Supermarkt

ALDI folders

Ontvang nu korting bij ALDI met folder aanbiedingen

advertentie

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Wijn Folder

Geldig van 04-04-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 22-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen ALDI folders

Populaire folders

Deze ALDI kortingscodes deden het niet in Mei 2022

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

10%
kortingscode

Ontvang 10% korting bij Aldi met deze kortingscode voor fotokalenders en kaarten

20%
kortingscode

Fotoboek hardcover A4 met 20% korting met deze kortingscode

20%
kortingscode

20% korting op fotoboeken bij Aldi Fotoservice

ALDI folders

TitelStartdatumEinddatum
ALDI Wijn Folder04-04-202231-07-2022
ALDI Folder23-05-202229-05-2022
ALDI Folder16-05-202222-05-2022
ALDI Folder09-05-202215-05-2022
ALDI Folder02-05-202208-05-2022

Meest recente ALDI kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
10% kortingscodeOntvang 10% korting bij Aldi met deze kortingscode voor fotokalenders en kaarten13-02-2020
20% kortingscodeFotoboek hardcover A4 met 20% korting met deze kortingscode17-03-2019
20% kortingscode20% korting op fotoboeken bij Aldi Fotoservice10-03-2019

Openingstijden van ALDI winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Aldi folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Aldi folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Aldi folder van deze week geldig?

De nieuwe Aldi folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Aldi folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Aldi folder zijn Tristar Naaimachine PD-8902, Medion DAB+ Micro-Audiosysteem MD44088 en Medion Platen-- En Cassette Converter MD 43454.

Tips voor ALDI korting

Aldi folder

De Aldi heeft verschillende acties waarbij je producten met hoge kortingen kunt kopen. De Aldi heeft bijvoorbeeld elke midweek bepaalde producten in het assortiment waar je dan minder voor hoeft te betalen dan normaalgesproken. In de weekenden heeft de winkel ook acties lopen, welke anders zijn dan de weekacties. Hou de folders in de gaten zodat je zeker weet dat je op de hoogte bent van de laatste kortingsaanbiedingen. De Aldi brengt verschillende folders uit in verschillende thema’s. Uiteraard is er altijd een folder die de weekacties laat zien, maar wanneer de feestdagen eraan komen worden hier aparte folders aan gewijd. Ook heeft de Aldi folders gericht op Biologisch & Fairtrade, duurzame vis, fairtrade producten en dergelijke.

Kortingscode Aldi

De Aldi heeft regelmatig geldige kortingscodes waarbij je bijvoorbeeld een bepaald percentage aan korting krijgt, óf waarbij je een bepaald bedrag in mindering kunt brengen op het bedrag dat je dient te betalen. De kortingscodes zijn meestal speciaal voor een bepaalde productgroep, zoals fotoproducten, ondergoed of alcoholische dranken. Ook zijn de acties vaak gelinkt aan feestdagen. Rondom kerst vind je veel kortingscodes waardoor je voordelig wijn en vlees in kunt slaan bijvoorbeeld.

Aldi Talk

De Aldi biedt een aantal online services aan, waaronder de Aldi Talk. De Aldi verkoopt prepaid simkaarten onder de naam ‘Aldi Talk’. Op deze simkaarten zit een bepaald aantal eenheden. Je kunt bijvoorbeeld een prepaid simkaart aanschaffen waar 500 eenheden opzitten die je kunt gebruiken als belminuut, sms of MB. Handig om een korte periode tussen abonnementen te overbruggen bijvoorbeeld. Deze kun je via de website van de Aldi bestellen en thuis laten bezorgen.

Betaalmogelijkheden

De Aldi heeft momenteel nog geen online webshop waar je artikelen uit de winkel kunt bestellen en laten thuisbezorgen. De acties die je in de folder vindt, lopen dus in de fysieke filialen en hier kun je op verschillende manieren betalen. Naast contant geld kun je er uiteraard pinnen, maar ook worden de creditcards van Mastercard, V-Pay, American Express en Visa geaccepteerd. Contactloos betalen is ook mogelijk wanneer je bankpas of telefoon dit ondersteunt, bijvoorbeeld door middel van Apple Pay of je Android Smartphone.

Nieuwsbrief

Wanneer je graag geïnformeerd blijft over de wekelijkse acties van de Aldi, kun je je gratis aanmelden voor de nieuwsbrief. Middels de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle lopende aanbiedingen op groente en fruit, vers brood en vlees. Uiteraard worden in de nieuwsbrief ook de nieuwste non-foodaanbiedingen met je gedeeld. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief weet je zeker dat je de eerste bent die op de hoogte wordt gesteld van de nieuw lopende acties. Je kunt je altijd moeiteloos afmelden voor de nieuwsbrief wanneer je deze niet meer wenst te ontvangen.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over een aankoop, biedt de Aldi de mogelijkheid om het levensmiddel te retourneren. Je hoeft hiervoor niet je kassabon te laten zien. Je kunt vervolgens kiezen of je het product ruilt voor een nieuw product, of dat u het aankoopbedrag terug wilt. Je kunt je producten retourneren tot één maand na aankoop, houdt hier dus wel rekening mee. Na deze maand is je garantie verlopen en hoeft de Aldi jou dus niet je geld terug te geven of een nieuw product aan te bieden.

Social Media

Aldi is aardig vertegenwoordigd op verschillende social media kanalen. Zo vind je onafhankelijke filialen die hun nieuws delen via bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Je kunt dus kijken of de Aldi bij jou in de buurt ook een account heeft op één van deze social media kanalen, zodat je deze kunt volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkkelingen.

De Aldi App

De Aldi app is een overzichtelijke applicatie die je helpt om je boodschappen nog overzichtelijker en efficiënter te doen. Ook vind je alle lopende aanbiedingen verzameld in de app en kun je een herinnering instellen zodat je geen aanbiedingen meer zult missen. Het is daarnaast mogelijk om een gedeeld boodschappenlijstje te maken, zodat iedereen in het gezin in staat is om hier producten aan toe te voegen. Handig! De app is beschikbaar voor de iPhone, de Ipad, Android-smartphones en Android-tablets.

Winacties

De Aldi houdt regelmatig winacties. Zo lopen er vaak acties waarbij je door middel van het kopen van een bepaald product, kans maakt op een prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een weekendje weg voor twee personen, inclusief vervoer, overnachtingen en diner. Deze winacties worden gedeeld in de folders die de Aldi uitbrengt, en je kunt ze terugvinden op de website en op de Aldi App.

Geschiedenis

Aldi is altijd een bedrijf geweest dat het voeren van een beperkt assortiment als kern van de winkelformule had. Aldi is een afkorting van Albrecht Discount. Het is in 1946, kort na het aflopen van de Tweede Wereldoorlog, door twee broers opgericht. Toen al waren het beperkte assortiment en de lage prijzen onderdeel van de winkelformule. Van dertien zaken in 1950 groeide het bedrijf uit naar honderdzeventig zaken in 1958. Een aardig detail is dat de supermarktketen in 1961 gesplitst is tussen de broers door een lijn dwars door Duitsland heen te trekken. Als gevolg hiervan ontstonden twee bedrijven, Aldi Nord en Aldi Süd. De kenners noemen dit de Aldi evenaar. Hoewel het juridisch twee bedrijven zijn is er nog altijd sprake van een alliantie en treden ze naar de leveranciers gezamenlijk op. De Aldi-alliantie is inmiddels uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf met 7.600 winkels die gevestigd zijn in vrijwel alle Europese landen, de Verenigde Staten en Australië.

Aldi Aanbiedingen

Aan het oorspronkelijke concept van een smal en ondiep assortiment is tot op de dag van vandaag vastgehouden. Het is dus niet de winkel waar je kunt kiezen tussen vijftien soorten olijven in een potje of de meer exotische groenten op de groenten afdeling zal vinden. De Aldi is een eenvoudig ingerichte winkel waar de artikelen vaak nog op de pallets en in dozen staan. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er zeer aantrekkelijke en scherpe prijzen voor producten gehanteerd kunnen worden. Ze zijn ook bekend door de aantrekkelijke aanbiedingen die ze hebben voor artikelen die je niet in een supermarkt zou verwachten. Heel veel mensen in Nederland hebben in de loop der jaren een heel scherp geprijsde personal computer of laptop bij Aldi gekocht. Ook artikelen zoals reiskoffers en werkschoenen zijn voor onwaarschijnlijk lage prijzen te koop bij Aldi. Het is het aanbod dat mensen die een drempel hebben om een Aldi binnen te stappen, verleidt om klant te worden.

Assortiment

Aldi is een supermarkt waarbij men altijd gebruik maakt van een simpele inrichting. Het zijn ook niet de A-merken waarmee ze hun assortiment samenstellen, maar goedkoop geprijsde alternatieven. Vandaag de dag kun je echter ook een aantal scherp geprijsde A-merken vinden binnen het assortiment van de Aldi. Het aantal vierkante meter van een Aldi supermarkt ligt tussen de duizend en de vijftienhonderd vierkante meter. In lange rijen staan de schappen en de rolcontainers opgesteld in de winkel. Toch kent de Aldi ten opzichte van andere supermarkten zeer brede gangpaden. De winkels van de Aldi zijn dan ook zeer rolstoel- en kinderwagen vriendelijk. De aanbiedingen van de artikelen die je niet zo snel in een supermarkt zou verwachten, zoals computers, hometrainers en werklaarzen staan op een centraal punt uitgestald. Aldi hanteert voor dit soort producten altijd een eigen merklabel. Dit eigen merk staat bekend om zijn goede kwaliteit en lage prijs. Alle Aldi-vestigingen bieden een ruime parkeergelegenheid waar gratis geparkeerd kan worden. In de centra van de steden vind je vrijwel geen vestigingen van Aldi, ze zijn vooral aan de randen van de binnensteden en in de wijken gevestigd. Deze keuze heeft de Aldi bewust gemaakt, om deze reden kan de Aldi zijn prijzen zeer aantrekkelijk en laag geprijsd houden.

Over ALDI

De Aldi staat bekend als een van de grootste en goedkoopste supermarkten van Nederland. Zelfs in Australië en China heeft de Aldi filialen. In 2017 stond Aldi op de kaart met meer dan 8.000 filialen verspreid over de hele wereld.

De formule van Aldi is om het assortiment beperkt te houden, zodat je ook de prijs beperkt kunt houden: duitse kwaliteit voor een voordelige prijs. Wist je dat Aldi ook prepaid telefonie aanbiedt onder de naam “Aldi Talk”? Het voordeel stopt dus niet alleen bij de producten die je koopt in de supermarkt.

Op de webshop kun je het assortiment van Aldi bekijken - het bestellen ontbreekt hierbij. Op hun website heb je tevens inzicht in de folders en aanbiedingen van meerdere weken bij Aldi. Hoewel bij hun concurrent het allemaal wat beperkter is, heeft Aldi op hun website ook dingen als recepten en zelfs een online service voor het ontwikkelen van foto’s.

Vaak heeft Aldi voor een week aanbiedingen van willekeurige producten in hun assortiment, zodat je ook naast je wekelijkse boodschappen soms een ander voordeeltje kunt scoren. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld sportschoenen of een gereedschapsset: houd daarvoor dus goed de folders in de gaten.