Comfort Suite

Comfort Suite folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Comfort Suite

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Comfort Suite korting

Comfort Suite

Comfort Suite heeft een collectie boxsprings, bedden, matrassen, lattenbodems en slaapkamerkasten op de markt gebracht. Deze collectie kun je kopen bij diverse familiebedrijven die zich bij Comfort Suite hebben aangesloten. Met de producten van Comfort Suite haal je dat hotelgevoel in je eigen huis. Je kunt bij Comfort Suite terecht voor al je slaapkamer meubels. Zo heb je een eenheid in je slaapkamer en creëer je een rustige en fijne plek voor jezelf.

De producten van Comfort Suite

De producten van Comfort Suite hebben een prachtig ontwerp en zijn van goede kwaliteit. De producten zijn betaalbaar. Het is dus voor iedereen mogelijk om dat hotelgevoel in je eigen huis te halen. Je kunt deze producten niet overal kopen. Comfort Suite ontwikkeld deze producten samen met de familiebedrijven waar je deze producten kunt kopen. Deze winkels hebben vaak echte slaapexperts in dienst. Die adviseren Comfort Suite over de slaapwensen van hun klanten.

Winkels waar je de producten van Comfort Suite kunt kopen

In Nederland heb je diverse speciaalzaken waar je de producten van Comfort Suite kunt kopen. Je kunt de winkels vinden door naar de website van Comfort Suite te gaan. Er is altijd wel een winkel met deze producten bij je in de buurt. Heel veel items van de collectie van Comfort Suite kun je ook via de webshop bestellen. Je hebt dan natuurlijk niet de mogelijkheid om het bed of matras te testen. Die optie is er in de winkels wel altijd. Als je advies wilt over welk matras je het beste kunt nemen, dan is een bezoek aan een winkel altijd de beste oplossing. Je kunt ook Aanbiedingenfolders.nl in de gaten houden. Hier vind je vaak goede aanbiedingen van de producten van Comfort Suite.

100 dagen slaapgarantie

Comfort Suite geeft op hun matrassen 100 dagen slaapgarantie. Dat betekent dat je van Comfort Suite 100 dagen de tijd krijgt om het matras te testen. Bevalt het niet? Dan kun je het matras terugbrengen en kun je een ander matras uitzoeken. Dit mag overigens éénmalig. Je moet dan wel het matras en de factuur meenemen naar de winkel als je de matras komt ruilen. De verkoper kan je goed advies geven over het matras dat past bij jou. Hij kijkt hierbij naar je gewicht, maar ook naar je slaaphouding. Als je op je buik slaapt, dan heb je namelijk een ander matras nodig dan wanneer je op je rug slaapt. En dat geldt ook als je op je zij slaapt.

Boxsprings van Comfort Suite

Comfort Suite heeft een ruime collectie boxsprings. Je kunt die in de winkel ook zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om zelf de kleur en de stof van je boxspring uit te zoeken. Je kunt het beste naar de winkel gaan om een goede kleur uit te zoeken. Via de website kan het ook. Maar de keuze uit stoffen en kleuren is online minder groot. Ook is het lastig om digitaal precies de kleur en de stof weer te geven. Je moet dit toch vaak voelen en in het echt zien. Daarom is het advies om altijd naar de winkel te gaan als je een boxspring gaat kopen. Je kunt dan direct testen of het bed wel lekker ligt.

Slaapkamerkasten

Naast boxsprings, matrassen en lattenbodems kun je bij Comfort Suite ook slaapkamerkasten kopen. Er is een ruim assortiment. Je kunt de kasten zowel online als bij één van de verkooppunten kopen. De kasten zijn van verschillende materialen gemaakt. Er zijn verschillende afmetingen waar je uit kunt kiezen. Er is daarom altijd een slaapkamerkast die past bij jouw kamer en bij jouw bed. Ook zijn er nog verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel op de kast, of verlichting in de kast.

Lattenbodems

Comfort Suite heeft een grote collectie lattenbodems. Van simpele lattenbodems tot lattenbodems die je elektrisch kunt verstellen. Een goede lattenbodem zorgt voor een goede nachtrust. Het is altijd belangrijk om de lattenbodem af te stemmen op je matras en andersom. De adviseurs in de speciaalzaken waar ze Comfort Suite verkopen kunnen je hier professioneel en goed advies over geven.

Bedden

Comfort Suite heeft een ruime collectie bedden. Je kunt kiezen voor een mooi ledikant, met bijvoorbeeld een bijpassende slaapkamerkast. Je hebt dan alles van hetzelfde materiaal. Dat geeft rust en sfeer in je slaapkamer. Ook kun je bij de bedden van Comfort Suite bijpassende nachtkastjes en commodes kopen. Je kunt deze producten online kopen, maar je kunt ook naar één van de verkooppunten gaan. De slaapspecialisten kunnen je goed adviseren over alle mogelijkheden.

Over Comfort Suite

Veel mensen zouden het liefst willen wonen in het hotel waar ze slapen. Zo ook bij de producten van Comfort Suite. Deze winkel biedt klanten een fantastische ervaring op het gebied van slapen waardoor er genoten kan worden tussen gemak, ultieme comfort en betaalbare prijzen. Deze producten geeft iedereen het gevoel alsof ze in een hotel verblijven.

Het aanbod van deze winkel bestaat uit een mooi design. Er is een passie voor slapen en dat is terug te zien in de geweldige producten. Er worden kwalitatief mooie artikelen aangeboden zoals comfortabele lattenbodems, matrassen die heerlijk liggen en bedden waar je u tegen zegt. Met de producten van Comfort Suite is elke dag een ontspannen dag.

In de exclusieve winkels is de ontspannen sfeer direct terug te merken. Er werken echte slaapexperts bij wie de ideale collectie voor de droomslaapkamer samengesteld kan worden. Voor iedere persoonlijke behoefte wordt een pakket bedacht. Er wordt een stapje extra gezet voor iedere klant.

Wacht daarom niet langer en snel nu naar de geweldige winkels van deze geweldige keten om de ideale combinatie samen te stellen voor in de slaapkamer! Iedereen verdient een goede nachtrust.