Intratuin

Gratis verzending vanaf € 40.00
https://www.intratuin.nl/

Tuin & Dier

Intratuin

Ontvang nu korting bij Intratuin met folder aanbiedingen

 » 
 » 
 » 
advertentie

Intratuin folders

advertentie

Intratuin folder week 38

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-09-2019 t/m 22-09-2019

Folder bekijken

Intratuin Tuinmeubelen Collectie 2019 Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 25-02-2019 t/m 22-09-2019

Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier folders

GroenRijk folder

Geldig van 07-09-2019 t/m 30-09-2019

Folder bekijken

Van Cranenbroek folder

Geldig van 09-09-2019 t/m 28-09-2019

Folder bekijken

Welkoop folder week 37

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 09-09-2019 t/m 22-09-2019

Folder bekijken

Openingstijden van Intratuin winkels bij jou in de buurt

Verlopen Intratuin aanbiedingen

Over Intratuin

Intratuin is opgericht in 1980 door acht ondernemers met een duidelijk visie. Zij besloten samen in te kopen en een uniforme verkoopformule te starten. Intratuin is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste tuincentra van Nederland en heeft zelfs winkels in België en Duitsland, en ieder jaar komen er weer nieuwe winkels bij. Intratuin is een soft franchise formule. Dit betekent dat alle winkels worden ondersteunt vanuit het servicekantoor in Woerden en distributiecentra in Venlo en Aalsmeer.

Bij Intratuin vind je alle producten voor in en rondom de tuin en meer. Van de mooiste kamerplanten, tuinplanten, bomen tot complete schuren. Maar ook een ruime collectie met de leukste items voor in huis, zoals kussen, accessoires, tafels, stoelen en nog veel meer. Ook vind je bij Intratuin alles voor je huisdier. Intratuin telt tientallen vestigingen verspreid door heel Nederland. Kijk vooraf in de winkel of het product wat je zoekt op voorraad is in de winkel of bestel het product direct online. Intratuin laat zich continu inspireren door de natuur. De natuur is volgens Intratuin de belangrijkste bron van bestaan. Het biedt schoonheid en dat deelt Intratuin graag met haar klanten.

Maak een shopdag bij Intratuin compleet met een lekker kopje koffie en hapje in de proeftuin. Op de kaart vind je gerechten gemaakt van verse, verantwoordelijke en seizoensgebonden ingrediënten. De kaart wordt ieder seizoen weer aangepast. Ook zijn er verschillende voordelig deals.

Wil je één van de vestigingen van Intratuin bezoeken, bekijk op de site waar je jouw dichtstbijzijnde vestiging kunt vinden. Bezoek Intratuin voor je huisdier, tuin, huis of voor inspiratie op te doen.