Supermarkt

Boni folders

Ontvang nu korting bij Boni met folder aanbiedingen

advertentie

Boni Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Dirk Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

PLUS Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Nettorama Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Coop Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

DekaMarkt Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 15-05-2022 t/m 21-05-2022

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 16-05-2022 t/m 22-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Boni folders

Populaire folders

Boni folders

TitelStartdatumEinddatum
Boni Folder18-05-202224-05-2022
Boni Folder11-05-202217-05-2022
Boni Folder04-05-202210-05-2022
Boni Folder27-04-202203-05-2022
Boni Folder20-04-202226-04-2022

Openingstijden van Boni winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Boni folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Boni folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Boni folder van deze week geldig?

De nieuwe Boni folder van deze week is geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Boni folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Boni folder zijn Melkan Magere Vruchtenyoghurt Of Vanille Vla 0% Vet, Danone Danette en Ehrmann High Protein Mousse- Of Pudding.

Tips voor Boni korting

Boni folder

Boodschappen doen is voor iedereen noodzakelijk want je hebt natuurlijk eten en drinken nodig in huis. Waar je deze boodschappen haalt en op welke manier je dat doet kan voor iedereen weer anders zijn. Wil je graag wekelijks gebruik maken van leuke aanbiedingen dan kun je daarvoor ook bij Boni terecht. Deze supermarkt heeft een uitgebreid assortiment zodat je niet snel ergens om verlegen zult zitten of erop zult mispakken.

Wekelijkse folder van Boni op papier en online

Boni geeft ook wekelijks een speciale folder met aanbiedingen uit. Deze kun je lezen in de papieren versie waarin je lekker kunt bladeren maar de folder kan ook online gelezen worden. Op de website van Boni vind je de geldende folder van de week maar staat tevens reeds de nieuwe folder van de week daarna erop. Zo kun je al meteen van tevoren zien wat er de week daarna in de aanbieding is. Heb je bijvoorbeeld iets nodig maar is er geen haast bij geboden dan kun je ook wachten tot het product de week daarna in de aanbieding is zodat je er minder voor betaalt. Zeker belangrijk als je een wat kleinere beurs hebt.

Geldigheidsduur van de Boni folder

De folder van Boni geldt een week en start op woensdag. De weekaanbiedingen zijn dan geldig tot en met de dinsdag daarna. Iedere woensdag gelden er dan weer andere aanbiedingen. Vergeet je wel eens om in de folder te kijken of vind je het handiger de aanbiedingen op je mail te ontvangen? Dan kun je je daarvoor ook aanmelden op de site van Boni voor de nieuwsbrief. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van de aanbiedingen en acties van deze supermarkt. De digitale folder van Boni werkt overigens net zo als de papieren versie: je bladert er op je computer, tablet of telefoon ook zo doorheen.

Verschillende acties bij Boni Supermarkt

Naast de wekelijkse aanbiedingen heeft Boni speciale acties. Hierover kun je op de website van de supermarkt lezen maar vind je ook de nodige informatie in de folder zelf. Sparen kan voor verschillende artikelen zoals bijvoorbeeld een boodschappenpakket. Bij je aankopen ontvang je zegeltjes bij een bepaald bedrag of extra zegeltjes bij speciaal geselecteerde artikelen. In dat laatste geval gaat sparen alleen nog maar sneller. Als je voldoende zegeltjes hebt kun je een kaart volplakken en een gratis pakket ophalen in de Boni supermarkt.

Kijk alvast online wat er allemaal in de aanbieding is

Boni bezorgt niet thuis en je kunt er geen producten online bestellen. Voor boodschappen dien je zelf naar de winkel te gaan maar dat betekent wel dat je ook alles goed kunt zien en zelf kunt uitkiezen zonder dat een ander dit voor je doet. Wel is het makkelijk als je online kijkt naar wat voor producten er in de aanbieding zijn zodat je op die manier een boodschappenbriefje kunt maken. Ben je op zoek naar een specifiek product en weet je niet zeker of dit bij Boni in het assortiment zit dan kun je dat invullen op de website zodat er voor je naar gezocht wordt.

Diverse services bij Boni winkels en op de website

Bij Boni worden wel andere extra services aangeboden. Hierbij kan gedacht worden aan een fotoservice of een gebakservice. Daarnaast vind je op de website van de supermarkt tal van recepten en suggesties voor de maaltijd. Heb je een keertje weinig inspiratie om te koken en wil je niet iedere dag hetzelfde op tafel zetten en toch zo gevarieerd mogelijk eten? Kijk dan eens bij de tips of recepten of je wat lekkers ziet staan. Er staat ook duidelijk bij wat je er allemaal voor nodig hebt zodat het maken van het juiste boodschappenbriefje kinderspel wordt en je niks vergeet mee te brengen uit de supermarkt.

Vestigingen van Boni

Boni heeft een groot aantal winkels die hoofdzakelijk in het midden en richting het noordoosten van Nederland zitten. Als je wilt weten welke Boni winkel het dichtstbij jou in de buurt zit kijk je daarvoor het beste even eerst op de website. Op de website vind je een plattegrond van Nederland met de Boni filialen maar je kunt ook de postcode van je eigen huis invoeren om zo te checken welke vestiging in de buurt is. Daarnaast staan alle plaatsen vermeld op de site. Klik je op een bepaalde vestiging dan zie je meteen de adresgegevens en de openingstijden staan. Ook staat erbij welke faciliteiten de winkel heeft zodat je precies weet waarvoor je er allemaal terecht kunt.

Over Boni

Voor het doen van boodschappen kan je bij meerdere supermarkten in Nederland terecht. We zijn absoluut gezegend met een uitgebreide keuze wat betreft supermarkten. Een van de supermarkten met meer dan 40 vestigingen is Boni. Deze supermarktketen is al in 1972 opgericht en het hoofdkantoor is te vinden in Nijkerk. Vanuit dit hoofdkantoor worden de ruim 40 vestigingen aangestuurd.

De vestigingen zijn in onder andere Ermelo, Huizen, Lelystad, Leusden, Putten, Urk en Veenendaal te vinden. Kortom: door het gehele land. In deze vestigingen wordt een uitgebreid assortiment aangeboden. Het assortiment is door Boni onderverdeeld in enkele categorieën: Boer & Slager, Comfort kip, G’woon, Stomerij, De Boni wijnwijzer en zelfzorggeneesmiddelen. Dit assortiment laat duidelijk zien dat Boni voor duurzaamheid staat.

Via de website van Boni is het mogelijk om het assortiment in te kijken én om gebruik te maken van extra diensten. Zo kan je allerlei lekkere maaltijdtips vinden, kan je inspiratie voor recepten opdoen en kan je gebruik maken van de gebakservice en de fotoservice. Uiteraard is het via de website ook mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties. Zo kan je online de folder en alle huidige aanbiedingen inzien.

Wil je graag in contact komen met de Boni? Via een online contactformulier op de website is het mogelijk om in contact te komen met de klantenservice. Helaas is op de website van Boni geen telefoonnummer of e-mailadres inzichtelijk. Op het gebied van klantenservice is dat toch een gemis.