Tanger Markt

Tanger Markt folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tanger Markt

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Tanger Markt winkels

Tanger Markt weetjes en feiten

 1. Tanger Markt is een supermarktketen
 2. Tanger Markt is in de afgelopen jaren onwijs hard gegroeid
 3. Bij Tanger Markt is 100% klantgerichtheid een gewoonte
 4. De diversiteit van het assortiment kenmerkt de winkels van Tanger Markt
 5. Bij Tanger Markt vind je producten die afkomstig zijn uit meer dan 100 verschillende landen
 6. Tanger Markt is een veelzijdige etnische supermarkt
 7. Tanger Markt staat ook bekend om de versheid van de producten
 8. Tanger Markt heeft drie waardes; de beste kwaliteit, de laagste prijs, service met een glimlach
 9. Inmiddels heeft Tanger Markt ook vestigingen in België
 10. De eerste Tanger Markt in België is geopend in Antwerpen
 11. Vervolgens heeft Tanger Markt de formule ook uitgezet in Frankrijk
 12. Op de website van Tanger Markt kun je een contact formulier invullen
 13. Je kunt Tanger Markt volgen op Facebook, Instagram en YouTube
 14. Je kunt middels Whatsapp in contact komen met Tanger Markt
 15. Via de website van Tanger Markt kun je eenvoudig solliciteren voor een baan in een supermarkt
 16. Het logo van Tanger Markt is blauw met Tanger in gele letters en Markt in witte letters
 17. Iedere twee weken brengt Tanger Markt een nieuwe folder uit
 18. Tanger Markt is in 2015 opgericht
 19. De vers garantie van Tanger Markt wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles
 20. De groente en fruit komt rechtstreeks van het land in de schappen te liggen bij Tanger Markt
 21. Tanger Markt staat bekend om de stunt prijzen
 22. Tanger Markt schroomt er niet voor om extreme maatregelen te nemen om de versheid te waarborgen
 23. Tanger Markt heeft een halalgarantie
 24. Het kippenvlees van Tanger Markt is uitsluitend afkomstig van exportslachterij CLAZING
 25. De Exportslachterij CLAZING, waar Tanger Markt mee samenwerkt, is gecertificeerd door Halal Quality Control (HCQ)
 26. Tanger Markt hecht veel waarde aan de duurzame levensonderhoud van de dieren
 27. In principe zijn de openingstijden van alle supermarkten van Tanger Markt van dinsdag tot en met zondag van 09.00 tot 19.00 uur
 28. Via de website van Tanger Markt vind je direct de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt
 29. Door het unieke aanbod weet Tanger Markt zich te onderscheiden ten opzichte van de gevestigde namen in de wereld van supermarkten

Tips voor Tanger Markt korting

Tangermarkt folder

Tangermarkt is een oriëntaalse supermarktketen die onderhand al 9 vestigingen in Nederland, 4 in België en 1 in Frankrijk. Het bedrijf begon als een kleine buurtsupermarkt met een kippen groothandel en het werd in 1983 opgezet door 6 Marokkaanse broers. Ze openden de eerste winkel in Den Haag en de kleine buurtsuper van toen is vandaag de dag uitgegroeid tot een volwaardige winkelketen. In de schappen van de supermarkt zijn producten te vinden uit onder meer Marokko, Turkije, Suriname, Azië en Iran. Deze producten zijn allemaal 100% halal. De gangpaden zijn per land ingedeeld en dit maakt de winkels zeer overzichtelijk. Deze formule is in 2008 bedacht en dit blijkt een groot succes.

Breed assortiment

De supermarktketen heeft vanalles in de winkels liggen. Je kunt er verschillende soorten vlees, kip, groente, fruit, zuivel, levensmiddelen en ook non-food producten kopen. Het bedrijf heeft een zeer divers assortiment en de artikelen die ze verkopen komen uit 100 verschillende landen. Dit houdt in dat je er terecht kunt voor producten waarmee je stamppot kunt maken, maar ook de ingrediënten voor een Marokkaans of Turks gerecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt wel in de schappen van Tangermarkt. Naast een breed aanbod van verschillende producten, is het bedrijf ook populair vanwege de verse artikelen. Je kunt er lekker exotisch fruit krijgen, mals lamsvlees en ook de meest verse kip.

Klant staat centraal

Voor het bedrijf staat de klant op nummer 1. Klantvriendelijkheid is voor Tangermarkt de norm en niet de uitzondering. Dit maakt ook dat de supermarktketen zoveel trouwe klanten aan zich heeft weten te binden. Doordat er in de schappen naast reguliere producten ook artikelen liggen die je niet in gewone supermarkten kunt krijgen, is het voor veel klanten een logische keuze om bij Tangermarkt inkopen te gaan doen. De belangrijkste pijlers voor het bedrijf zijn dan ook de beste kwaliteit, de laagste prijs en service met een glimlach. Vele klanten gingen je al voor, omdat het bedrijf deze beloftes ook waar maakt. Hoe groot de keten ook wordt, de wensen van de klant zal altijd voorop staan voor Tangermarkt.

Vraag om hulp

Als je in de winkel op zoek bent naar een bepaald product, aarzel dan niet om de medewerkers om hulp te vragen. Zij weten namelijk precies waar alles ligt en kunnen de juiste producten eenvoudig aanwijzen. Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde producten niet kunt vinden omdat het in een andere taal op de verpakking staat. Ook dan kan het personeel dat wat je nodig bent voor je vinden. Daarnaast zorgen de medewerkers er ook voor dat meerdere keren per dag een kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd om er zeker van te zijn dat je enkel groente en fruit van de beste kwaliteit in de schappen zult vinden.

Winkelzoeker

Zoals eerder gezegd zijn er nu 9 vestigingen van de supermarkt te vinden in Nederland. Om te weten welke dit zijn, is de webpagina bezoeken het makkelijkst. Om de dichtstbijzijnde winkel te vinden, voer je je adres of postcode even in. Vervolgens komt de winkel die het dichtst bij je in de buurt zit naar voren. Je kunt hier dan ook direct het adres en telefoonnummer van zien. Op de webpagina kun je ook lezen over de halal- en versgarantie die Tangermarkt hanteert. Dit houdt in dat alles volgens de regels voor halal producten gebeurt en 100% halal ook echt 100% is.

Versgarantie

De versgarantie betekent dat enkel de hoogste kwaliteit groenten en fruit het tot de winkel schopt. Alles wordt geselecteerd door strenge kwaliteitscontroles, zoals al vermeldt ook weer in de supermarkten zelf. Tangermarkt heeft geselecteerd op de beste tuinders en fruittelers zodat je als klant altijd de beste kwaliteit producten kunt kopen. Alles komt ook rechtstreeks van het land in de supermarkten te liggen. Wanneer het van de tuinders en telers afkomt, controleren de experts in de Tangermarkt supermarkten eerst de versheid. Wanneer dit goedgekeurd is, komt het pas in de schappen te liggen. Mocht je onverhoopt toch een keer een product er tussen hebben zitten wat niet vers is? Dan geeft de winkel gewoon je geld terug.

Aanbiedingen en folder

De winkels proberen je altijd de laagste prijs te bieden voor de producten en daarom is de prijs-kwaliteitsverhouding ook zeer goed. Om je nog wat extra geld te laten besparen heeft het bedrijf elke 2 weken nieuwe aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn online op de webpagina te vinden. De folder is online in te zien en daar staan alle kortingsacties in van verse producten tot drinken en zuivel. Er is altijd wel iets in de aanbieding voor jou. Deze folder van Tangermarkt is ook te vinden op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Tanger Markt

Tanger Markt is dé plek waar je kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten en ingrediënten kunt kopen. Het assortiment is behoorlijk divers te noemen; de voedingsproducten komen namelijk uit vele internationale keukens. Breng een bezoek aan één van de vele vestigingen en koop heerlijk en goedkoop eten.

Overigens zijn alle producten bij Tanger Markt 100% halal. Hiermee voldoet de winkel aan bepaalde geloof richtlijnen. De winkels vind je onder nadere in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zaandam en Antwerpen terug. Het assortiment in deze winkels is onder verdeeld in drie categorieën: Slagerij, zuivel en vleeswaren en houdbaar. Per categorie vind je vervolgens allerlei ingrediënten uit de internationale keukens terug.

Wil je graag aanbiedingen scoren? Ook dan ben je bij Tanger Markt aan het juiste adres. Wekelijks brengt Tanger Markt namelijk een folder uit met daarin de beste aanbiedingen van het moment. Ook via de website van Tanger Markt kan je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen.

Heb je vragen? Dan kan je terecht in één van de winkels of via de Facebook pagina van Tanger Markt!