Auto & Fiets

Tango

Ontvang nu korting bij Tango met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 

Tango folders

Meer auto & fiets folders

Bike Totaal folder

Geldig van 16-08-2019 t/m 15-09-2019

Folder bekijken

ANWB folder week 35

Geldig van 19-08-2019 t/m 01-09-2019

Folder bekijken

Openingstijden van Tango winkels bij jou in de buurt

Over Tango

In 2000 werd de eerste Tango Tankstation geopend in Nijmegen. Dit was de eerste onbemande tankstation van Nederland. Vanaf dat moment was het mogelijk om op ieder moment snel en makkelijk te tanken. Tanken en weer onderweg; vandaar ook de naam Tank & Go. Inmiddels is Tango uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met maar liefst 185 tankstations verspreid over heel Nederland. In 2013 opende Tango het eerste onbemande tankstation aan een snelweg. Hoewel hier wel een shop aanwezig is, wordt de winkel niet door Tango uitgebaat.

Tango staat bekend om haar lage prijzen. Door de automatisering besparen zij enorm op kosten waardoor het tankstation de klant korting kan geven op de prijs. Geen spaaracties, luxe koffies of snacks, maar gewoon een zo laag mogelijke prijs. Deze strategie hanteert Tango als sinds 2000.

Er is niets zo vervelend dan dat je moet wachten op iemand die na het tanken eerst binnen moet afrekenen. Bij Tango heb je hier als klant geen last van. Doordat de klant direct moet afrekenen bij de pomp, bestaan er geen lange wachtrijen.

Betalen gaat eenvoudig en snel. Bij Tange worden alle bankpassen en creditcards geaccepteerd. Zelfs verschillende zakelijke tankpassen, zoals Q8 Liberty Card, Multitankcard, Travelcard, Fleetpas, EDC, TOM (Voorheen MKB-Brandstof) en XXImo.

Naast kwaliteit, gemak en prijs staat ook veiligheid voorop bij Tango. Alle tankstations van Tango worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.