Kaufland Duitsland

www.kaufland.de

Duitse Supermarkt

Kaufland Duitsland folders

Kaufland Duitsland folders

Bekijk de nieuwe Kaufland Duitsland folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Kaufland Duitsland Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 26-01-2023 t/m 01-02-2023

> Folder bekijken

Kaufland Duitsland Folder

Geldig van 07-11-2022 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

Kaufland Duitsland Folder

Geldig van 31-10-2022 t/m 31-03-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt folders

Lidl Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 04-02-2023

> Folder bekijken

Aldi Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 04-02-2023

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 23-01-2023 t/m 29-01-2023

> Folder bekijken

Norma Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 04-02-2023

> Folder bekijken

Rewe Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 04-02-2023

> Folder bekijken

Lidl Duitsland Folder

Nog 7 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 05-02-2023

> Folder bekijken

Edeka Duitsland Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 04-02-2023

> Folder bekijken

Rossmann Duitsland Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 30-01-2023 t/m 03-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer Duitse Supermarkt winkels

Verlopen Kaufland Duitsland folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Kaufland folder?

Blader nu snel door de Kaufland folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Kaufland folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Kaufland folders.

Tot wanneer is de nieuwe Kaufland folder van deze week geldig?

De nieuwe Kaufland folder van deze week is geldig van 26-01-2023 t/m 01-02-2023.

Tips voor Kaufland Duitsland korting

Folder Kaufland

Ga je wel eens boodschappen doen bij de oosterburen? Grote kans dat je dan al wel eens bij Kaufland geweest bent. Bij deze Duitse supermarkt kun je voor van alles en nog wat terecht en het loont dan ook zeker de moeite om er eens te gaan shoppen, mocht je in de buurt zijn. Bovendien ben je vanuit Nederland zo daar dus dat kun je natuurlijk ook altijd een keertje doen.

Iedere week een nieuwe reclamefolder

Zoals ook bij de meeste supermarkten in Nederland het geval is, brengt Kaufland wekelijks een reclamefolder uit. Deze is altijd beschikbaar op de site van Kaufland zelf en in de winkels. Daarnaast vind je de reclamefolder op sites waarop folders van allerlei aanbieders bij elkaar verzameld staan. Bij de folder staat altijd vermeld wat de looptijd ervan is zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken.

Kijk goed wanneer bepaalde aanbiedingen geldig zijn

Door de digitale folder kun je gewoon heen bladeren zoals je ook met een folder op papier doet. Houd er wel rekening mee dat niet voor alle artikelen die je in de folder vindt dezelfde datum geldt dat ze in de reclame zijn. Dit kan namelijk net even verschillen. Daarom staat op elke pagina van de folder bovenaan vermeld wanneer de aanbiedingen ingaan. Dit is niets bijzonders want dit is ook bij bepaalde supermarkten in Nederland gebruikelijk om te doen. Wel handig om er even goed naar te kijken zodat je weet dat je niet voor niets gaat.

Raadpleeg de blogs voor meer informatie

Op de site van Kaufland zelf vind je naast de actiefolder verschillende zogenaamde Prospekte. Dit kan bijvoorbeeld een folder zijn met speciale artikelen die maar beperkt in het assortiment zitten en slechts korte tijd beschikbaar zijn. Dit betreft vaak non food producten maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Onder het kopje Prospekte vind je ook diverse magazines over speciale artikelen en allerlei leuke blogs om te lezen om ideeën mee op te doen. Allemaal in het Duits uiteraard maar dat zal voor veel mensen weinig problemen opleveren en bovendien kan plaatjes kijken natuurlijk altijd.

Meld je aan voor de Newsletter van Kaufland

Kom je regelmatig bij Kaufland dan zul je misschien zelf nog wel eens een foldertje mee naar huis nemen maar is dat niet het geval dan kun je het jezelf ook makkelijker maken. Wil je niet iedere week weer zelf op zoek gaan naar een reclamefolder maar deze gewoon automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Kaufland Newsletter. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven en ontvang je de nieuwbrief iedere week vanzelf.

Volg Kaufland op social media

Zeker weten dat er echt geen enkel nieuwtje van Kaufland meer aan je neus voorbij gaat? Dan kun je deze supermarkt bij de oosterburen ook heel goed volgen op social media. Kaufland is op meer dan één kanaal actief en vind je op zowel Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn als Pinterest dus keuze genoeg.

Kijk even op de site waar de dichtstbijzijnde winkel van Kaufland is

Als je producten bij Kaufland wilt hebben dien je daarvoor wel naar een van de fysieke winkels te gaan. Waar deze zijn en wanneer deze geopend zijn kun je op de website vinden. Zo vind je ook meteen de vestiging die het dichtstbij jou in de buurt is. Bij elke vestiging vind je waar deze is en kun je de route laten berekenen om er vanaf je thuisadres naartoe te raken. Er staat eveneens een telefoonnummer bij mocht je iets willen vragen voordat je er naartoe afreist.

Zo neem je contact op met Kaufland

Heb je een vraag aan Kaufland? Dan kun je deze aan een van de medewerkers in de filialen stellen maar mocht je daar nu net even niet komen, dan kun je ook op een andere manier contact opnemen. Hiervoor wend je je tot de klantenservice, in Duitsland beter bekend onder de naam Kundenmanagement. Je kunt de klantenservice telefonisch benaderen maar er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Een medewerker van Kaufland zorgt er dan voor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vraag op dat je probleem wordt opgelost.

Maak een lijstje voordat je boodschappen gaat doen

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Kaufland? Dan kun je op de website of met behulp van de app alvast een boodschappenlijstje maken. Met deze Einkaufsliste kun je van tevoren opschrijven wat je wilt kopen zodat je zeker weet dat je niks vergeet en alle aanbiedingen meebrengt.

Over Kaufland Duitsland

De Duitse supermarktketen Kaufland werd in 1984 in Neckarsulm opgericht. Het bedrijf behoort momenteel tot de Schwarz Group. Deze holding is ook eigenaar van bijvoorbeeld de Lidl supermarkten. Door de jaren heen heeft Kaufland in ieder geval een gigantische groei door weten te maken. Het bedrijf heeft in Duitsland onwijs veel vestigingen, maar ook in verschillende andere Europese landen.

De focus van het bedrijf ligt daarbij met name op Oost-Europa. IN Tsjechië, Polen, Kroatië, Bulgarije, Slowakije en Roemenië heeft het bedrijf door de jaren heen behoorlijk veel vestigingen geopend. In de vestigingen van Kaufland kan je onwijs veel verschillende levensmiddelen vinden. Het bedrijf biedt bewust een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment aan, zodat iedereen de gewenste producten in de supermarkten van Kaufland kan vinden.

Op de – Duitse – webshop kan je het volledige assortiment in zien. Als je de producten van Kaufland aan wilt schaffen, dien je naar één van de winkels te gaan. Deze winkels bevinden zich in Duitsland, maar sommige van deze winkels bevinden zich nét over de grens. Voor de mensen die in de grensgebieden wonen, is het dus zeker interessant om de grens over te steken en de boodschappen bij Kaufland te doen. Je hebt bij Kaufland namelijk niet alleen de keus uit een uitgebreid assortiment, maar de prijzen liggen gemiddeld ook iets lager dan in Nederland.

Via de – Duitse – webshop kan je razendsnel achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging van Kaufland te vinden is. Je ziet op een kaart alle vestigingen en kunt vervolgens op één van deze vestigingen klikken. Je ziet nu direct de contactgegevens en de openingstijden staan.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de Duitse klantenservice. Om dit contact zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het advies om te communiceren in het Duits. Je kunt hiervoor het online contactformulier invullen of mailen naar [email protected]