Coolblue

Gratis verzending
www.coolblue.nl

Elektronica

Coolblue

Ontvang nu korting bij Coolblue met folder aanbiedingen

 » 
 » 

Coolblue folders

advertentie
advertentie

Coolblue acties

€100,-
cashback

Nu tot €100,- cashback bij Coolblue

Toegevoegd op 27 december - Geldig tot en met 27 januari

Meer elektronica folders

BCC folder week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

AEG

Geldig van 04-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Plentyparts folder week 02

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 06-01-2020 t/m 19-01-2020

> Folder bekijken

Kijkshop folder

Geldig van 16-12-2019 t/m 31-01-2020

> Folder bekijken

EP Deals Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Populaire folders

Openingstijden van Coolblue winkels bij jou in de buurt

Verlopen Coolblue aanbiedingen

Tips voor Coolblue korting

Coolblue folder

Nieuw apparaat nodig voor in huis? Dan kun je dit in de winkel gaan kopen maar online bestellen gebeurt tegenwoordig ook met grote regelmaat. Zo hoef je voor een wasmachine, televisie of telefoon of ander apparaat niet eens meer de deur uit en kun je deze ook snel en eenvoudig bestellen bij Coolblue. Zo heb jij het lekker makkelijk en wordt het product naar keuze gewoon bij je thuisbezorgd of kun je het zelf afhalen.

Kijk naar de aanbiedingen van Coolblue

Bij Coolblue kun je ook gebruik maken van speciale aanbiedingen. Zo hebben ze regelmatig diverse producten in de aanbieding zodat jij er niet meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zeker als je met een wat beperkter budget te maken hebt kan het handig als er een aanbieding geldt. Als je een bepaald product wilt hebben en het niet meteen de volgende dag al in huis hoeft te hebben is het zeker verstandig goed de aanbiedingen in de gaten te houden zodat je weet waar je van kunt profiteren. Zo kun je wellicht het apparaat kopen dat je al lang wilde hebben maar dat eerder niet binnen je budget paste.

Snel en eenvoudig online een product uitkiezen

Bij Coolblue kun je eenvoudig een product online uitkiezen en bestellen. In de webwinkel kun je eerst een keuze maken uit verschillende categorieën zodat het zoeken makkelijker gaat. Op die manier hoef je niet door het hele assortiment van de webwinkel heen om het product te vinden waar jij naar op zoek bent. Indien het door jou gekozen product op voorraad is kun je het zelfs de volgende dag al in huis hebben.

Over Coolblue

Wellicht dat de zin “alles voor een glimlach” je niet is ontgaan. Dit is namelijk de lijfspreuk van Coolblue, de webshop in de consumentenelektronica. In het begin zijn ze vooral bezig geweest met een aparte webwinkel voor elke categorie tot niet erg lang terug.

Nu verkopen ze alles onder een enkel domein. Wat Coolblue nou “cool” maakt is dat je de hele avond kunt bestellen en het product alsnog de volgende dag in huis hebt. Bovendien hebben ze een goede bezorgdienst, gratis retourneren en bovendien een hele behulpzame klantenservice.

Coolblue typeerde zich vroeger meer in de consumentenelektronica, waarbij gedacht kan worden aan dingen als computers en smartphones. Tegenwoordig verkoopt Coolblue eigenlijk wat elektrisch is, zo kun je er ook terecht voor boormachines of babyfoons. Via Coolblue kun je ook zaken bestellen die tweedehands zijn terugverkocht: zo kun je voor een lager bedrag hetzelfde goede product kopen.

Ze zijn dan niet nieuw, maar wel gecontroleerd door Coolblue zelf. Voor een lagere prijs dus een goed product en garantie. Het loont dus de moeite om de nieuwste smartphone misschien niet meteen nieuw te kopen, maar om eerst even te kijken of Coolblue deze al gebruikt aanbiedt. Anders heeft Coolblue altijd interessante aanbiedingen, want nogmaals: alles voor een glimlach.