Supermarkt

Poiesz folders

Ontvang nu korting bij Poiesz met folder aanbiedingen

advertentie

Poiesz Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Poiesz folders

Populaire folders

Poiesz folders

TitelStartdatumEinddatum
Poiesz Folder23-05-202229-05-2022
Poiesz Folder16-05-202222-05-2022
Poiesz Folder09-05-202215-05-2022
Poiesz Folder02-05-202208-05-2022
Poiesz Folder25-04-202201-05-2022

Openingstijden van Poiesz winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Poiesz folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Poiesz folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Poiesz folder van deze week geldig?

De nieuwe Poiesz folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Poiesz folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Poiesz folder zijn Ijsbergsla Of Bieze Rauwkost, Barbecuespiesen en Puntpaprikamix.

Tips voor Poiesz korting

Poiesz folder

Poiesz is een familiebedrijf dat zo’n 100 jaar geleden begon in Sneek, de waterstad van het Noorden. Poiesz vertegenwoordigt het Noorden met haar natuur, rijke cultuur en eigen gewoontes en taal. De missie van dit bedrijf is dan ook om het winkelen leuker te maken door een passend assortiment aan te bieden met alles wat je dagelijks nodig hebt. Daardoor kun je bij Poiesz alles kopen wat je nodig hebt en dat bespaart je veel tijd en keuzestress. Boodschappen doen mensen dan ook graag bij deze supermarkt. Je hoeft hier ook niet te zoeken naar aanbiedingen, want die vallen wel op met hun oranje kleur. Iedere week zijn er minstens 90 superaanbiedingen bij Poiesz.

Over de Poiesz folder

Wil je graag op de hoogte blijven van alle aanbiedingen van Poiesz? Je kunt ze vinden in de supermarkt zelf, maar ook door de folder thuis door te bladeren. Iedere week wordt de Poiesz folder bezorgt door Axender. In de folder staat minstens 90 superaanbiedingen. Daardoor biedt deze supermarkt het grootste voordeel van het Noorden. Wil je liever geen papieren folder ontvangen, maar wel op de hoogte blijven van nieuwtjes en voordeel? Kies er dan voor om de Poiesz folder digitaal door te bladeren op de website.

Boodschappen bestellen

Op de website van Poiesz zijn verschillende categorieën te vinden: aanbiedingen, acties, spaaractie, boodschappen, gebak bestellen, onze winkels, zakelijk, service. Iedere categorie is aanklikbaar en onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Klik je op ‘boodschappen’, dan kun je direct beginnen met online winkelen. En wat dacht je van vers gebak, wanneer je iets te vieren hebt? Ook dat bestel je gemakkelijk en snel online en er is genoeg keuze. Verder kun je op de website vinden waar de Poiesz winkels gevestigd zijn. Wil je boodschappen bestellen voor je bedrijf? Onder het kopje ‘zakelijk’ lees je hoe dat precies werkt. Maak vervolgens een account aan en je kunt direct beginnen.

Acties en spaaracties van Poiesz

Doe je boodschappen bij Poiesz, dan is het regelmatig mogelijk om mee te sparen met diverse spaaracties. Zo kun je diverse spellen kopen met spaarkaarten die je ontvangt, maar ook handige elektronica apparaten en voorwerpen en apparaten voor in de keuken. Poiesz heeft ook vaak dagaanbiedingen, die je terugvindt op de website. En wat dacht je van het kopen van donatie-aanbiedingen zodat je een goed doel steunt waar Poiesz zich op dat moment voor inzet? Deze supermarktketen doet altijd haar best om leuke acties te organiseren, dus vraag in de winkel naar de huidige acties of bekijk deze op de website onder het kopje ‘acties’ voor meer informatie.

Servicepoint en fotoservice

Bezoek het Servicepoint bij de Poiesz winkel bij jou in de buurt, want daar kun je onder andere terecht voor cadeau artikelen, spaaracties, schoenreparaties, cadeaukaarten, bloemen, staatsloten, kleding stomen, fotoservice, warme snacks, postzegels en borrels. Het maakt het aanbod van Poiesz supermarkt nog vollediger. Heb je vragen over de winkel, een bestelling die je hebt gedaan of over een van de producten die Poiesz aanbiedt? Dan kun je ook terecht bij het Servicepoint om je vragen te stellen. Je mag hier persoonlijke service verwachten. Over de fotoservice gesproken, CEWE heeft voor de derde keer de TIPA World Awards in ontvangst mogen nemen. Het mag zich dan ook alweer ‘de beste fotoservice ter wereld’ noemen. Je bent hier dus aan het goede adres voor fotoproducten van hoge kwaliteit.

Neem contact op met de klantenservice

Heb je een vraag, suggestie, klacht of compliment voor Poiesz? Wil je iets kwijt over een ervaring in de winkel of heb je een tip waardoor Poiesz haar service nog beter kan maken? Via de website kun je onder het kopje ‘service’ contact opnemen met de klantenservice van deze supermarktketen. Zo is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of even te bellen. Het is uiteraard ook mogelijk om in de Poiesz winkel bij jou in de buurt een van de medewerkers aan te spreken. Daar staat men namelijk ook voor je klaar om je verder te helpen. Merk je dat je de Poiesz folder niet meer thuisbezorgd krijgt en wil je dat wel graag? Dan is het ook mogelijk om dit via het contactformulier op de website aan te geven.

Bekijk het uitgebreide assortiment in de winkel

Hoewel het assortiment van Poiesz gewoon online te vinden is en bestellen daardoor helemaal gemakkelijk wordt, geven veel mensen er toch de voorkeur aan om boodschappen te doen in een fysieke winkel. Kom dan ook gerust langs bij een van de Poiesz vestigingen en bekijk en vergelijk de producten uit het assortiment op je gemak. Op de website is te zien waar bij jou in de buurt een Poiesz vestiging te vinden is. Vul je plaatsnaam of postcode in en je ziet direct waar het dichtstbijzijnde filiaal ligt. Op dit moment zijn er vestigingen in zo’n 58 plaatsen in het Noorden te vinden en Poiesz blijft groeien.

Over Poiesz

In Nederland zijn we gezegend met meerdere supermarkten. Bekende namen zoals de Albert Heijn en de Jumbo zijn in het hele land actief. Er zijn echter ook supermarktketens die zich op een specifiek gedeelte van ons land richten. Dat is Poiesz. Deze supermarktketen heeft 70 supermarkten en 68 slijterijen in het noorden van het land. Vanuit het hoofdkantoor in Sneek worden alle supermarkten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland aangestuurd.

Het assortiment van deze supermarktketen is tamelijk uitgebreid te noemen. Om het assortiment overzichtelijk te houden, maakt Poiesz gebruik van veel categorieën. Zo vormen Chips, toastjes, zoutjes & noten één categorie. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de categorie koek, cake, ontbijtkoek & tussendoortje.

Op de website van Poiesz kan je allerlei interessante informatie vinden. Zo kan je de aanbiedingen in zien, kan je online gebak bestellen, kan je alle vestigingen vinden en kan je overheerlijke recepten bekijken. Tevens is het mogelijk om via de website van Poiesz boodschappen te bestellen. De boodschappen kunnen thuis bezorgd worden, maar je kunt er ook voor je kiezen om de boodschappen op te halen in één van de filialen. Bij online bestellen van de boodschappen dient de minimale bestelling wel € 40,00 te zijn.

De supermarkten en slijterijen van Poiesz zijn dus uitsluitend in het noorden van het land te vinden. Onder andere de pittoreske dorpen Hurdegaryp, Scharnegotum en Haulerwijk zijn gezegend met de aanwezigheid van een Poiesz supermarkt.

Wil je graag met het hoofdkantoor van Poiesz in contact komen? Op de website is een sectie met veelgestelde vragen te vinden. Als jouw vraag daar niet tussen staat, kan je ook via het online contactformulier contact opnemen. De laatste mogelijkheid is om telefonisch contact op te nemen via 0515 42 88 00.