Bert Plantagie

www.bertplantagie.com

Wonen

Bert Plantagie folder

Ontvang nu korting bij Bert Plantagie met folder aanbiedingen

Bert Plantagie folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Blokker Weekaanbiedingen Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 01

Nog 1 dag geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

TotaalBED Winter Sale Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 16-01-2021

> Folder bekijken

Superkeukens Folder Week 02

Nog 1 dag geldig
Geldig van 10-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Bert Plantagie folders

Populaire folders

Bert Plantagie folders

TitelStartdatumEinddatum
Bert Plantagie Folder01-08-202031-12-2020
Bert Plantagie Folder01-08-201931-07-2020
Bert Plantagie Folder01-08-201930-06-2020
Bert Plantagie Folder01-08-201931-05-2020
Bert Plantagie Folder01-08-201930-04-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bert Plantagie folder?

Helaas is er nu geen geldige Bert Plantagie folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Bert Plantagie folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bert Plantagie folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Bert Plantagie folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bert Plantagie folder?

Blader nu snel door de Bert Plantagie folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Bert Plantagie korting

Bert Plantagie folder

Bert Plantagie is een Nederlandse fabrikant en maakt meubels vanuit Cuijk. Het assortiment van het bedrijf bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamers, salontafels en ook hockers. De firma is een oer-Hollands meubelfabrikant en Bert Plantagie is opgericht in 1958. Het was Johannes Smits die Smits Stalen Meubelen startte destijds. Het bedrijf was in die tijd vooral gericht op tuinmeubelen en kampeerspullen. In de jaren 80 ging het bedrijf over op de verkoop van meubilair voor vakantieparken. De grootste klanten van het bedrijf waren Duinrell en Center Parcs. Ook verschillende zorginstellingen werden vaste klant van de firma. In 2000 nam Bert Plantagie de firma over en veranderde de naam en daarmee ook de koers.

Dealernetwerk

De collectie werd vanaf dat moment meer gericht op consumenten en wilde klanten leuke designer-achtige meubels bieden van hoogwaardige kwaliteit. Dit was een goede zet, want vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een grote naam in de meubelbranche. Veel verschillende winkels in landen in heel Europa verkopen de producten van het merk. Sinds 2012 heeft de firma een uitgebreid dealernetwerk waar de artikelen verkocht worden. n Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Israël en Rusland worden de meubels heen getransporteerd. Dit transport heeft Bert Plantagie in eigen beheer en dat maakt het ook dat je de meubels voor een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Breed assortiment

De meubelfabrikant werkt samen met nationale designers die de nieuwste trends op de voet volgen. Ze blijven op de hoogte van wat de klant wil en zorgt dat ze dit verwerken in de designs. Door dit constant te blijven doen en het assortiment up-to-date te houden, heeft het bedrijf al vele trouwe klanten aan zich kunnen binden. Bert Plantagie biedt jou als klant een tijdloze en toch ook met de tijd meegaande meubels. Door gebruik te maken van de talenten van verschillende Nederlandse ontwerpers wordt er steeds een collectie neergezet waar voor iedereen wel wat moois bij zit. Maatwerk is voor het bedrijf belangrijk en de collecties van Bert Plantagie zijn alom bekend als collecties met veel mogelijkheden.

Maatwerk

Die vele mogelijkheden houden in dat de meubels vooral op bestelling gemaakt worden in de eigen fabriek. Het maken van de meubels gebeurt gewoon met de hand. Hierdoor is er zoveel keuze en kun je de meubels echt naar jouw wensen en voorkeuren aan laten passen. Zo heb je echt een persoonlijk interieur en hierbij kan Bert Plantagie je uitstekend helpen. Je kunt zelf kiezen wat voor stoffering je wilt, wat voor onderstel je wilt en welke kleur je precies wilt hebben. Daarnaast kun je meubels ook precies in de afmetingen laten maken die jij wilt, zodat deze perfect in je huis passen. Bij Bert Plantagie kun je terecht voor een compleet interieur helemaal naar jouw persoonlijke smaak.

Persoonlijk advies

Mocht je niet helemaal weten hoe je je huis wilt inrichten of welke woonstijl precies bij je past? Mocht dit het geval zijn, kun je de verkoopadviseurs gewoon even om hulp vragen. Ze kennen het gehele assortiment en weten precies wat mooi met elkaar combineert. Door je bijvoorbeeld wat stijlen en interieurs te laten zien, kunnen jullie er samen achter komen wat bij je past. Ze zijn op de hoogte van de laatste modetrends en kunnen je dus persoonlijk en passend advies geven. Als je de winkel bezoekt, vraag ze dan vooral om hulp, want daar staan ze er voor. Ze zijn enthousiast om samen met jou winkelen bij Bert Plantagie een groot succes te maken.

Website

Op de website van Bert Plantagie kun je ook alvast de collectie bekijken alvorens je de winkel bezoekt. Hierdoor ben je alvast voorbereid en weet je al een beetje wat bij je smaak past. Je kunt de gehele collectie bekijken stoelen, tafels, banken, kasten en kleinmeubelen en alvast een selectie maken van welke producten je in de winkel wilt gaan bekijken. Daarnaast kun je ook op de website van Bert Plantagie terecht voor de verschillende soorten materialen en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Alles is met de hand gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen, daarom is het van belang om goed te weten hoe je de meubels mooi kunt houden.

Nieuws en folder

Als je graag het laatste nieuws van Bert Plantagie direct wilt lezen, is daar een speciale nieuwspagina voor op de website. De meest actuele informatie over de collecties, acties en modetrends vind je hier. Voor de aanbiedingen en kortingsacties brengt Bert Plantagie ook een folder uit. Deze is hier ook te vinden en ook op Aanbiedingenfolders.nl. Tevens is Bert Plantagie te vinden op Pinterest, Facebook en Instagram en kun je daar terecht voor wat inspiratie voor je interieur.

Over Bert Plantagie

Stijlvolle en tijdloze moderne meubelen die op ambachtelijke wijze vervaardigd worden. Dat is Bert Plantagie in het kort samengevat. De gehele Bert Plantagie collectie ziet er onwijs fraai, tijdloos en stijlvol uit.

Al in 1958 werd het bedrijf in Cuijk opgericht door de heer Johannes Smits. Zijn bedrijf, Smits Stalen Meubelen richtte zich in eerste instantie op kampeer- en tuinmeubelen. In 2000 werd het bedrijf echter overgenomen door Bert Plantagie. Deze heer heeft zijn naam direct aan het bedrijf verbonden en ging op een andere manier aan het werk.

In Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Rusland en het Verenigd Koninkrijk vind je ondertussen verkooppunten van Bert Plantagie terug. In Nederland zitten de verkooppunten werkelijk waar door het gehele land verspreid. Met de online store locator kan je direct bekijken welk verkooppunt dicht bij jouw huis zit.

Via de website van Bert Plantagie kan je het volledige assortiment bekijken. Je kunt hierbij kiezen voor Stoelen, Banken, Tafels, Kasten en Kleinmeubelen. Al deze meubelen worden door de vakmensen van Bert Plantagie op een ambachtelijke wijze gemaakt. Bij het vervaardigen van deze meubelstukken maken de vakmensen van meerdere duurzame materialen gebruikt. Onder andere leder, stof, hout, keramiek, HPL, zijdeglans en Felix worden gebruikt.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is nog steeds in Cuijk gevestigd. Op Laagveld 10 te Cuijk vind je het hoofdkantoor van Bert Plantagie terug. Wil je graag in contact komen met de medewerkers? Dan kan je een mail sturen naar info@bertplantagie.com of een belletje plegen naar 0485 313 247. Ook is het mogelijk om via Facebook of Instagram in contact te komen. Via deze social media kanalen, en ook via Pinterest, kan je bovendien veel inspiratie op doen. Bert Plantagie plaatst regelmatig prachtige foto’s van de meest fraaie meubelstukken.