Vtwonen

Gratis verzending vanaf € 30.00
www.vtwonen.nl

Wonen

Vtwonen folders

Ontvang nu korting bij Vtwonen met folder aanbiedingen

advertentie

Vtwonen Folder

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Boer Staphorst Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 10-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Kwantum Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Vtwonen folders

Populaire folders

Deze Vtwonen kortingscodes deden het niet in Mei 2022

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

10%
Kortingscode

10% Kortingscode Vtwonen

Geldig op broodroosters

Vtwonen folders

TitelStartdatumEinddatum
Vtwonen Folder01-04-202231-12-2022
Vtwonen Karwei Folder21-11-202130-04-2022
Vtwonen Folder01-01-202231-03-2022
Vtwonen Magazine01-12-202131-12-2021
Vtwonen Magazine01-12-202131-12-2021

Meest recente Vtwonen kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
10% Kortingscode10% Kortingscode Vtwonen21-04-2019

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Vtwonen folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Vtwonen folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Vtwonen folder van deze week geldig?

De nieuwe Vtwonen folder van deze week is geldig van 01-04-2022 t/m 31-12-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Vtwonen folder?

Blader nu snel door de Vtwonen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Vtwonen korting

vtwonen folder

Je huis inrichten is een leuke klus om te doen. Zo nu en dan wil je toch wel eens gewoon wat anders in huis hebben en met de laatste trends meedoen en daar horen dan ook nieuwe meubels en accessoires bij. Bij vtwonen vind je een uitgebreid aanbod aan producten om je huis helemaal in stijl en naar je eigen smaak in te richten. De producten kun je lekker vanuit je luie stoel bestellen in de webshop.

Folder van vtwonen

Bij vtwonen kun je ook producten aanschaffen met korting. Zij brengen daarvoor geen speciale folder uit maar op de website zelf zie je de afgeprijsde artikelen staan in diverse acties. Hierbij staat vermeld hoe lang de acties gelden zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken. De acties kunnen bijvoorbeeld korting betekenen op bepaalde producten of productgroepen of korting op artikelen uit een bepaald seizoen. Klik je op een bepaalde actie dan kun je meteen zien voor welke artikelen de korting geldig is.

VT Wonen Magazine

Om niets te missen van VT Wonen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiermee mis je geen enkele actie of aanbieding meer en krijg je deze na het doorgeven van je mailadres automatisch in je mailbox. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste trends op woongebied en ontvang je tips en tricks om jouw huis zo leuk mogelijk in te kunnen richten zodat jij je er helemaal thuis voelt. VT Wonen brengt ook een speciaal magazine uit dat je op de website vindt. In het magazine kun je inspiratie opdoen over bepaalde (nieuwe) producten, een kijkje nemen in huizen met een VT Wonen inrichting en krijg je tips om je eigen woning in te richten. Er worden meerdere magazines per jaar uitgebracht die een algemene inhoud kunnen hebben maar het kan ook een special betreffen die over een bepaald onderwerp handelt.

Verkoopadressen van producten van VT Wonen

Als je bij VT Wonen een product gezien hebt dat je graag wilt hebben kun je dat in de webwinkel bestellen maar misschien wil je het liever eerst in het echt zien om te kijken hoe het eruit ziet of hoe het zal staan in jouw woning. VT Wonen heeft geen eigen winkels maar op de website vind je wel een overzicht van adressen waar de VT Wonen collectie verkocht wordt. Om te weten welke aanbieder het dichtstbij jou in de buurt is vul je je postcode of woonplaats in en krijg je te zien waar je terecht kunt. Wil je niet te ver rijden om de collectie te bekijken dan vul je ook even de maximale afstand in. Op de website van VT Wonen vind je een lijstje met adressen op alfabetische volgorde. Heb je een woninginrichter bij je in de buurt gevonden dan kun je veelal vanaf de site van VT Wonen doorklikken naar hun eigen website voor meer informatie.

Cadeaukaart kopen

Als je een leuk cadeautje voor iemand wilt kopen kan dat uiteraard ook iets voor in huis zijn. Weet je niet zo goed wat te kiezen dan kun je een cadeaukaart van VT Wonen aanschaffen. Je kunt er diverse bedragen op laten zetten zodat er voor iedere beurs wel een cadeaukaart te vinden is. De geldigheidsduur van de kaart kan verschillen maar deze kun je altijd checken. Dit geldt ook voor het saldo: als je wilt weten hoeveel er nog op staat check je dit online. Het saldo hoeft niet in één keer tegelijk besteed te worden en bijbetalen kan altijd.

VT Wonen op televisie

VT Wonen is bij veel mensen bekend van de televisieprogramma’s waarin woningen en vertrekken (opnieuw) worden ingericht. Daarnaast krijg je er tips waarmee je jouw woning helemaal hip kunt maken. Naast de tips die je op televisie kunt krijgen (je kunt je ook aanmelden om deel te nemen aan het programma) vind je op de website een speciale categorie Inspiratie. Ben je van plan je woning opnieuw in te richten of wil je een en ander nu eindelijk eens aanpassen? Kijk dan op de site voor meer inspiratie.

Laat de klus voor je doen

Wil je graag een nieuwe inrichting maar ben je zelf niet de handigste persoon? Dan vind je op de website van VT Wonen ook een klushulp. Hierin kun je de beoogde klus aanbieden en wordt er voor jou op zoek gegaan naar een goede vakman in de omgeving die de klus voor je kan klaren. Zo hoef jij deze niet zelf uit te voeren en ben je ervan verzekerd dat het goed gebeurt.

Over Vtwonen

Vtwonen is een bekend woonmerk in ons land. Dit is niet iets van de laatste jaren, want Vtwonen is al meer dan 50 jaar smaakmaker op het gebied van wonen. Door de jaren heen heeft het merk een sterke naam opgebouwd binnen onze landsgrenzen. We ontkomen er dan ook niet aan om Vtwonen bij de grootste woonmerken van Nederland te scharen. En dat terwijl je geen enorme woonwinkels van Vtwonen tegenkomt in ons land. Wel heeft het merk de nodige conceptshops, waarin de mooiste en meest trendy meubels en accessoires getoond en verkocht worden.

Hoe het dan toch kan dat Vtwonen zo´n sterk merk is geworden in Nederland? Doordat het merk niet alleen aandacht besteedt aan de verkoop. Wonen en leven gaan bij Vtwonen namelijk hand in hand. Het merk zoekt de binding met mensen en probeert hen te interesseren in wonen en leven. Hiervoor heeft Vtwonen bijvoorbeeld een eigen tijdschrift en zelfs een televisieprogramma. Beide media-uitingen zijn geheel gewijd aan het merk. Verder is er ook nog een grote beurs van Vtwonen die mensen kunnen bezoeken om kennis te maken met het merk. De kracht van dit merk zit hem dan ook in de binding me klanten.

Vtwonen mag dan geen grote woonwinkels hebben, dat wil nog niet zeggen dat jij geen producten van het merk aan kunt schaffen. Naast de conceptshops kun jij namelijk ook producten van het merk kopen via de website. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel aangeboden via de website. Zo kun jij hier onder meer meubels, verlichting en woonaccessoires kopen, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelen en spullen voor baby’s en kinderen. De collectie van Vtwonen wisselt ieder voor- en ieder najaar, waardoor jij telkens weer nieuwe spullen tegenkomt op de website en in de conceptshops. Koop jij jouw spullen via de website van Vtwonen? Dan kom je hier geregeld leuke aanbiedingen en acties tegen. Bovendien kun je gebruikmaken van kortingscodes om mooi spullen van Vtwonen te kopen. En daarbij komt dat alles ook nog eens aan huis bezorgd wordt!