Tanger Markt

tangermarkt.nl

Supermarkt

Tanger Markt folders

Ontvang nu korting bij Tanger Markt met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Tanger Markt folders

Populaire folders

Tanger Markt folders

TitelStartdatumEinddatum
Tanger Markt Folder15-05-202221-05-2022
Tanger Markt Folder08-05-202214-05-2022
Tanger Markt Folder01-05-202207-05-2022
Tanger Markt Folder24-04-202230-04-2022
Tanger Markt Folder17-04-202223-04-2022

Openingstijden van Tanger Markt winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tanger Markt folder?

Helaas is er nu geen geldige Tanger Markt folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tanger Markt folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tanger Markt folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tanger Markt folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tanger Markt folder?

Blader nu snel door de Tanger Markt folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Tanger Markt korting

Tangermarkt folder

Tangermarkt is een oriëntaalse supermarktketen die onderhand al 9 vestigingen in Nederland, 4 in België en 1 in Frankrijk. Het bedrijf begon als een kleine buurtsupermarkt met een kippen groothandel en het werd in 1983 opgezet door 6 Marokkaanse broers. Ze openden de eerste winkel in Den Haag en de kleine buurtsuper van toen is vandaag de dag uitgegroeid tot een volwaardige winkelketen. In de schappen van de supermarkt zijn producten te vinden uit onder meer Marokko, Turkije, Suriname, Azië en Iran. Deze producten zijn allemaal 100% halal. De gangpaden zijn per land ingedeeld en dit maakt de winkels zeer overzichtelijk. Deze formule is in 2008 bedacht en dit blijkt een groot succes.

Breed assortiment

De supermarktketen heeft vanalles in de winkels liggen. Je kunt er verschillende soorten vlees, kip, groente, fruit, zuivel, levensmiddelen en ook non-food producten kopen. Het bedrijf heeft een zeer divers assortiment en de artikelen die ze verkopen komen uit 100 verschillende landen. Dit houdt in dat je er terecht kunt voor producten waarmee je stamppot kunt maken, maar ook de ingrediënten voor een Marokkaans of Turks gerecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt wel in de schappen van Tangermarkt. Naast een breed aanbod van verschillende producten, is het bedrijf ook populair vanwege de verse artikelen. Je kunt er lekker exotisch fruit krijgen, mals lamsvlees en ook de meest verse kip.

Klant staat centraal

Voor het bedrijf staat de klant op nummer 1. Klantvriendelijkheid is voor Tangermarkt de norm en niet de uitzondering. Dit maakt ook dat de supermarktketen zoveel trouwe klanten aan zich heeft weten te binden. Doordat er in de schappen naast reguliere producten ook artikelen liggen die je niet in gewone supermarkten kunt krijgen, is het voor veel klanten een logische keuze om bij Tangermarkt inkopen te gaan doen. De belangrijkste pijlers voor het bedrijf zijn dan ook de beste kwaliteit, de laagste prijs en service met een glimlach. Vele klanten gingen je al voor, omdat het bedrijf deze beloftes ook waar maakt. Hoe groot de keten ook wordt, de wensen van de klant zal altijd voorop staan voor Tangermarkt.

Vraag om hulp

Als je in de winkel op zoek bent naar een bepaald product, aarzel dan niet om de medewerkers om hulp te vragen. Zij weten namelijk precies waar alles ligt en kunnen de juiste producten eenvoudig aanwijzen. Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde producten niet kunt vinden omdat het in een andere taal op de verpakking staat. Ook dan kan het personeel dat wat je nodig bent voor je vinden. Daarnaast zorgen de medewerkers er ook voor dat meerdere keren per dag een kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd om er zeker van te zijn dat je enkel groente en fruit van de beste kwaliteit in de schappen zult vinden.

Winkelzoeker

Zoals eerder gezegd zijn er nu 9 vestigingen van de supermarkt te vinden in Nederland. Om te weten welke dit zijn, is de webpagina bezoeken het makkelijkst. Om de dichtstbijzijnde winkel te vinden, voer je je adres of postcode even in. Vervolgens komt de winkel die het dichtst bij je in de buurt zit naar voren. Je kunt hier dan ook direct het adres en telefoonnummer van zien. Op de webpagina kun je ook lezen over de halal- en versgarantie die Tangermarkt hanteert. Dit houdt in dat alles volgens de regels voor halal producten gebeurt en 100% halal ook echt 100% is.

Versgarantie

De versgarantie betekent dat enkel de hoogste kwaliteit groenten en fruit het tot de winkel schopt. Alles wordt geselecteerd door strenge kwaliteitscontroles, zoals al vermeldt ook weer in de supermarkten zelf. Tangermarkt heeft geselecteerd op de beste tuinders en fruittelers zodat je als klant altijd de beste kwaliteit producten kunt kopen. Alles komt ook rechtstreeks van het land in de supermarkten te liggen. Wanneer het van de tuinders en telers afkomt, controleren de experts in de Tangermarkt supermarkten eerst de versheid. Wanneer dit goedgekeurd is, komt het pas in de schappen te liggen. Mocht je onverhoopt toch een keer een product er tussen hebben zitten wat niet vers is? Dan geeft de winkel gewoon je geld terug.

Aanbiedingen en folder

De winkels proberen je altijd de laagste prijs te bieden voor de producten en daarom is de prijs-kwaliteitsverhouding ook zeer goed. Om je nog wat extra geld te laten besparen heeft het bedrijf elke 2 weken nieuwe aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn online op de webpagina te vinden. De folder is online in te zien en daar staan alle kortingsacties in van verse producten tot drinken en zuivel. Er is altijd wel iets in de aanbieding voor jou. Deze folder van Tangermarkt is ook te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Tanger Markt

Tanger Markt is dé plek waar je kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten en ingrediënten kunt kopen. Het assortiment is behoorlijk divers te noemen; de voedingsproducten komen namelijk uit vele internationale keukens. Breng een bezoek aan één van de vele vestigingen en koop heerlijk en goedkoop eten.

Overigens zijn alle producten bij Tanger Markt 100% halal. Hiermee voldoet de winkel aan bepaalde geloof richtlijnen. De winkels vind je onder nadere in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zaandam en Antwerpen terug. Het assortiment in deze winkels is onder verdeeld in drie categorieën: Slagerij, zuivel en vleeswaren en houdbaar. Per categorie vind je vervolgens allerlei ingrediënten uit de internationale keukens terug.

Wil je graag aanbiedingen scoren? Ook dan ben je bij Tanger Markt aan het juiste adres. Wekelijks brengt Tanger Markt namelijk een folder uit met daarin de beste aanbiedingen van het moment. Ook via de website van Tanger Markt kan je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen.

Heb je vragen? Dan kan je terecht in één van de winkels of via de Facebook pagina van Tanger Markt!