Florale Haircare

www.floralehaircare.com

Drogist

Florale Haircare folders

Ontvang nu korting bij Florale Haircare met folder aanbiedingen

Florale Haircare folders

advertentie

Florale Haircare Folder

Geldig van 13-10-2021 t/m 14-11-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 19-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Kruidvat Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

DA Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 26-10-2021

> Folder bekijken

Kruidvat Speelgoed Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Lucovitaal Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 20-10-2021

> Folder bekijken

Die Grenze Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 01-11-2021

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Verlopen Florale Haircare folders

Populaire folders

Florale Haircare folders

TitelStartdatumEinddatum
Florale Haircare Folder13-10-202114-11-2021
Florale Haircare Folder12-09-202110-10-2021
Florale Haircare Folder08-08-202131-08-2021
Florale Haircare Folder15-07-202131-07-2021
Florale Haircare Folder08-06-202101-07-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Florale Haircare folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Florale Haircare folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Florale Haircare folder van deze week geldig?

De nieuwe Florale Haircare folder van deze week is geldig van 13-10-2021 t/m 14-11-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Florale Haircare folder?

Blader nu snel door de Florale Haircare folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Florale Haircare korting

Folder Florale Haircare

Als je je haar goed wilt verzorgen dan zijn dan daar tal van producten voor verkrijgbaar. Dat betekent niet alleen dat je shampoo nodig hebt, maar bijvoorbeeld ook crèmespoeling, conditioner, olie en zo is er nog veel meer te noemen. Om je haar er piekfijn uit te laten zien kun je bij Florale Haircare terecht voor professionele producten op dit gebied.

Waarvoor kun je bij Florale Haircare terecht?

Bij Florale Haircare kun je voor de haarverzorgingsproducten zowel terecht in de webshop als in een van de fysieke winkels. Het aanbod is beschikbaar voor particuliere klanten maar zeker ook voor kapsalons. Heb jij een kapperszaak dan kun je bij Florale Haircare alles kopen wat je daarvoor nodig hebt om deze te runnen. Denk hierbij niet alleen aan verzorgingsproducten voor je haar, maar ook aan scharen, tondeuses, mesjes en producten voor de inrichting van je salon.

Producten kun je snel zoeken binnen verschillende categorieën

Wil je een eigen salon kopen of werk je als thuiskapper? Dan leert een kijkje op de site van Florale Haircare dat je voor alles wat je daarvoor nodig hebt er aan het juiste adres bent. Zo hoef je maar naar één aanbieder toe, kun je alles op hetzelfde adres kopen en ben je in één keer klaar en weet je zeker dat je alles hebt om aan de slag te kunnen. De artikelen die Florale Haircare verkoopt zijn gerangschikt per categorie zodat dit het jou als klant makkelijker maakt om te zoeken en snel de gewenste producten te vinden.

Producten met korting vind je op de website

Als je bij Florale Haircare een bestelling plaatst en dit doet voor 15:00, dan kun je deze al de volgende dag in huis hebben. Voor bestellingen met een aankoopwaarde van €35 of meer betaal je geen extra verzendkosten dus dat is altijd mooi meegenomen. Bij Florale Haircare wordt geen reclamefolder met actieartikelen uitgebracht maar je kunt wel altijd op de site kijken of er producten met korting worden aangeboden. Is dat het geval dan staat er altijd op.

Veel informatie bij elk artikel

Een bestelling die je doet bij Florale Haircare in de webshop is snel en veilig. Bij elk product staat veel informatie vermeld zodat je weet wat je in huis haalt. Ben je op zoek naar producten van een bepaald merk omdat je daar graag mee werkt? Dan kun je in de webshop ook enkel op dat merk zoeken om zo snel te vinden wat je nodig hebt. Er is een uitgebreid aanbod aan merken voor haarverzorging zodat de kans dat jij vindt waar je naar op zoek bent aanzienlijk is. Kom je er zelf niet helemaal uit, schroom niet en neem contact op met Florale Haircare om informatie in te winnen zodat je zeker weet dat je het juiste bestelt.

Volg Florale Haircare op social media en via de nieuwsbrief

Als je bij Florale Haircare geen enkel nieuwtje wilt missen, dan is het verstandig je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit kun je zowel als particuliere als zakelijke klant doen. Je hoeft hiervoor alleen maar je emailadres door te geven via de website. Florale Haircare zorgt er dan voor dat je geen enkel nieuwtje, promotieacties of nieuw uitgebrachte artikelen meer mist dus dat kan je ook nog eens het nodige voordeel opleveren. De aanbieder van haarproducten is daarnaast actief op Facebook en Instagram. Kijk ook altijd op Aanbiedingenfolders.nl of er een folder te vinden is.

Kijk waar de filialen van Florale Haircare zijn

Ben je op zoek naar een mooie inrichting voor je salon en allerlei haarverzorgingsproducten en materialen die je kunt gebruiken voor je knipwerk? Dan kun je daarvoor ook in een van de winkels van Florale Haircare gaan kijken als je de spullen eerst het liefste in het echt ziet voordat je deze aanschaft. Op de website kun je de vestigingen vinden. Kijk op de website voor een kaartje en lijst met alle filialen. Door op een van de filialen te klikken kun je er nog meer informatie over lezen.

Stel je vraag aan Florale Haircare

Heb je nu een vraag over een bepaald product, over bestellen of iets anders? Dan kun je deze in een van de filialen stellen aan een medewerker van Florale Haircare, maar kom je daar nu niet in de buurt of gaat je vraag over een online bestelling? Dan wend je je het beste tot de klantenservice van Florale Haircare. Deze is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Kijk ook altijd even of je antwoord tussen de algemene informatie op de website te vinden is.

Over Florale Haircare

Alle professionele kappers in Nederland zijn bij Florale Haircare aan het juiste adres. Deze onderneming verkoopt namelijk alle professionele haarproducten waar kappers met veel plezier gebruik van maken. Met dank aan de webshop is het echter ook voor consumenten mogelijk om de professionele kappersproducten van Florale Haircare aan te schaffen.

Deze onderneming is naar eigen zeggen de grootste van de Benelux. Dat is niet alleen te danken aan de online webshop, maar ook aan de verschillende vestigingen. Deze vestigingen bevinden zich eigenlijk door het gehele land; op de website van het merk vind je een compleet overzicht van alle winkels.

Wil je als consument graag gaan shoppen bij Florale Haircare? Dan kan je gebruik maken van de reguliere webshop. Wil je als kapperszaak bij Florale Haircare bestellen? Dan kan je naar de professionele webshop; hier kom je op terecht door rechtsboven op de website van het merk op ‘Professional Webshop’ te klikken.

In de webshop voor consumenten vind je in ieder geval de volgende producten terug: Haarproducten, Man, Tools, Materialen, Beauty, Merken en Aanbiedingen. Per categorie vind je een divers aanbod van professionele (haar)producten terug. Deze producten stellen je in staat om jouw haar perfect te verzorgen, te beschermen en te stylen.

Bestel je online voor meer dan 35 euro? Dan betaal je helemaal geen verzendkosten. Bij kleinere orders betaal je slechts enkele euro’s aan verzendkosten. Wil je de ontvangen producten retourneren? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren; de kosten en het risico hiervoor zijn wel voor eigen rekening.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van Florale Haircare. Hiervoor bel je naar +31 (0)43 32 15 391 of mail je naar [email protected]rcare.com. Ook ben je in één van de vestigingen welkom voor stellen van je vragen en het bekijken/aanschaffen van alle producten!

×