Tegelmegashop

Tegelmegashop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tegelmegashop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Tegelmegashop korting

Folders Tegelmegashop

Tegels heb je in allerlei soorten en maten en kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Als je tegels wilt kopen kun je daarvoor ook online terecht bij een aanbieder zoals Tegelmegashop. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan tegels die je in de webshop kunt bestellen zodat je er niet eens meer de deur voor uit hoeft.

Collectie in de showroom of online bekijken

Het assortiment van Tegelmegashop bekijk je eenvoudig op de website. Wil je de tegels toch graag in het echt zien voordat je deze bestelt? Dan kun je daarvoor terecht in de showroom van Tegelmegashop in Roermond. Ben je nu niet in de gelegenheid daar naartoe te gaan of is de showroom gesloten? Dan kun je via videobellen de gehele collectie bekijken, maar dan vanaf afstand. Zo kun je zien wat er allemaal te koop is en daarna je bestelling plaatsen in de webshop.

Kijk voor korting in de Tegeloutlet

Zeker als je een behoorlijke ruimte hebt die je wilt betegelen (of een groot terras) dan heb je daar aardig wat tegels voor nodig. Wil je ze wel graag hebben maar houd je ook van kopen met korting? Kijk dan altijd of er acties te vinden zijn bij Tegelmegashop. Zo ja, dan staan deze altijd op de website. Je kunt ook een kijkje nemen in de Tegeloutlet. Hierin vind je restpartijen of tegels die uit de collectie gaan en waar er niet even niet veel meer van zijn. Niks mis mee maar jij betaalt er wel veel minder voor. Ook in de showroom is een speciale outletafdeling.

Kijk of er een folder beschikbaar is

Veel aanbieders, ongeacht wat ze verkopen, brengen regelmatig een folder uit met acties. Is dit het geval bij Tegelmegashop? Dan kun je deze zeker hier op Aanbiedingenfolders.nl vinden. Je kunt altijd zien hoe lang een bepaalde folder geldig is zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken. Kijk altijd of er een folder is zodat je weet wat er in de reclame is en er de nodige inspiratie mee kunt opdoen als je op zoek bent naar nieuwe tegels.

Doe ideeën op met de blogs en bekijk foto’s die andere mensen hebben gemaakt

Bij Tegelmegashop kun je op de website de nodige inspiratie opdoen in de blogs. De blogs gaan over verschillende onderwerpen die allemaal met tegels te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan hoe je geschikte tegels kiest maar ook hoe je ze het beste kunt leggen. Er is veel te lezen zodat de kans groot is dat er wat bij zit dat je interesseert. Kijk ook naar de foto’s die klanten die je reeds voorgingen bij Tegelmegashop hebben geplaatst.

Laat de klus door een professional doen

Heb je nu wat gezien op de site dat je wel aanstaat? Zorg dan altijd dat je goed meet hoeveel tegels je nodig hebt en vergeet niet dat je er lijm en andere materialen bij nodig hebt. Je kunt zelf de tegels leggen of zetten maar als je niet zo handig bent, dan kan je dit laten doen. Tegelmegashop kan een professional voor je regelen zodat het kluswerk je uit handen wordt genomen.

Je bestelling thuis laten bezorgen of zelf afhalen

Als je een bestelling doet in de webshop kan deze worden thuisbezorgd, mits je adres met een vrachtwagen bereikbaar is. Je betaalt verzendkosten en deze kunnen verschillen naar gelang het gewicht van je bestelling. Wil je de bestelling liever zelf afhalen? Dan is dat ook mogelijk en betaal je niets voor het verzenden.

Zo mis je geen enkel nieuwtje omtrent Tegelmegashop meer

Wil je geen enkel nieuwtje van Tegelmegashop missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten in het assortiment of weten wanneer bepaalde acties lopen? Dan is het handig Tegelmegashop te volgen op social media. De tegelaanbieder is actief op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Je kunt er terecht als je vragen hebt maar lees vooral de recensies die andere mensen hebben achtergelaten. Zo weet je namelijk meteen wat hun ervaringen met het bedrijf zijn en wat zij van bepaalde artikelen vinden.

Wend je met vragen tot de klantenservice

Als je een vraag hebt aan Tegelmegashop dan kun je het beste eerst kijken of je het antwoord daarop tussen de beschikbare informatie op de website kunt vinden. Mocht dit niet het geval zijn, richt je dan tot een medewerker in de showroom als je daar bent of neem contact op met de klantenservice van Tegelmegashop. Deze is bereikbaar via de telefoon en Whatsapp en je kunt altijd een mailtje sturen.

Over Tegelmegashop

De oprichting van Tegelmegashop is het gevolg geweest van een liefde voor tegels. De oprichter had een grote liefde voor tegels, waarna besloten werd om hier een bedrijf in op te starten. De keuze voor de vestigingsplaats viel uiteindelijk op Roermond; mede dankzij deze ligging is Tegelmegashop zowel in ons land als in België actief. In deze showroom van ruim 1000 vierkante meter ben je van harte welkom om het uitgebreide aanbod te bekijken.

Op de website van het merk kan je een compleet overzicht van het aanbod van deze onderneming vinden. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende categorieën: Vloertegels, Wandtegels, Natuursteen tegels, Keramisch Parket, Mozaïek tegels, Terrastegels, Tegeltoebehoren en Tegeloutlet. Al deze categorieën bevatten meerdere prachtige tegels, waarna je deze tegels ook online kunt bestellen.

Als je online een bestelling gaat plaatsen, moet je goed op de verzendkosten letten. Bij een bestelling vanaf 749 euro is de verzending volledig gratis; bij kleinere orders dien je verzendkosten van 8,95 euro, 14,95 euro of 39,95 euro te betalen. Op basis van het gewicht van jouw bestelling worden de verzendkosten door de website berekend. Let dus bij het afrekenen altijd goed op de hoogte van de verzendkosten.

Na het in ontvangst nemen van de tegels heb je 14 dagen de tijd om een retournering aan te vragen. Deze retournering vraag je aan door een retourformulier via de website te downloaden, deze in te vullen en deze te mailen naar [email protected]. Nadat je deze mail verstuurd hebt, neemt een medewerker binnen 2 werkdagen contact met je op om de retournering te bespreken; de kosten voor de retournering komen in ieder geval voor je eigen rekening.

Heb je verdere vragen? Daarvoor kan je een mailtje naar bovengenoemd mailadres sturen of bellen naar 0475 74 55 11. Uiteraard kan je ook langsgaan in de ruime showroom in Roermond.