Foto

Ringfoto folder

Ontvang nu korting bij Ringfoto met folder aanbiedingen

Ringfoto folders

advertentie
advertentie

Meer foto folders

Albelli Folder

Geldig van 08-01-2021 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

Colorland Folder

Geldig van 19-01-2021 t/m 14-02-2021

> Folder bekijken

Smartphoto Folder

Geldig van 15-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer foto winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Ringfoto folder?

Helaas is er nu geen geldige Ringfoto folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Ringfoto folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Ringfoto folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Ringfoto folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Ringfoto folder?

Blader nu snel door de Ringfoto folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Ringfoto

Het is behoorlijk lastig om het bedrijf Ringfoto op de juiste manier te kwalificeren. Dit bedrijf geeft zelf aan dat je op hun website de meest uitgebreide fotoservice vindt, dat je op de website al het nieuws over fotografie vindt én dat je ook allerlei coole acties in kunt zien op de website. Eigenlijk is Ringfoto een groot platform voor fotografen en andere liefhebbers van fotografie.

In de menubalk van de website kan je onder meer op de categorie Fotoservice klikken. In dat geval krijg je allerlei producten te zien: Pasfoto’s, Foto’s, Posters, Collages, Kaarten, Fotoboeken, Wanddecoratie, Fotogeschenken, Kalenders en Agenda’s & Ringmappen. Mocht je voor één van deze producten kiezen, kan je direct een gewenst product samenstellen door jouw foto’s te uploaden. Vervolgens is het ook mogelijk om die producten direct te bestellen; volg daarvoor goed de stappen op via de website.

Daarnaast kan je ook op de categorie ‘Categorieën’ klikken. In dat geval krijg je de volgende producten te zien: Camera’s, Flitsers, Lenzen, Statieven en Verrekijkers. Deze producten zijn niet via de website te koop, maar je vindt onder deze producten voornamelijk nieuwsitems en blogs. Je kunt op deze manier dus jouw kennis met betrekking tot het specifieke product vergroten.

Door de jaren heen is Ringfoto behoorlijk populair geworden. Dat is onder meer terug te zien in de winkels die in de afgelopen jaren in ons land geopend zijn. Op het moment van schrijven heeft Ringfoto ruim 150 winkels in ons land. Bij deze winkels ben je aan het juiste adres voor het maken van een pasfoto of voor het laten bedrukken van bepaalde producten (zie de lijst hierboven).

Heb je vragen? Dan kan je bij één van de Ringfoto winkels langsgaan, maar je kunt ook contact opnemen net het hoofdkantoor van Ringfoto. Daarvoor kan je een bericht via Facebook sturen.