Mini

Mini folders

Mini Folder

Mini Folder

Geldig van 01-02 t/m 31-12

Profiteer nog 30 dagen van deze Mini Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mini aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Mini korting

Folder MINI

Iedereen kent natuurlijk nog wel het model MINI dat je vroeger veel op straat zag. Een leuke en compacte auto waar je ook nog eens op kon rekenen. Tegenwoordig bestaat MINI nog altijd maar is het autootje van weleer wel een beetje groter geworden en past beter bij het huidige verkeer. Als je op zoek bent naar een MINI, kijk dan eens op de website wat er allemaal te koop is.

Stel je eigen MINI online samen

Als je een MINI wilt kopen dan ga je daarvoor het beste naar een dealer of garage die in dit merk handelt. Het kan echter geen kwaad om op voorhand eerst zelf een kijkje te nemen op de site om te zien wat er allemaal mogelijk is als je voor dit merk auto kiest. Je kunt op de site uit verschillende modellen/uitvoeringen kiezen en de auto zo configureren dat deze helemaal naar jouw zin is. Dit betekent dat jij bepaalt wat er wel en niet op komt te zitten aan extra’s. Dit is voor iedereen verschillend dus daarom zijn er altijd veel opties. Op de website vind je veel informatie en kun je brochures en prijslijsten bekijken.

Maak altijd eerst een proefrit

Lijkt een MINI je wel een prima auto om in te rijden? Dan is het zaak dat je deze altijd eerst gaat uitproberen. Daarvoor maak je het beste een afspraak voor een proefrit bij een dealer of garage. Zo weet je meteen of de auto iets voor jou is en weet je hoe deze rijdt. Je kunt het model nog zo leuk vinden maar als het niet bij je past, dan zoek je beter nog even verder.

Kijk of er aanbiedingen gelden bij MINI

Nu is het bij auto’s vaak zo dat er bepaalde acties lopen waarbij je bijvoorbeeld accessoires krijgt of waarmee je korting krijgt op een bepaald model. Op die manier kun jij besparen op de aanschaf van je nieuwe vervoermiddel dus het is altijd aan te raden eerst te checken of er aanbiedingen gelden. Is dat het geval, dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de website van MINI vindt. Daarnaast vind je tal van folders over het automerk op Aanbiedingenfolders.nl dus vergeet niet daar te kijken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van MINI

Als je geen enkel nieuwtje van MINI wilt missen dan kun je je het beste even aanmelden voor de nieuwsbrief van het automerk. Dit doe je via de website. Geef je naam en emailadres door en vink aan in welke nieuwsbrief je interesse hebt. Je kunt daarbij tevens aangeven hoe je het nieuws van MINI wilt ontvangen. Bij de meeste aanbieders is dit via de mail maar als je het liever per post hebt, is dat bij MINI ook mogelijk. Na het versturen van je aanmelding krijg je de nieuwsbrief net zo vaak als deze uitkomt, op de manier waarvoor jij gekozen hebt.

Mis niks meer als je MINI volgt op social media

Nieuws gaat snel, ook op autogebied, en als je niet zoveel zin hebt steeds zelf op de site van MINI te kijken of er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan kun je het automerk volgen op social media. Daarop staat altijd direct het laatste nieuws zodat je weet dat je niks mist. MINI is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Stel er je vragen maar lees vooral de ervaringen van andere MINI rijders zodat je weet wat zij van dit merk vinden.

Kies voor een gebruikte MINI

Als je een MINI wilt rijden maar de financiering wat moeilijk is dan kun je bij het merk ook terecht voor een financieringsplan. Kijk daar altijd even naar voordat je een auto koopt. Wil je graag een MINI rijden maar laat het budget niet toe dat je een nieuwe auto aanschaft? Kijk dan eens rond naar gebruikte auto’s van dit merk. Deze zijn er genoeg te vinden, ook bij dealers en garages. Er is niks mis met een occasion en deze is vaak wel betaalbaar.

Waar vind je de MINI dealers?

Een MINI wordt nog al eens als leaseauto gebruikt en als de leaseperiode is afgelopen, belanden de auto’s bij de garage of dealer. Goede mogelijkheid voor jou dus om daar een gebruikte MINI te vinden. De dealers van MINI kun je op de website vinden. Kijk op het kaartje van Nederland waar de dealers zijn (dit kan ook een BMW dealer zijn) of vul je postcode of woonplaats in. Op die manier wordt er voor jou gezocht naar de dichtstbijzijnde dealer waar je terecht kunt.

Over Mini

Als we het over een revolutionaire auto hebben, spreken we al snel over de originele Mini. Deze compacte auto van Britse makelij was en is onwijs populair. Het ontwerp van een compacte auto kwam niet zomaar tot stand. Uiteindelijk is dit te danken aan Leonard Lord; de voormalig directeur van de British Motor Corporation. Leonard Lord had eind jaren vijftig het idee dat men behoefte had aan een kleine auto van buiten, maar ook een ruime auto van binnen.

Uiteindelijk werd de allereerste Morris Mini Minor in 1959 op de markt gebracht. In de jaren daarna kwamen er meer en meer varianten van deze compacte auto op de markt. Hedendaags is het merk Mini nog steeds populair vanwege deze compacte auto, alhoewel de afmetingen steeds groter zijn geworden.

Mini maakt momenteel onderdeel uit van BMW en dat is ook terug te zien in het modellengamma. De focus ligt namelijk niet langer meer op het uitbrengen van écht kleine auto’s. Nee, in het assortiment zijn meerdere grotere auto’s te vinden, waar zelfs 4 personen prettig in plaats kunnen nemen. De Mini’s blijven in ieder geval altijd zeer populair en memorabel.

Via de website van Mini kan je het gewenste model volledig zelf samenstellen. Ook vind je op de website meer informatie over financiering, over leasing en over speciale aanbiedingen die op dat moment gelden. Verder kan je via de website ook een overzicht van alle Mini dealers vinden. Aan de hand van dit overzicht kan je de dichtstbijzijnde Mini dealer vinden. Uiteindelijk moet je voor het bestellen van een Mini namelijk bij één van de dealers zijn. De dealers zijn ook de juiste plek voor het stellen van al je vragen, voor het kopen van een occasion en voor het aanbieden van jouw huidige Mini voor onderhoud.

Mocht je vragen hebben, kan je ook contact opnemen met het hoofdkantoor van Mini Nederland. Je kunt hiervoor bellen naar 0800 099 2235 of een online contactformulier invullen. De klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur voor je klaar en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.