Wonen

Kwantum

Ontvang nu korting bij Kwantum met folder aanbiedingen

Kwantum folders

advertentie

Kwantum folder week 05

Geldig van 27-01-2020 t/m 09-02-2020

> Folder bekijken

Kwantum folder

Geldig van 30-09-2019 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

Kwantum Magazine

Geldig van 23-09-2019 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

Kwantum folder

Geldig van 07-10-2019 t/m 26-04-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

IKEA catalogus 2019 / 2020

Geldig van 27-08-2019 t/m 31-07-2020

> Folder bekijken

Leen X Mariska Collectie

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-11-2019 t/m 31-01-2020

> Folder bekijken

Sale Folder

Geldig van 30-12-2019 t/m 01-03-2020

> Folder bekijken

Verato Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Jysk Final Sale

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Profijt Meubel folder

Geldig van 10-01-2020 t/m 09-02-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Kwantum folders

Populaire folders

Openingstijden van Kwantum winkels bij jou in de buurt

Verlopen Kwantum aanbiedingen

Tips voor Kwantum korting

Kwantum folder

Je huis leuk inrichten is belangrijk. Je wilt je er immers wel goed in thuis voelen en dat kan natuurlijk met een inrichting die helemaal naar jouw smaak is. Als je maar een beperkt budget hebt en toch leuke spullen wilt kopen is het zeker geen gek idee om ervoor naar Kwantum te gaan. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan meubelen maar je kunt er ook terecht voor muurbekleding, raambekleding, een nieuwe vloer en tal van accessoires die de inrichting helemaal af maken.

Papieren en online folder van Kwantum

Kwantum hanteert prijzen voor producten die voor veel mensen goed te betalen zijn. Daarnaast hebben zij een folder waarin aanbiedingen staan waar je gebruik van kunt maken. De folder die ze uitgeven verschijnt op papier maar kun je ook op de website van Kwantum lezen. Daarnaast staat deze folder op websites waar meer folders aangeboden worden. De digitale folder van Kwantum is identiek aan de versie op papier en je kunt er gewoon doorheen bladeren.

Houd goed de aanbiedingen in de gaten

De aanbiedingen in de folder van Kwantum zijn twee weken geldig. Ze kunnen soms gelden voor specifieke producten maar het kan ook zijn dat het een hele range aan producten betreft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan korting op alle soorten muurbekleding of raambekleding die gratis voor je op maat gemaakt wordt. Als je bepaalde artikelen nodig hebt maar ze niet op stel en sprong in huis hoeft te hebben is het altijd verstandig goed in de gaten te houden wanneer deze in de aanbieding zijn. Zo bespaar je geld en kun je toch kopen wat je graag wilt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Om goed op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen van Kwantum kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van de winkel. Zo krijg je de folder altijd via de mail en weet je als eerste dat er nieuwe acties lopen. De geldende acties en de daarbij behorende voorwaarden staan altijd op de website vermeld en in de winkel kun je er naar informeren zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Online bestellen of naar de winkel gaan

Bij Kwantum kun je ervoor kiezen een product online te bestellen zodat je er niet voor naar de winkel hoeft te gaan. Wil je het liever toch eerst in het echt zien? Dan kun je naar een van de filialen gaan. Om te weten welke vestiging het dichtste bij jou in de buurt zit kijk je even op de website. Vul hiervoor je woonplaats of postcode in. Op die manier krijg je een filiaal te zien dat zich binnen een bepaalde straal van jouw woonadres bevindt. Voor meer informatie zoals openingstijden kun je op een filiaal in de lijst klikken.

Artikelen in de sale

Naast de aanbiedingen van Kwantum in de folder staan er artikelen op de website in de sale. Om te zien om welke producten dit gaat hoef je er maar op te klikken en zie je wat er in de aanbieding is. Het aanbod kan wisselen dus het is zaak dat je regelmatig de website raadpleegt om te zien of er wellicht net dat bij is waar jij al lang naar op zoek bent. En wat is er nu leuker dan iets te kopen met korting?

Ideeën en tips

Naast de folder en alle artikelen die Kwantum verkoopt vind je op de website de nodige andere informatie. Zo kun je ideeën opdoen en tips krijgen over bepaalde klussen in huis. Daarnaast vind je er een overzicht van de verschillende services die Kwantum biedt. Hierbij kun je onder andere denken aan het laten inmeten en op maat laten maken van raambekleding of het laten opmeten en leggen van vloeren. Voor alles wat er mogelijk is wat service betreft kun je altijd de nodige informatie inwinnen bij een van de filialen van Kwantum of contact opnemen met de klantenservice.

Alle voorwaarden op de website

Als je een artikel gevonden hebt in de webshop kun je dit eenvoudig bestellen. Je kunt zien hoe lang de levertijd is zodat je weet wanneer je het kunt verwachten. Een online besteld product kun je thuis laten bezorgen maar afhalen in een van de winkels is ook mogelijk. Het is maar net wat jij zelf het prettigste vindt. Alle voorwaarden over bestellen, betalen, leveren en retourneren bij Kwantum vind je op de website. Bepaalde artikelen zijn snel te leveren maar als je maatwerk kiest dien je er rekening mee te houden dat dit wat langer duurt en je een aanbetaling dient te doen.

Over Kwantum

Kwantum is de grootste woondiscounter van Nederland en Belgie met wand- vloer en raamproducten. Niet te vergeten andere woondecoraties en zelfs zaken voor buiten in de tuin. Hoewel Kwantum niet echt een bouwwinkel is, kun je er wel terecht voor gereedschap en verf.

Waar de winkelketen zich mede in specialiseert en graag bij helpt, zijn gordijnen. In het filiaal helpen ze je met uitkiezen en vervolgens ook met bevestigen. Van tevoren willen ze je ook wel helpen met opmeten, mocht je daar zelf niet echt uitkomen. Wist je namelijk dat 1 op de 4 gordijnen in Nederland kwantum gordijnen zijn?

Dat getuigt wel van hoeveel de Nederlandse en Belgische mensen de kwaliteit en service van Kwantum waarderen. Overigens hoeft het niet bij gordijnen te blijven, Kwantum legt jaarlijks genoeg km aan laminaat om van Amsterdam naar Barcelona te komen en weer terug. Ook daar zijn ze dus erg ervaren in, handig aangezien laminaat een vrij tijdrovende en precieze klus kan zijn wanneer je het zelf doet.

Op de webshop van Kwantum kan je natuurlijk ook vanuit huis artikelen bekijken en eventueel bestellen en laten bezorgen bij een filiaal bij jou in de buurt. Daar kan je tevens ook het thema bekijken van dit seizoen met de bijbehorende artikelen en aanbiedingen.