House For Interior

Gratis verzending vanaf € 20.00
shop.houseforinterior.com

Wonen

House for Interior folders

Ontvang nu korting bij House For Interior met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Jysk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 06-06-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Geldig van 23-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 25-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Xenos Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Woonsquare Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 28-05-2022

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve House For Interior folder?

Helaas is er nu geen geldige House For Interior folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de House For Interior folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe House For Interior folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve House For Interior folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de House For Interior folder?

Blader nu snel door de House For Interior folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor House For Interior korting

House for Interior folder

Een huis inrichten is niet altijd even makkelijk om te doen. Je dient hierbij vaak rekening te houden met de wensen en smaken van alle personen in huis, de grootte en ruimte die beschikbaar is in de woning en het budget dat je eraan kunt besteden. Als je er zelf niet goed uitkomt kun je voor een goede inrichting van je woning ook de hulp inschakelen van een professional zoals House for Interior.

Persoonlijke offerte aanvragen voor de inrichting

Bij House for Interior maken ze woninginrichtingen op maat zodat deze voor ieder huis speciaal ontworpen worden en helemaal passend zijn. Je kunt om te weten te komen wat de kosten zijn voor het ontwerp (en de uitvoering ervan) het beste eerst een offerte aanvragen. Deze wordt niet verstuurd via de mail maar de ontwerper gaat hiervoor een persoonlijk gesprek met je aan om te kijken wat jouw wensen zijn om deze goed te kunnen combineren met de mogelijkheden van het huis en het beschikbare budget.

Zoek contact en meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je eerst liever wat meer weten over de werkwijze van House for Interior? Dan kun je contact met ze opnemen via de mail. Om te zien wat zij allemaal doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op woongebied kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je eenvoudig door je mailadres door te geven waarna je vanzelf de nieuwsbrief regelmatig ontvangt. Wil je deze op een bepaald moment niet meer krijgen dan is afmelden eveneens snel weer gedaan.

Kijk wat er reeds ontworpen en uitgevoerd is

Op de website van House for Interior vind je tal van voorbeelden van projecten die zij reeds gedaan hebben. Je kunt een kijkje nemen in hun portfolio zodat je weet wat ze al ontworpen hebben en bepalen of dit ook iets voor jou en je woning is. Klik je op een bepaald project dan kun je er de nodige informatie over lezen, zoals bijvoorbeeld met welke meubels er gewerkt is en of er een groot of klein budget beschikbaar was. Je hebt niet persé een enorm groot budget nodig om je woning in te laten richten want met wat minder financiële middelen kan rekening gehouden worden zodat ook jouw woning tot je droomhuis omgetoverd wordt.

Ook voor de inrichting van je werkplek

House for Interior ontwerpt niet alleen het interieur voor woonhuizen maar je kunt er ook terecht als je je kantoor of andere werkplek wilt laten inrichten. Je vindt hiervoor op de website een compleet stappenplan zodat je weet wat er allemaal gedaan kan worden om jouw werkplek helemaal naar wens en zo functioneel mogelijk in te richten. De verschillende fases in het proces worden uitgelegd op de website zodat je deze eerst eens rustig kunt doorlezen. Het proces begint met het bekijken van de locatie en de wensen en eindigt met het daadwerkelijk inrichten van de werkplek door stylisten zodat alles er precies zo uit komt te zien zoals jij wenst.

Artikelen te koop in de webshop

House for Interior verkoopt zelf ook producten om je woning mee in te richten. De artikelen zijn te koop in de webshop. Er wordt veel tijd in gestoken om bijzondere producten te vinden die kwalitatief goed zijn en waar je veel plezier aan zult beleven. De producten in de webshop zijn afkomstig uit de hele wereld en er wordt naar gestreefd zoveel mogelijk originele producten aan te bieden waar een verhaal achter zit zodat je weet wat je koopt en wie het gemaakt heeft.

Lees de blogs op de website eens door

Op de website van House for Interior vind je ook diverse blogs. Je kunt er natuurlijk voor kiezen alle blogs door te lezen als je inspiratie wilt opdoen maar het is ook mogelijk eerst een keuze te maken uit verschillende onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogs over DIY, interieurontwerp, interieurstyling en zo is er nog veel meer te noemen. Met het lezen van de blogs doe je niet alleen de nodige inspiratie op maar krijg je ook tips en tricks over hoe je een bepaalde klus het beste zelf aan kunt pakken of wellicht beter door een professional kunt laten uitvoeren. De meest recente blogs zijn direct aanklikbaar op de website van House for Interior maar ze hebben ook een archief waarbinnen je naar oudere blogs kunt zoeken, zelfs van een aantal jaren geleden, zodat je altijd nog eens iets kunt nazoeken dat eerder verschenen is.

Over House For Interior

House for Interior is de webshop waar je vooral trendy en hip meubilair kunt kopen voor niet alleen jezelf, maar ze bieden ook geschikt spul aan voor kinderen. De oprichter van de webshop, Nathali Meurs-Pas, is zelf ook een interieurontwerper en van oorsprong heeft de webshop dus alle nodige kennis in huis.

De webshop is helder ingedeeld in verschillende categorieën, onder elke categorie kun je een prijsklasse selecteren. Als je niet te diep in de buidel wil tasten, kun je dus nieuwe dingen kopen in een prijsklasse naar keuze. Je kunt natuurlijk ook wat leuke aanbiedingen bekijken onder de Sale categorie, waar je vaak de normaal duurdere spullen kunt vinden voor een voordelige prijs.

Er is verder vrij weinig over de webshop te vertellen, behalve dat het qua indeling meteen ter zake komt. Hun aanbod is ook minimalistisch, want in veel categorieën vind je vaak maar een handjevol aan producten. Dat heeft zijn voordelen, want het scheelt je veel tijd en in principe zijn alle producten ook wat kwaliteit betreft boven de maat.

Mocht je inspiratie of advies nodig hebben, op de website hebben ze ook een blog. De website is nog relatief nieuw en de blog is nog in een startende fase, maar het loont de moeite het in de gaten te houden. Je krijgt er namelijk uitgebreid advies en tips om je woning nog aangenamer te maken.