Edeka Duitsland

www.edeka.de

Duitse Supermarkt

Edeka Duitsland folders

Edeka Duitsland folders

Bekijk de nieuwe Edeka Duitsland folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Edeka Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 05-12-2022 t/m 10-12-2022

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Geldig van 17-11-2022 t/m 15-12-2022

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Geldig van 21-11-2022 t/m 22-12-2022

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Geldig van 20-11-2022 t/m 22-12-2022

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Geldig van 12-11-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt folders

Lidl Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 05-12-2022 t/m 10-12-2022

> Folder bekijken

Kaufland Duitsland Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-12-2022 t/m 07-12-2022

> Folder bekijken

Aldi Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 05-12-2022 t/m 10-12-2022

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 28-11-2022 t/m 04-12-2022

> Folder bekijken

Kaufland Duitsland Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-12-2022 t/m 07-12-2022

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 05-12-2022 t/m 11-12-2022

> Folder bekijken

Norma Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 05-12-2022 t/m 10-12-2022

> Folder bekijken

Aldi Duitsland Folder

Geldig van 08-12-2022 t/m 17-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt winkels

Verlopen Edeka Duitsland folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Edeka folder?

Blader nu snel door de Edeka folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Edeka folder?

Ja, er zijn op dit moment 5 actieve Edeka folders.

Tot wanneer is de nieuwe Edeka folder van deze week geldig?

De nieuwe Edeka folder van deze week is geldig van 05-12-2022 t/m 10-12-2022.

Tips voor Edeka Duitsland korting

Folder Edeka

Als je wel eens graag in Duitsland op vakantie gaat en daar in een huisje of op de camping verblijft, dien je uiteraard ook boodschappen te doen. Hiervoor kun je in Duitsland bij tal van supermarkten terecht waarvan Edeka er eentje is. Het is ook altijd leuk om er eens te shoppen als je dicht bij de grens woont. Je bent er immers zo en het aanbod is er net even anders dus dat maakt het nog boeiend ook.

Kijk altijd online naar de reclamefolder van Edeka

Bij Edeka wordt wekelijks een speciale reclamefolder uitgebracht. Nu krijg je hier de reclamefolders wekelijks in de brievenbus of op de deurmat. Dit zijn allemaal folders voor winkels in Nederland en daar zal er geen bij zitten van Edeka. Deze folder wordt echter wel degelijk op papier gedrukt en kun je bij een Edeka winkel krijgen en online altijd raadplegen. Je vindt de folder en alle aanbiedingen op de eigen site maar deze staat ook hier op Aanbiedingenfolders.nl.

Kijk goed wanneer de folder geldig is

Is er een folder, dan kun je er zeker van zijn dat je deze hier vindt. Edeka brengt wel eens meer folders tegelijk uit maar die vind je hier ook altijd terug. Er staat bij hoe lang de aanbiedingen in de folder geldig zijn zodat je weet wanneer je korting krijgt en wanneer bepaalde artikelen verkrijgbaar zijn. Dit zijn namelijk niet altijd allemaal producten die standaard in het assortiment zitten dus kijk altijd even goed wanneer het handig is om naar de winkel toe te gaan.

Waar vind je de vestigingen van Edeka?

Als je naar een vestiging van Edeka wilt, kun je op de website vinden waar de dichtstbijzijnde voor jou is. Zeker als je ergens in Duitsland op vakantie bent, is het handig dat te doen zodat je niet ver hoeft te rijden voor je boodschappen. Heb je een supermarkt gevonden in de buurt? Dan zie je op de site alle gegevens staan zoals openingstijden en het exacte adres en kun je meteen verder klikken op het aanbod zodat je weet waarvoor je er allemaal terecht kunt en wat er die week in de reclame is.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg Edeka op social media

Wil je nu niet steeds zelf op de site van Edeka kijken of er leuke aanbiedingen gelden of welke producten nieuw zijn in het assortiment? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Duitse supermarkt. Om de newsletter automatisch in je mailbox te ontvangen hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de site en is het zo gepiept. Je kunt Edeka daarnaast volgen op Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube zodat je helemaal niks meer hoeft te missen en als eerste alle nieuwtjes weet.

Kijk voor tips, recepten en meer op de website

Als je bij Edeka je boodschappen haalt zul je best aardig wat dezelfde producten aantreffen als in een Nederlandse supermarkt, alleen misschien van een ander merk. Heb je nu het een en ander gekocht en wil je daar een lekkere maaltijd mee op tafel zetten? Dan kun je op de site van Edeka ook terecht voor talloze recepten. Het aanbod is groot dus de kans dat je er wat tussen vindt dat je aanstaat en dat bij je smaak past, is aanzienlijk. Kijk ook altijd even naar alle informatie die op de site staat over voedsel. Zo weet je wat gezond eten voor je kan doen en lees je de nodige tips en tricks om voedzaam en toch lekker te eten.

Stel je vragen aan Edeka

Heb je een vraag aan Edeka? Dan kun je deze stellen aan een medewerker in een van de filialen van deze supermarkt. Ben je niet in de gelegenheid daar naartoe te gaan maar wil je wel iets vragen? Stel je vraag dan op een van de social media kanalen waarop Edeka actief is. Zo krijg je of een antwoord van Edeka zelf of van andere klanten. Je kunt er hun ervaringen lezen zodat je weet wat zij ervan denken en voor jezelf bepalen of je klant wilt worden.

Hoe neem je contact op met de klantenservice?

Edeka heeft ook een klantenservice waar je met vragen terecht kunt. Je kunt deze van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereiken en het contactformulier dat je op de site vindt invullen en versturen kan uiteraard altijd. Je vindt op de website ook veelgestelde vragen waar je tussen kunt kijken of die van jou erbij staat. Zo ja, dan heb je direct je antwoord gevonden.

Over Edeka Duitsland

In Duitsland zijn behoorlijk veel supermarktketens behoorlijk groot te noemen. Er is echter maar één keten die de allergrootste kan zijn; in het land van onze Oosterburen is die eer weggelegd voor Edeka. Deze supermarktketen heeft in 2005 de Duitse vestigingen van de supermarktketen Spar overgenomen, waarna het direct het grootste aanbod van supermarkten in Duitsland had.

De supermarkten van Edeka zijn logischerwijs in het gehele land te vinden. Voor sommige Nederlanders biedt dat interessante kansen, aangezien in de grensgebieden ook meerdere Edeka supermarkten te vinden zijn. Deze supermarkten hebben niet alleen een uitgebreid assortiment, maar hanteren ook relatief voordelige prijzen. Het doen van boodschappen is in Duitsland vaak goedkoper dan het doen van boodschappen in ons land.

Op de website van Edeka kan je meer informatie vinden over de winkels, de adresgegevens en de openingstijden. Klik hiervoor op de website op ‘Marktsuche’. Je krijgt dan direct een kaart te zien met alle Edeka supermarkten, waardoor je razendsnel kunt achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Als je op de website van Edeka op ‘Unsere Marken’ klikt, krijg je een compleet overzicht te zien van alle producten die aangeboden worden door Edeka. Deze producten zijn van gekende A-merken, maar zijn ook veelvuldig van B-merken uit Duitsland. Via de website kan je direct een boodschappenlijstje aanmaken, waardoor je het boodschappen doen nóg makkelijker maakt.

Mocht je vragen hebben, kan je van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur contact opnemen met de Duitse klantenservice. Je kunt hiervoor bellen naar 0800 333 5211 of een online contactformulier invullen. Deze klantenservice communiceert wel hoofdzakelijk in het Duits; bereid je daar dus op voor.