Tegelmegashop

tegelmegashop.nl

Sanitair & Badkamer

Tegelmegashop folder

Ontvang nu korting bij Tegelmegashop met folder aanbiedingen

Tegelmegashop folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

KeukenConcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Wave Keuken Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Binnen Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Six Folder

Geldig van 30-10-2020 t/m 30-12-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tegelmegashop folder?

Helaas is er nu geen geldige Tegelmegashop folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tegelmegashop folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tegelmegashop folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tegelmegashop folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tegelmegashop folder?

Blader nu snel door de Tegelmegashop folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Tegelmegashop

De oprichting van Tegelmegashop is het gevolg geweest van een liefde voor tegels. De oprichter had een grote liefde voor tegels, waarna besloten werd om hier een bedrijf in op te starten. De keuze voor de vestigingsplaats viel uiteindelijk op Roermond; mede dankzij deze ligging is Tegelmegashop zowel in ons land als in België actief. In deze showroom van ruim 1000 vierkante meter ben je van harte welkom om het uitgebreide aanbod te bekijken.

Op de website van het merk kan je een compleet overzicht van het aanbod van deze onderneming vinden. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende categorieën: Vloertegels, Wandtegels, Natuursteen tegels, Keramisch Parket, Mozaïek tegels, Terrastegels, Tegeltoebehoren en Tegeloutlet. Al deze categorieën bevatten meerdere prachtige tegels, waarna je deze tegels ook online kunt bestellen.

Als je online een bestelling gaat plaatsen, moet je goed op de verzendkosten letten. Bij een bestelling vanaf 749 euro is de verzending volledig gratis; bij kleinere orders dien je verzendkosten van 8,95 euro, 14,95 euro of 39,95 euro te betalen. Op basis van het gewicht van jouw bestelling worden de verzendkosten door de website berekend. Let dus bij het afrekenen altijd goed op de hoogte van de verzendkosten.

Na het in ontvangst nemen van de tegels heb je 14 dagen de tijd om een retournering aan te vragen. Deze retournering vraag je aan door een retourformulier via de website te downloaden, deze in te vullen en deze te mailen naar info@tegelmegashop.nl. Nadat je deze mail verstuurd hebt, neemt een medewerker binnen 2 werkdagen contact met je op om de retournering te bespreken; de kosten voor de retournering komen in ieder geval voor je eigen rekening.

Heb je verdere vragen? Daarvoor kan je een mailtje naar bovengenoemd mailadres sturen of bellen naar 0475 74 55 11. Uiteraard kan je ook langsgaan in de ruime showroom in Roermond.