Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Profile Tyrecenter

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Profile Tyrecenter weetjes en feiten

 1. Profile Tyrecenter richt zich op het aanbieden van allerlei soorten onderhoud aan een auto
 2. Profile Tyrecenter begon als een bandenspecialist
 3. Inmiddels is Profile Tyrecenter uitgegroeid tot een allround autoservice bedrijf
 4. Profile Tyrecenter biedt een breed assortiment aan verschillende soorten banden
 5. Het bandenadvies van Profile Tyrecenter is merkonafhankelijk
 6. Op 10 augustus 1989 richtten drie ondernemers een verkoopgerichte organisatie voor bandenservice op
 7. De drie ondernemers zijn Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof
 8. Profile Tyrecenter heeft 180 vestigingen in Nederland
 9. Daarnaast is Profile Tyrecenter ook in België te vinden met 40 vestigingen
 10. Profile Tyrecenter heeft een inkoopvoordeel door een sterke samenwerking met banden- en onderdelenleveranciers
 11. Profile Tyrecenter is te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube
 12. Bij Profile Tyrecenter wordt gebruik gemaakt van een franchiseformule
 13. Via Profile Tyrecenter is het mogelijk om in aanmerking te komen voor het certificaat Duurzaam op de weg
 14. Het certificaat Duurzaam op de weg is het bewijs voor een ondernemer dat hij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan binnen Profile Tyrecenter
 15. Profile Tyrecenter is ook het juiste adres voor industriële voertuigen en grondverzetvoertuigen
 16. Het hoofdkantoor van Profile Tyrecenter is gevestigd in Veenendaal
 17. Het hoofdkantoor is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar
 18. Profile Tyrecenter is VACO erkend
 19. Bij Profile Tyrecenter is het mogelijk om online een afspraak in te plannen
 20. Via de website van Profile Tyrecenter kun je een APK afspraak, een bandenwissel afspraak of een afspraak voor volledig nieuwe banden maken
 21. In de bedrijfsvoering van Profile Tyrecenter komt één kleur voortdurend naar voren; rood
 22. Op de website van Profile Tyrecenter vind je alle informatie over de diensten
 23. Sinds enige tijd richt Profile Tyrecenter zich ook expliciet op elektrische auto’s
 24. Bij Profile Tyrecenter kun je ook terecht voor het bij laten vullen van de airco van je auto
 25. Door de jaren heen heeft Profile Tyrecenter meer dan 2000 mensen in dienst genomen
 26. Door een Profile-member te worden, geniet je van extra scherpe acties
 27. Profile Tyrecenter biedt een speciale 24/7 Pechhulp aan
 28. Bij Profile Tyrecenter ben je aan het juiste adres voor een zomercheck, een wintercheck en een vakantiecheck
 29. Wat betreft banden werkt Profile Tyrecenter alleen met de beste merken samen
 30. Op de website van Profile Tyrecenter vind je een overzicht van alle vestigingen in ons land
 31. De vestigingen van Profile Tyrecenter zitten door ons gehele land verspreid

Tips voor Profile Tyrecenter korting

Profile Tyrecenter folder

Het Profile Tyrecenter begon in 1989 als Profile. 3 ondernemers waren de oprichters van het bedrijf dat werd opgericht als verkooporganisatie voor bandenservicebedrijven. Jaap Kossen, Martin van Wijk en Will Stoof waren de 3 ondernemers die aan de wieg van het bedrijf stonden. Om het ook internationaal ver te kunnen schoppen, werd het Profile Tyrecenter in het leven geroepen. Het bedrijf werkte volgens een commercieel samenwerkingsconcept en deze bleek al gelijk bij aanvang zeer succesvol. Door het een coöperatieve vennootschap te maken, konden het zelfstandig ondernemerschap en de voordelen van een grote onderneming goed gecombineerd worden. Bij aanvang had de onderneming 27 aangesloten bedrijven welke allen waren gespecialiseerd in professionele bandenservice.

Klant staat centraal

Een paar maand later waren er al 44 aangesloten vestigingen en dit liep alleen maar verder op. In de eerste 10 jaar van het bedrijf waren er al 180 aangesloten garages in Nederland en 40 in België. Het bedrijf veranderde de bedrijfsstructuur om de marktpositie in de Benelux te versterken en dit bleek een goede aanpak. De doelstelling van de oprichters is nog steeds de doelstelling vandaag. Het gaat erom dat jij als klant centraal staat. Hoewel de klanten en ondernemers die met het Profile Tyrecenter werken er nog steeds zijn, zijn de wensen en behoeften anders. Hierdoor blijft het voor Profile een uitdaging om de wensen en behoeften van de markt en jou als klant om te zetten in succesvolle merken, oplossingen en systemen.

Hoogwaardige service

Bij Profile staan meer dan 2.000 medewerkers voor je klaar om je direct weer op weg te helpen. Sta je met een lekke band langs de weg, dan staat Profile voor je klaar om je snel weer op weg te helpen. Het bedrijf is de specialist in banden voor alle soorten voertuigen en heeft een zeer breed assortiment. Naast kwaliteitsmerken heeft de firma ook budget- en huismerkbanden op voorraad en heeft zowel winter-, zomer- en vierseizoenenbanden. Het specialisme van Profile zit vooral in de hoogwaardige service. Ook willen ze constant innoveren en nieuwe banden ontwikkelen om jou als klant nog beter te kunnen helpen. Wat het bedrijf vooral uniek maakt, is het merkonafhankelijke bandenadvies.

Auto onderhoud

Naast bandenservice kun je ook voor auto onderhoud terecht bij Profile. Het bedrijf begon misschien als bandenspecialist, maar is uitgegroeid tot een allround autoservice bedrijf. Voor deskundig en betrouwbaar onderhoud ben je bij Profile aan het juiste adres. Nagenoeg alle vestigingen bieden je een compleet service- en dienstenpakket. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de apk, een autoruit reparatie of een kleine of grote beurt. Ook voor snelle checks zit je bij Profile goed. Ze doen er een check van 10 punten zodat jij veilig en zeker de weg op kunt, zonder je druk te maken dat je tijdens je vakantie langs de weg komt te staan met pech.

Airco onderhoud

Een goed werkende airco tijdens de hete zomers is een echte must vandaag de dag. Bij Profile kun je ook je airco onderhoud laten uitvoeren. Zij doen dit snel, efficiënt en professioneel. Het onderhoud is binnen 60 minuten gebeurd en wordt vakkundig en toch snel gedaan. Een goed werkende airco is van belang voor jou en je auto. Het voorkomt dat je ruiten beslaan, helpt de temperatuur op de juiste hoogte te houden en voorkomt een vieze geur in je auto. De Profile monteurs kennen de aircosystemen van alle merken en weten zo precies waar je op moeten letten. Wanneer er een reparatie gebeuren moet aan de airco, kan de monteur ook simpel een indicatie geven wat de kosten hiervan zijn.

Velgen

Ieder heeft een eigen smaak en zo heb jij de jouw voorkeuren en wensen over hoe je auto en bijvoorbeeld de velgen eruit moet zien. Het is wel belangrijk dat alle velgen technisch goed zijn. Voor Profile kun je daarom ook terecht voor helemaal mooie sets lichtmetalen velgen. Het bedrijf kiest juist voor lichtmetalen velgen, omdat deze licht zijn en deze de warmte van de banden en remmen vaak beter afvoeren. Voor hulp bij je keuze voor de juiste velgen, staan de Profile medewerkers voor je klaar met passend persoonlijk advies.

Afspraak maken

Om te weten waar de vestigingen van Profile zijn, is het wijs even een bezoekje te brengen aan de website. Hier staat alles op wat je moet weten. Om een afspraak te maken, is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de organisatie. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak te maken. Je vult gewoon je kenteken in, kiest je service, vervolgens kies je een vestiging datum en tijd en vul je je gegevens in. Zodra je afspraak bevestigd wordt, is alles in orde en heb je een afspraak.

Over Profile Tyrecenter

Voor auto onderhoud, wat oorspronkelijk begon voor exclusief autobanden, ben je tegenwoordig bij Profile aan het juiste adres. In principe beslaat hun service kleine- en grote beurten, bovendien leveren ze ook reparaties en kun je er terecht voor de APK. Voor het verwisselen van banden zit je er bovendien helemaal goed, want dat is de kern van Profile.

Op de website kun je van tevoren informeren naar de mogelijkheden aan de hand van jouw kenteken. Je weet dan ongeveer wat een specifieke dienstverlening voor jouw specifieke auto gaat kosten. Dat is wel zo handig. Je kunt er tevens kijken voor acties, zo kun je bijvoorbeeld in bepaalde seizoenen goedkoper een APK laten doen of krijg je korting op specifieke onderdelen. Via de vestigingszoeker vind je eenvoudig een filiaal bij jou in de buurt en kun je via de website van tevoren een afspraak maken of reserveren voor een specifieke service en voor een specifieke auto. Dat scheelt er heen rijden en kun je ook iets inplannen wat voor jou het beste uitkomt. Mocht je bijvoorbeeld ook andere voertuigen bezitten, zoals voor landbouw of transport, dan heeft Profile nog altijd de originele Tyrecenter tot zijn beschikking voor alle vormen en maten banden.