Auto & Fiets

Opel folders

Bekijk de nieuwe Opel folder van deze week.

Opel Folder

Geldig van 22-05 t/m 13-07

Profiteer nog 43 dagen van deze Opel Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Opel aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Opel Folder

Geldig van 22-05 t/m 31-07

Profiteer nog 61 dagen van deze Opel Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Opel aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer auto & fiets folders

BMW Folder

Geldig van 31-05 t/m 30-06

Profiteer nog 30 dagen van deze BMW Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Hyundai Folder

Geldig van 09-06 t/m 31-07

Profiteer nog 61 dagen van deze Hyundai Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hyundai aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

ANWB Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 4 dagen van deze ANWB Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste ANWB aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 02-08 t/m 30-09

Profiteer nog 122 dagen van deze BMW Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 31-05 t/m 30-06

Profiteer nog 30 dagen van deze BMW Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 31-05 t/m 30-06

Profiteer nog 30 dagen van deze BMW Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de nieuwste Opel folder?

U bevindt zich op de juiste pagina! Hier op AanbiedingenFolders.nl kunt u de nieuwste Opel folder bekijken met alle huidige aanbiedingen. Blader door de folder en profiteer van de scherpe prijzen.

Hoe kan ik de nieuwste Opel folder bekijken?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Opel folders die deze week geldig zijn. Klik op de gewenste folder om deze te openen en blader door de pagina's vol aanbiedingen, acties en kortingen. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en folders van Opel en vele andere winkels. Zo bespaar je tijd én geld!

Hoe lang zijn deze Opel aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen in deze Opel folder zijn doorgaans één week geldig. Vergeet niet om de geldigheidsdata in de folder zelf te controleren, zodat u precies weet tot wanneer de aanbiedingen lopen. Bekijk de folder voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen en acties.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Opel winkel?

De openingstijden van Opel winkels kunnen per filiaal verschillen. Om de openingstijden van uw lokale Opel winkel te vinden, bezoek de officiële website van Opel of zoek op AanbiedingenFolders.nl. Klik op link hierboven en vind de dichtstbijzijnde winkel voor de juiste openingstijden.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Opel aanbiedingen en acties?

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van de meest recente Opel folders en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste folders, acties en exclusieve kortingen rechtstreeks in uw inbox. Mis nooit meer een geweldige deal bij Opel en blijf altijd geïnformeerd over de beste aanbiedingen!

Tips voor Opel korting

Opel folder

De geschiedenis van het automerk Opel gaat terug naar 1862. Dit is het jaar dat het bedrijf opgericht werd, al werd de eerste auto van Opel pas in 1899 gemaakt. Adam Opel was de oprichter en in 1929 werd het bedrijf deel van de General Motors-groep. In Europa alleen al zijn 10 fabrieken van Opel te vinden waar rond de 40.000 medewerkers de auto’s van het merk in elkaar zetten. In Europa behoort Opel tot 1 van de grootste producenten van auto’s. De auto’s van de firma worden in zo’n 50 landen verkocht en de auto is het meest te vinden in Groot-Brittannië, Duitsland en Italië met een totaal van 650.000 verkochte auto’s in 2016.

Naaimachines

Adam Opel was een zoon van Philipp Wilhelm Opel. De vader van Adam was een slotenmaker en daar begon Adam dan ook als stagiair. Daardoor kwam hij samen met zijn vader in Luik, Brussel en Parijs. Vervolgens kreeg Adam Opel werk in een naaimachinefabriek en een aantal jaren keerde Adam Opel terug naar het bedrijf van zijn vader om de eerste Opel-naaimachine te ontwikkelen. Jarenlang heeft het bedrijf van Adam Opel naaimachines geproduceerd waarna het toch tijd werd om over te gaan op iets anders. De Opel-fiets betekende het volgende avontuur. In de jaren 20 van de vorige eeuw was Opel de grootste fietsproducent in de wereld.

Grootste producent

Na de fietsen ging Opel over op de motorfietsen en al gauw daarna werden de eerste auto’s ook gebouwd. Aanvankelijk waren dit eerst experimenten, maar hier ligt wel de grondslag van wat Opel vandaag de dag is. De Opel 10/12 PS was de allereerste auto en had een 1.9 liter twin motor. Opel bleef groeien en werd de grootste Duitse producent van gemotoriseerde voertuigen in de wereld. Na een investering in de lijnproductie van Opel ging het hard met het bedrijf en werden er steeds meer auto’s geproduceerd en verkocht. Tegenwoordig behoort Opel tot een van de bekendste en beste merken auto’s die er te koop zijn.

Opel gaat de concurrentie aan

In 2017 werd Opel overgenomen door een Frans autoconcern genaamd PSA Groupe, deze groep is ook eigenaar van Peugeot en Citroën. Door deze overname kan Opel nog beter concurreren met de andere automerken en doet dit op een succesvolle wijze. Tegenwoordig zijn er nog 8 fabrieken van Opel in Europa en deze staan zowel in Duitsland als in het buitenland. In het noorden van Europa zijn de modellen van Opel zeer populair en blijft de vraag naar auto’s van het merk groot. Er zijn een aantal modellen die iedereen wel kent. Denk hierbij aan de Zafira, de Kadett en de Astra. Dit zijn een aantal van de populairste auto’s die Opel geproduceerd heeft. Tegenwoordig zijn een aantal van deze nog in vernieuwde versies op de markt te vinden.

Opel is er voor iedereen

Voor het bedrijf Opel is het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om van verandering gebruik te kunnen maken. De wereld is enorm aan het veranderen en de ene technologische innovatie volgt de andere op. In elke branche zijn grensverleggende innovaties in opkomst en dat geldt ook als het op auto’s aankomt. Opel wil dat deze innovaties voor iedereen beschikbaar zijn en niet alleen voor de rijkere mensen. Dit is waarom de auto’s van opel vaak goed en scherp geprijsd zijn. De nieuwste technologieën worden steeds toegepast in de nieuwe auto’s en het maakt dan niet uit of het om een gezinsauto, zakelijke auto of een boodschappenauto gaat.

Diverse modellen

Aangezien de modellen die Opel uitbrengt zeer divers zijn, zit er altijd wel een model tussen dat helemaal bij jou in de smaak valt. Het kan zijn dat je graag een grote auto wilt, maar het kan ook zijn dat je een kleinere auto prima kunt gebruiken. Wat je ook zoekt, Opel heeft altijd wel een auto die geschikt is voor jou en aangezien er veel auto’s geproduceerd zijn, zijn er ook genoeg tweedehands Opels die geschikt kunnen zijn voor jou. Door even goed rond te kijken en eventueel een afspraak te maken bij de dealer, kun je het snelst jouw nieuwe droomauto van Opel vinden.

Deals en folder

Opel zou Opel niet zijn als ze geen goede deals zouden hebben. Steeds als er nieuwe modellen uitkomen, worden de deals ook weer aangepast en het kan ook zijn dat deze per seizoen veranderen. Door even bij de dealers te informeren ben je snel op de hoogte wat de huidige actie bij Opel is. Op Aanbiedingenfolders.nl kun je ook de nieuwste catalogus en actiefolder van Opel vinden. Hier vind je dan ook de deals die op dat moment gelden.

Over Opel

In 1862 zag in het Duitse dorp Rüsselsheim het merk Opel het levenslicht. Dit merk werd opgericht door Adam Opel; een zon van Philipp Wilhelm Opel. Philipp was een slotenmaker en stuurde zijn zoon naar studies in onder meer Luik, Parijs en Brussel. Na terugkomst van deze reizen ging Adam aan de slag bij een naaimachinefabriek. Hier had Adam het al relatief snel bekeken, waarna hij in de werkplaats van zijn vader zelf een naaimachine ging fabriceren. Dat was het eerste product waar de naam ‘Opel’ op prijkte.

In 1886 werd de allereerste Opel fiets op de markt gebracht. Adam was op dat moment al overleden, waarna zijn weduwe en hun vijf zoons het bedrijf over hadden genomen. Zij stonden dus aan de basis van de allereerste fiets en laten van de allereerste auto. De rest is geschiedenis; Opel groeide uit tot één van de grootste autofabrikanten ter wereld. In Nederland heeft Opel jarenlang de best verkochte auto gehad; de Kadett en de Astra waren voorbeelden van de onwijs populaire modellen van het merk.

In de afgelopen jaren is het marktaandeel van Opel gedaald, maar men heeft nog steeds een uitgebreid gamma van modellen. Deze modellen zijn te bezichtigen op de website van Opel of in één van de Opel dealers. Deze dealers bevinden zich door het gehele land. In deze dealers ben je ook aan het juiste adres voor het bestellen van een nieuwe auto. Uiteraard hebben deze dealers ook nog een uitgebreid assortiment van Opel occasions. Net zoals bij veel andere merken ligt de focus van Opel momenteel op elektrische auto’s.

Wil je graag in contact komen met Opel Nederland? Dan kan je daarvoor bellen naar 020 65 45 751 of een mailtje sturen naar [email protected]. De klantenservice van Opel Nederland is op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur bereikbaar. Uiteraard kan je ook in de dealers terecht voor het stellen van vragen over bijvoorbeeld de verschillende modellen.