Wonen

Trendhopper folder

Ontvang nu korting bij Trendhopper met folder aanbiedingen

Trendhopper folders

advertentie

Trendhopper Folder

Geldig van 15-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 21-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Profijt Meubel Folder Week 03

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 21-01-2021

> Folder bekijken

Budget Home Store Online Deals Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Trendhopper folders

Populaire folders

Trendhopper folders

TitelStartdatumEinddatum
Trendhopper Folder15-12-202031-01-2021
Trendhopper Folder15-12-202031-12-2020
Trendhopper Folder26-10-202006-12-2020
Trendhopper Folder24-09-202025-10-2020
Trendhopper Folder31-08-202027-09-2020

Openingstijden van Trendhopper winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Trendhopper folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Trendhopper folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Trendhopper folder van deze week geldig?

De nieuwe Trendhopper folder van deze week is geldig van 15-12-2020 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Trendhopper folder?

Blader nu snel door de Trendhopper folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Trendhopper korting

Trendhopper folder

Wil je je woning eens een nieuw interieur geven maar weet je niet goed waar te beginnen of wat je stijl is en wat er goed bij je huis past? Dan kun je online altijd terecht voor de nodige tips en tricks en kun je inspiratie opdoen door de inrichting in andere huizen te bekijken of een kijken te nemen bij een woninginrichter. Ook bij Trendhopper kun je bekijken wat er allemaal te koop is en wat er hip is op een bepaald moment.

Speciale deals bij Trendhopper

Trendhopper verkoopt producten om je woning mee in te richten zoals meubels voor ieder vertrek, accessoires en verlichting. De artikelen kun je allemaal zelf bij elkaar zoeken zodat het een mooi geheel wordt in je interieur. Op die manier past alles ook goed bij elkaar. Heb je te maken met een wat beperkt budget dan kun je bij Trendhopper toch leuke dingen vinden. Op de website vind je speciale deals waarbij je bijvoorbeeld een artikel gratis krijgt als je er meer van tegelijk aanschaft of waarbij artikelen die uit de collectie gaan met fikse korting worden aangeboden.

Folder van Trendhopper met aanbiedingen

Daarnaast brengt Trendhopper een folder uit met artikelen met korting. De folder kun je tussen de papieren folders vinden die huis-aan-huis verspreid worden maar als je deze niet krijgt kun je de folder ook online raadplegen op de website van Trendhopper zelf. Je kunt op de site gewoon door de folder heen bladeren zodat je niks mist. De folder heeft een geldigheidsduur van vier weken en er staat altijd duidelijk vermeld wanneer deze geldig is. Je kunt de folder ook bekijken via een app op je telefoon waarmee je meerdere folders kunt zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Trendhopper

Als je graag op de hoogte wilt blijven van alle trends, acties en nieuwe artikelen van Trendhopper kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Geef hiervoor je gegevens door via de website zodat je regelmatig de nieuwsbrief in je eigen mailbox kunt verwachten. Trendhopper is actief op social media zodat je het bedrijf tevens kunt volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Sparen voor korting met stempels

Als je ervoor kiest te winkelen in een van de vestigingen van Trendhopper kun je sparen voor korting met een speciale stempelkaart. Bij iedere besteding van €20,- krijg je een stempel waarmee je kunt sparen voor maximaal €25,- shoptegoed voor accessoires. De stempelkaart is filiaalgebonden en kun je alleen in dezelfde vestiging gebruiken. Je krijgt geen stempels als je aankopen doet via de webshop.

Alle informatie over producten in de webshop

Bij Trendhopper kun je winkelen in de webshop. Als je op een bepaald artikel klikt krijg je alle informatie die erover beschikbaar is te zien. Bepaalde producten beginnen met een startprijs omdat ze met diverse accessoires uit te breiden zijn. Heb je het product compleet dan kun je meteen zien wat dit je gaat kosten. De bestelling betaal je altijd veilig en dit kun je op diverse manieren doen.

Vestigingen van Trendhopper

Als je iets besteld hebt bij Trendhopper kun je dit thuis laten bezorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt maar er ook voor kiezen de bestelling zelf op te halen bij een van de vestigingen van de woninginrichter. Trendhopper heeft bijna 20 vestigingen die verspreid zijn over Nederland. Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou is kun je het kaartje raadplegen op de website maar staan ook alle vestigingen erop vermeld. Klik je op een specifieke vestiging dan krijg je de adresgegevens en openingstijden te zien en kun je op een kaartje zien waar het filiaal precies is en hoe je er komt.

Inspiratie opdoen in een van de vestigingen

Als je liever eerst een bepaald product wilt bekijken of uitproberen kun je daarvoor natuurlijk altijd in een van de vestigingen van Trendhopper terecht. Je kunt er inspiratie opdoen en bekijken hoe bepaalde meubels en accessoires ogen in een opstelling of bepalen of je dat mooi vindt en hoe het in jouw woning zou staan. Daarnaast kun je er met al je vragen terecht bij een van de medewerkers.

Inspiratie opdoen op de website

Inspiratie kun je ook opdoen op de website van Trendhopper. Je vindt er tal van onderwerpen die over de inrichting van je woning gaan en waarmee je ideeën kunt opdoen voor je eigen huis en op de hoogte blijft van de laatste woontrends. Zo kun jij je huis hip inrichten volgens de laatste trend en alles bijpassend bij elkaar zoeken.

Over Trendhopper

Trendhopper is een franchiseformule waar jij eigenlijk alles kunt vinden voor jouw woning. Door de jaren heen is dit bedrijf aanzienlijk gegroeid. Momenteel heeft Trendhopper vestigingen in Amersfoort, Assen, Breda, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Huissen, Oldenzaal, Rotterdam, Sliedrecht, Veenendaal, Venlo, Wolvega, Zoeterwoude en Zutphen. We kunnen dus wel stellen dat het bedrijf inmiddels behoorlijk verspreid is over Nederland.

Voor wat betreft de producten richt Trendhopper zich voornamelijk op wonen. Het accent bij deze formule ligt op inspirerende woonideeën en nieuwe woontrends. Wanneer jij één van de vestigingen bezoekt, valt je al snel op dat Trendhopper vriendelijke, inspirerende en eigentijdse winkels heeft. Je treft er ten eerste veel trendy producten aan. Daarnaast hoef jij niet bang te zijn dat je altijd dezelfde producten tegenkomt. De collectie van Trendhopper is namelijk ontzettend uitgebreid en wisselt uiteraard ook regelmatig.

In de verschillende vestingen van Trendhopper kun je terecht voor de complete inrichting van jouw woning. Zo vind je er bijvoorbeeld banken, fauteuils, kasten en tafels. Wil jij een compleet nieuwe keuken hebben? Ook dan ben je bij Trendhopper aan het juiste adres. Jij kunt hier zelfs in vier simpele stappen jouw keuken ontwerpen. Daarnaast tref je ook verschillende accessoires en verlichting aan. Trendhopper werkt met een groot aantal bekende merken, waardoor jij zeker weet dat je mooie en degelijke spullen krijgt voor jouw geld.

Zit er geen Trendhopper bij jou in de buurt? Niet getreurd, want via de website van deze keten kun jij namelijk ook nagenoeg alle producten aanschaffen die in de winkels worden aangeboden. Je voegt ze simpelweg toe aan je winkelmandje, rekent af en de spullen worden aan huis afgeleverd. Net als in de winkels van Trendhopper kom jij op de site ook geregeld aanbiedingen en leuke acties tegen. Hierdoor kun jij flink besparen op de inrichting van jouw woning. Daarnaast kun je kortingscodes gebruiken om nog goedkoper te shoppen bij Trendhopper.