het geval, dan heb je meteen je antwoord te pakken. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit of staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice van Picnic. Deze is zeven dagen per week bereikbaar. Je kunt de klantenservice bellen, een appje of een mailtje sturen.

Kijk altijd even of Picnic ook bij jou thuis bezorgt

Als je boodschappen wilt bestellen bij Picnic dan kun je het beste eerst even checken of ze ook op jouw adres bezorgen. De locaties worden steeds verder uitgebreid dus grote kans dat ze bij jou in de straat boodschappen komen afleveren. Je hoeft hiervoor alleen maar je postcode en huisnummer in te voeren op de website en kunt dan een reservering voor het bezorgen maken. Dit laatste doe je door je emailadres en telefoonnummer door te geven.

Over Picnic

In 2015 werd in Amersfoort de eerste hand gelegd aan de onderneming Picnic. Deze onderneming zou één van de eerste online supermarkten van ons land worden; Picnic heeft tot op de dag van vandaag géén winkels, maar alleen maar distributiecentra. Vanuit die centra worden de bestelde boodschappen bij de klanten thuis bezorgd; gemak dient de mens.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een fikse groei door weten te maken. In meer en meer steden in ons land zijn de diensten van Picnic beschikbaar geworden, terwijl het bedrijf nu ook in Noordrijn-Westfalen actief is. Door de jaren heen heeft Picnic ook een flinke wachtlijst op weten te bouwen; veel huishoudens hebben zich bij Picnic aangemeld, maar kunnen door de drukte nog niet online hun boodschappen doen.

Voor het doen van de boodschappen dien je eerst een account aan te maken. download vervolgens de app en selecteer alle boodschappen die je wilt bestellen. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende categorieën, waaronder ‘Acties’. In het assortiment van Picnic zijn eigenlijk alle producten van de A-merken te vinden.

Het enige waar je bij de bestelling rekent mee moet houden, is dat de bestelling minimaal 35 euro moet bedragen. De bestelde boodschappen worden vervolgens op een bepaald tijdstip bij je thuis bezorgd; Picnic is nu in staat om dit tot op de minuut nauwkeurig door te geven. Bij Picnic hoef je in ieder geval nóóit bezorgkosten of overige leveringskosten te betalen.

Mocht je niet tevreden over de diensten zijn, kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat is bijvoorbeeld het geval als de ontvangen boodschappen niet overeenkomen met jouw bestelling. In dat geval kan je op werkdagen van 09.00 tot 23.00 uur contact opnemen en in het weekend van 11.00 tot 23.00 uur. Je kunt daarvoor bellen naar 088 37 42 642 of mailen naar service@picnic.nl.

×