Auto & Fiets

Sensa folders

Ontvang nu korting bij Sensa met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

Heuts Magazine

Geldig van 01-04-2022 t/m 01-10-2022

> Folder bekijken

ANWB Folder

Geldig van 13-06-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

Heuts Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 22-07-2022 t/m 19-08-2022

> Folder bekijken

Land Rover Folder

Geldig van 24-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Ford Fiesta Folder

Geldig van 25-11-2021 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Renault Twingo Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

KOGA Folder

Geldig van 28-04-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Sensa folders

Populaire folders

Sensa folders

TitelStartdatumEinddatum
Sensa Folder17-10-202131-07-2022
Sensa 2021 Magazine28-01-202131-12-2021
Sensa Folder14-01-202031-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Sensa folder?

Helaas is er nu geen geldige Sensa folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Sensa folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Sensa folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Sensa folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Sensa folder?

Blader nu snel door de Sensa folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Sensa korting

Folder Sensa

Fietsen is iets dat veel mensen in Nederland graag en vaak doen. De fiets is een ideaal vervoermiddel om van A naar B te raken en je kunt er snel mee naar werk of school of gewoon een rondje doen als je sportief bezig wilt zijn. Een goede fiets is daarbij natuurlijk wel onontbeerlijk. Je kunt daarvoor bij tal van fietsenhandelaren terecht en er zijn ook allerlei verschillende merken te vinden van dit vervoermiddel.

Sensa brengt verschillende modellen fietsen op de markt

Ben je wel een tamelijk sportieve fietser en draai je je hand niet om voor een aardig eindje trappen op de pedalen? Dan is een Sensa fiets wellicht wat voor jou. Dit merk maakt sportieve fietsen waarmee je flinke afstanden kunt afleggen. Dit kan bijvoorbeeld een mountainbike of e-bike zijn maar het merk brengt ook wielrenfietsen op de markt. Voor alles wat ze in het aanbod hebben kijk je het beste even op de site van Sensa.

Maak altijd een proefrit

Als je een fiets wilt kopen dan is dat niet echt een heel goedkope aankoop dus het is wel zaak dat je een model kiest dat goed bij je past en waarmee jij kunt doen wat jij ermee voor ogen hebt. Het is daarom belangrijk dat je altijd naar een goede fietsendealer gaat als je een Sensa wilt kopen. Daar kun je niet alleen het aanbod bekijken maar ook de nodige informatie inwinnen en wat zeker belangrijk is: een proefrit maken op je (mogelijk) nieuwe fiets.

Een Sensa fiets kan op maat gemaakt worden

Er is niks mis met op de website kijken wat er allemaal te koop is op dit gebied. Zo kun jij je alvast een beetje oriënteren en voor jezelf bekijken wat er mogelijk is, wat er binnen het budget valt en wat je graag wilt hebben op je fiets. Bij Sensa bestaat de mogelijkheid een fiets op maat te laten maken. Omdat iedereen nu eenmaal anders is en niet iedereen dezelfde wensen heeft, kan een Sensa fiets op maat gemaakt worden en kan er op komen zitten wat jij belangrijk vindt om te hebben.

Kijk of er speciale acties geldig zijn

Als je een fiets van Sensa wilt aanschaffen, kijk dan altijd even of er op dat moment speciale aanbiedingen gelden. Als deze er zijn, dan staat deze altijd op de website aangegeven. Je kunt uiteraard ook altijd bij een fietsendealer die dit merk verkoopt gaan kijken of er leuke acties gelden zodat jij op je aankoop kunt besparen of er bijvoorbeeld iets extra bij krijgt.

Bespaar door een gebruikt of net wat ouder model te kopen

Als je wel graag een Sensa fiets wilt hebben maar met een wat kleiner budget te maken hebt, kijk dan ook eens rond of er wellicht een net iets ouder model te vinden is. Voor de nieuwste van de nieuwste Sensa fiets betaal je immers de hoofdprijs en je hebt dan uiteraard een prima fiets, maar met een iets ouder model is helemaal niks mis. Je betaalt er alleen wel minder voor en als dit ook een fiets is die goed bij je past, waarom zou je dat dan niet overwegen om te doen? Je kunt ook voor een tweedehands model gaan om kosten te besparen. Koop je deze bij een erkende fietsendealer dan kun je er zeker van zijn dat deze technisch gezien gecontroleerd is en in orde bevonden, zodat jij met een goede fiets naar huis gaat

Hier kun je terecht met je vragen aan Sensa

Heb je vragen aan Sensa of wil je geen enkel nieuwtje van dit fietsenmerk missen? Volg Sensa dan op Facebook. Je kunt er je vraag kwijt, het laatste nieuws lezen over acties en modellen maar ook de ervaringen van andere mensen met dit merk doorlezen. Zo weet je meteen wat andere fietsers ervan vinden en kun jij daar je voordeel mee doen. Een vraag stellen over Sensa fietsen kun je ook bij een fietsenhandelaar die deze verkoopt doen of je stuurt een mailtje naar de klantenservice.

Zoek online waar de dichtstbijzijnde Sensa dealer is

De handelaren die in Sensa doen vind je op de website. Je kunt hiervoor je postcode invoeren zodat de dichtstbijzijnde dealer voor je gezocht wordt maar ook het kaartje raadplegen. Over elke vestiging vind je de nodige informatie zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt. De fietsenhandelaren die dit merk verkopen werken onder hun eigen naam, dus niet onder die van Sensa. De kans dat ze dit Nederlandse fietsenmerk verkopen is er echter wel dus kijk even goed waar je daarvoor terecht kunt.

Over Sensa

Het bedrijf Intersens is één van de grootste Nederlandse fabrikanten van Nederland. Onder verschillende namen produceert dit bedrijf verschillende soorten fietsen, waarbij ook de naam Sensa gehanteerd wordt. In het jaar 2006 koos Intersens voor deze naam en voor specifieke fietsen. Met de fietsen onder de naam Sensa wilde het bedrijf een exclusiever merk van racefietsen op de markt brengen. Door de jaren heen is Sensa onwijs populair geworden op het gebied van zowel racefietsen als op het gebied van mountainbikes. Voor veel liefhebbers van fietsen heeft Sensa onwijs interessante en hoogwaardige fietsen in het aanbod.

Op de website van het merk kan je het gehele aanbod van dit merk inzien. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Custom Bikes, Bikes, Supra en Gear. Als je voor de categorie Custom Bikes kiest, kan je de Sensa fiets volledig naar wens samenstellen. Het gaat hierbij om fietsen voor op de weg, maar ook voor in de bossen en duinen (mountainbikes).

Het is niet mogelijk om deze fietsen online te bestellen. Nee, je dient deze fietsen in één van de winkels van het merk te bestellen. Het merk heeft officiële Sensa winkels, maar ook retailers waar het bedrijf mee samenwerkt. Bij verschillende gerenommeerde fietsenmakers en dealers kan je de fietsen van Sensa aanschaffen. Op de website van het merk kan je een compleet overzicht vinden van alle dealers en winkels.

Heb je vragen over bepaalde producten? Daarvoor kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Sensa. Hiervoor kan je mailen naar [email protected], een contactformulier invullen of een bericht via Facebook sturen. Via Facebook kan je ook op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en fietsen.