Auto & Fiets

Sparta folder

Ontvang nu korting bij Sparta met folder aanbiedingen

Sparta folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

E-bike Zomer Sale Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 28-06-2020 t/m 05-07-2020

> Folder bekijken

ANWB Webwinkel Folder

Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Sparta folder?

Helaas is er nu geen geldige Sparta folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Sparta folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Sparta folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Sparta folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Sparta folder?

Blader nu snel door de Sparta folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Sparta

Bij het uitzoeken van een nieuwe fiets kom je al snel op het merk Sparta uit. Het bedrijf werd al in 1917 in Apeldoorn opgericht en had in eerste instantie de pijlen op bak- en bromfietsen gericht. Naarmate de fiets populairder werd, is Sparta zich toe gaan leggen op het ontwerpen en fabriceren van fietsen. Tegenwoordig is het assortiment, en de naamsbekendheid, van Sparta onwijs groot te noemen.

In de afgelopen jaren heeft Sparta met name de focus gelegd op de elektrische fietsen. Zij zijn dan ook één van de marktleiders binnen de wereld van de e-bikes. Daarnaast levert Sparta ook nog standaard fietsen, zoals fietsen voor naar school, fietsen voor naar werk, fietsen voor recreatieve tochten en zogeheten specials. Onder die laatste noemer vallen onder andere een tandem of een fiets met een verlengde wielbasis.

Je kunt de fietsen van Sparta bekijken bij één van de Sparta winkels in ons land. Deze winkels bevinden zich eigenlijk door het hele land; veel fietsenmakers en verkopers van fietsen zijn namelijk door Sparta gekwalificeerd als officiële verkooppartners. Bij deze winkels ben je ook aan het juiste adres om jouw fiets eventueel te laten repareren.

Via de website van Sparta is het gehele assortiment inzichtelijk, maar je kunt de fietsen niet online bestellen. Voor het kopen van de fietsen moet je echt naar één van de Sparta winkels toe. Volgens de visie van Sparta moeten de fietsen op de juiste manier afgeleverd worden. Dat is dan ook één van de redenen waarom het bedrijf alleen de fietsen via de officiële verkoopkanalen aan de markt brengt.

Als je vragen over een fiets of een bestelling hebt, kan je het beste rechtstreeks met de Sparta winkel contact opnemen. Wil je toch liever met het hoofdkantoor contact opnemen? Dan kan dat middels een online contactformulier of via Facebook Messenger. Op de website is tevens een sectie met veelgestelde vragen te vinden; mogelijk staat het antwoord op jouw vraag daar al vermeld.