Elektronica

Kijkshop folders

Ontvang nu korting bij Kijkshop met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Apple Folder

Geldig van 22-09-2021 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

EP Folder

Geldig van 10-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

MediaMarkt Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Coolblue Folder

Geldig van 18-05-2022 t/m 12-06-2022

> Folder bekijken

Handyman Folder

Geldig van 04-05-2022 t/m 12-06-2022

> Folder bekijken

Europart Folder

Geldig van 26-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

ITPRODEALS Folder

Geldig van 16-05-2022 t/m 12-06-2022

> Folder bekijken

EP Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen Kijkshop folders

Populaire folders

Kijkshop folders

TitelStartdatumEinddatum
Kijkshop Folder Week 0928-02-202106-03-2021
Kijkshop Folder Week 0821-02-202127-02-2021
Kijkshop Folder Week 0714-02-202120-02-2021
Kijkshop Folder Week 0607-02-202114-02-2021
Kijkshop Folder Week 0501-02-202107-02-2021

Openingstijden van Kijkshop winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Kijkshop folder?

Helaas is er nu geen geldige Kijkshop folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Kijkshop folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Kijkshop folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Kijkshop folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Kijkshop folder?

Blader nu snel door de Kijkshop folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Kijkshop korting

Kijkshop folder

Kijkshop had vroeger veel winkels in Nederland maar tegenwoordig alleen nog een webshop. Ook lekker makkelijk want dan hoef je je niet eens meer je luie stoel uit om iets te kopen. Bij Kijkshop kun je eenvoudig op de website een zoekwoord invoeren als je een bepaald product wilt hebben of je zoekt gericht binnen een van de categorieën die je online vindt. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent en kun je een bestelling vlug in huis hebben.

Folder op de website van Kijkshop

Kijkshop brengt met regelmaat een folder uit die je op de website vindt. Je kunt erop klikken en dan door de folder heen scrollen zodat je niks mist van wat erin staat. In de folder staan artikelen die met korting worden aangeboden zodat jij er minder voor betaalt. Zeker met een wat kleiner budget worden sommige producten dan toch aantrekkelijk om op dat moment aan te schaffen.

Goede omschrijving bij elk product

Op de website van Kijkshop op de homepage vind je diverse aanbiedingen. Als je erop klikt krijg je alle informatie te zien over het product die beschikbaar is. Hetzelfde geldt uiteraard voor producten die niet met korting worden aangeboden. Bij ieder product staat een korte beschrijving en vind je de technische specificaties zodat je goed weet wat je aanschaft. Dit is altijd belangrijk om te weten, zeker als je een product niet eerst kunt zien voordat je het koopt. Als je een bepaald artikel wilt hebben dat bijvoorbeeld ergens anders op aangesloten wordt is het wel belangrijk dat dit goed past want anders heb je er immers niets aan.

Je bestelling volgen via Track & Trace

Bij Kijkshop kun je alleen online bestellingen plaatsen maar deze worden wel altijd gratis naar je verzonden. De bestellingen worden geleverd door verschillende vervoerders en je kunt de bestelstatus van een pakket altijd volgen via Track & Trace. Past de bestelling in een envelop dan levert de postbode deze bij je af in de brievenbus. Als je een bestelling doet voor een artikel dat op voorraad is kun je het in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis hebben. In de webshop kun je kiezen uit verschillende categorieën zodat het zoeken makkelijker gemaakt wordt. Binnen deze categorieën staan onderverdelingen met diverse producten. Het aanbod is groot zodat er heel wat is om uit te kiezen.

Betalen bij Kijkshop

Een bestelling die je op kijkshop.nl doet kun je op verschillende manieren betalen, zowel vooraf als achteraf. De methode die jij wilt gebruiken kun je aangeven tijdens het bestelproces. De methodes die voor betalen worden gebruikt zijn alle bekende in Nederland en België. Je kunt er zelfs voor kiezen in drie termijnen te betalen indien het aankoopbedrag te hoog is om in één keer te voldoen. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan deze manier van betalen verbonden maar die kun je raadplegen op de website.

Winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Vind je het een beetje eng dat je een bepaald product niet eerst in het echt kunt zien omdat Kijkshop geen fysieke winkels meer heeft? Onthoud dan dat ze werken met de garantie van Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat je weet bij wie je winkelt en dat je dit altijd veilig kunt doen. Op de website van Kijkshop staan alle zekerheden die verbonden zijn aan deze waarborg en waar zij aan dienen te voldoen indien je online iets bij Kijkshop aanschaft.

Wettelijke garantie op je aankopen

Op elk product dat Kijkshop verkoopt zit de wettelijk bepaalde garantie. Op veel producten is dat een jaar maar er zijn ook fabrikanten die een langere garantie bieden. Hoelang dit is staat bij ieder product aangegeven. Is je aankoop defect bij aankomst of gaat het stuk binnen de garantietermijn? Dan kun je contact opnemen met Kijkshop en gaan ze de reparatie of vervanging voor je in orde maken.

Artikelen retourneren

Mocht een aankoop nu toch net niet zijn wat je ervan verwacht had dan kun je deze retourneren aan Kijkshop. De voorwaarden hiervoor vind je online. Het is aan te raden deze eerst goed door te lezen voordat je een artikel retourneert zodat je zeker weet dat het goed gaat en het daadwerkelijk geretourneerd mag en kan worden. Een product retourneren aan Kijkshop kost je €2,95 voor het verzenden maar daarvan doneren zij wel een deel aan een goed doel. Retour gekomen producten waar niks mis mee krijgen een tweede leven en worden opnieuw, tegen een lagere prijs, aangeboden via BuyBay. Zo wordt er niets verspild en is het goed voor het milieu.

Over Kijkshop

In het jaar 1973 werd in Den Bosch het eerste filiaal van de Kijkshop geopend door Jan Beckers. Dit filiaal bracht een volledig nieuw winkelconcept met zich mee; alle producten waren namelijk uitgestald in glazen vitrines. Bij deze producten stond een omschrijving inclusief productnummer. Je kon het productnummer opschrijven en het kaartje bij de kassa afgeven. De medewerker haalde het product in het magazijn voor je op. Op deze manier was de Kijkshop weinig geld kwijt aan (duur) winkelpersoneel).

In het assortiment van de Kijkshop kon je onder andere consumentenelektronica, sieraden en foodartikelen vinden. IN principe was de Kijkshop een groot warenhuis. Maar, in 2018 werd de Kijkshop helaas failliet verklaard. Momenteel is de Kijkshop weer actief met een eigen online platform waarop je verscheidene producten kunt kopen.

Sterker nog; in de webshop van de Kijkshop vind je onwijs veel producten. Het gehele assortiment is onderverdeeld in enkele categorieën: Beeld & Geluid, Foto & Video, Computer, Telefonie, Printers & Network, Keuken, Speelgoed & Gaming, Huis & Veiligheid, Tuin & Klussen, Sport & Verzorging en Beauty. Per categorie heb je de keus uit allerlei soorten producten van verschillende merken.

Bij het bestellen profiteer je altijd van gratis verzending. Je kunt hierbij ook nog eens kiezen voor achteraf betalen. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen op het gewenste adres afgeleverd. Indien je artikelen wilt retourneren, betaal je daar een bedrag van € 2,95 voor. Het retourneren van de producten kan middels het online retourportal van de Kijkshop. Dit portal is te vinden via de webshop.

De klantenservice van de Kijkshop is te bereiken op telefoonnummer 085 00 433 83 of via de mail ([email protected]). Dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur staan de medewerkers van de Kijkshop je graag te woord.