Supermarkt

DEEN folders

Ontvang nu korting bij DEEN met folder aanbiedingen

DEEN folders

advertentie

DEEN Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 17-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

DEEN Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 20-06-2021 t/m 26-06-2021

> Folder bekijken

DEEN Magazine

Geldig van 19-06-2021 t/m 31-07-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Lidl Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 16-06-2021 t/m 22-06-2021

> Folder bekijken

Coop Compact Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 14-06-2021 t/m 20-06-2021

> Folder bekijken

Coop Folder

Geldig van 21-06-2021 t/m 27-06-2021

> Folder bekijken

Albert Heijn Folder

Geldig van 21-06-2021 t/m 27-06-2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 16-06-2021 t/m 22-06-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen DEEN folders

Populaire folders

DEEN folders

TitelStartdatumEinddatum
DEEN Magazine19-06-202131-07-2021
DEEN Folder20-06-202126-06-2021
DEEN Folder17-06-202120-06-2021
DEEN Folder13-06-202119-06-2021
DEEN Folder10-06-202113-06-2021

Openingstijden van DEEN winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Deen folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Deen folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Deen folder van deze week geldig?

De nieuwe Deen folder van deze week is geldig van 17-06-2021 t/m 20-06-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Deen folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Deen folder zijn Hertog Jan, Bud, Warsteiner Of Alfa Pils 30 Cl, Deen Grillburgers 6 Stuks Of Hamburgers 8 Stuks en Asperges.

Tips voor DEEN korting

Deen folder

Bij supermarkt Deen kun je iedere week de folder raadplegen om te kijken welke producten zij in de aanbieding hebben. De folder is zowel op papier verkrijgbaar (deze wordt verspreid maar je kunt de folder ook in de winkel ophalen) als op de website van Deen. De folder heeft een geldigheidsduur van een week en geldt vanaf zondag tot en met de zaterdag daarna. Iedere week kun je op zaterdag al de folder online raadplegen die vanaf de dag daarna geldig is.

Aanbiedingen op speciale dagen

De folder van Deen bevat producten die de gehele week in de aanbieding zijn. Veel supermarkten, waaronder dus ook Deen, proberen op dagen dat er doorgaans minder klanten in de winkel komen meer mensen naar de winkel te lokken. Derhalve worden bepaalde producten alleen op speciale dagen aangeboden tegen een lagere prijs. Let goed op voor welke producten dit geldt en op welke dagen dit is zodat jij er ook gebruik van kunt maken. In de folder staat het duidelijk aangegeven als voor een aanbieding een afwijkende geldigheidsduur geldt.

Digitale en papieren folder

De digitale folder van Deen werkt hetzelfde als de papieren versie. Je klikt op de folder op je scherm en daarna kun je er gewoon doorheen bladeren zoals je ook met een papieren exemplaar zou doen. Op die manier hoef je de folder niet meer op papier te gebruiken en kan daarop bespaard worden hetgeen weer beter is voor het milieu. De digitale folder is exact hetzelfde als de folder op papier.

Speciale weekendacties van Deen

Naast de aanbiedingen uit de folder biedt Deen regelmatig speciale acties aan. Deze staan zowel op de website als in de folder vermeld. Zo kun je soms sparen voor bepaalde artikelen maar hebben ze ook iedere week speciale aanbiedingen die op een bepaalde dag of alleen maar in het weekend geldig zijn. De weekendacties kun je al vanaf woensdag bekijken op de website zodat je weet wat er het weekend daarna extra in de aanbieding is en je daarvan als klant kunt profiteren.

Zelf boodschappen doen in een van de filialen van Deen

Als je boodschappen wilt hebben bij Deen kun je ervoor kiezen daarvoor zelf naar een van de filialen van de supermarkt te gaan. Weet je niet precies waar de dichtstbijzijnde Deen zit vanaf jouw huisadres gezien? Dan kun je op de website van Deen doen door op de kaart van Nederland te kijken maar je kunt ook een plaatsnaam invoeren. De winkels van Deen zitten hoofdzakelijk in het noordwesten van Nederland. Op de website van Deen vind je een overzicht met alle winkels. Klik je op een vestiging in een bepaalde plaats dan krijg je de adresgegevens van het filiaal te zien en de openingstijden. Ook staat er meer informatie over de betreffende winkel zodat je weet waarvoor je er terecht kunt.

Online boodschappen bestellen bij Deen

Zoals bij veel supermarkten tegenwoordig het geval is kun je ook bij Deen je boodschappen online doen. Dit doe je eenvoudig door de producten uit te kiezen die jij wilt hebben. Deen heeft de producten ingedeeld in diverse categorieën zodat het zoeken makkelijker wordt en je snel vindt wat je hebben wilt. Naast de dagelijkse boodschappen kun je kiezen voor speciale categorieën zoals Bloemen, Cadeau, Taart en Gebak en Vers. Als je de boodschappen gevonden hebt die je hebben wilt plaats je deze in de winkelwagen en kun je verder winkelen of deze bestellen.

Thuisbezorgen of zelf afhalen in de winkel

Online boodschappen doen bij Deen betekent dat je ze de volgende dag al in huis kunt hebben, mits besteld voor een bepaald tijdstip. Op de website vind je het gebied waarbinnen Deen boodschappen thuisbezorgt. Thuisbezorgen is gratis vanaf €40,- maar als je voor minder bestelt en er geen extra kosten voor wilt betalen kun je de online bestelling ook zelf afhalen. Hier komen geen extra kosten bij voor bestellingen vanaf €20,-. Zelf ophalen doe je bij een van de winkels van Deen.

Recepten en tips voor de maaltijd

Als je eten wilt bereiden weet je niet altijd wat te maken en variatie is wel goed maar soms kun je niet meteen iets bedenken wat je hebben wilt. Kijk daarom eens op de site van Deen voor meer informatie over bepaalde producten en lees de tips en recepten die zij geven eens door. Zo weet je meteen wat je nodig hebt voor een bepaald gerecht en kun je ervoor kiezen daar boodschappen voor in huis te halen.

Over DEEN

In 1933 werd de eerste kruidenierswinkel geopend door de heer Deen sr. 20 jaar later werd de eerste Supermarkt geopend in Hoorn. De supermarkt werd snel een groot succes. Inmiddels heeft de supermarktketen 82 filialen in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht en Flevoland.

Deen is een bijzondere supermarkt met een sterke binding met haar klanten. Bij de supermarkten van DEEN kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Lekkere (verse) producten tegen een eerlijke en duidelijke prijs. Elke week kun je profiteren van aantrekkelijke acties, zoals 1+1 gratis of 50% korting op je favoriete producten. Naast een voordelige prijs, staat ook klantvriendelijkheid bij DEEN centraal. Boodschappen moet een feest zijn, aldus DEEN. Zij verwachten van hun medewerkers een vriendelijke en betrokken houding.

Dankzij eigen productiebedrijven en uitstekende category managers bestaat het assortiment van DEEN uit de beste producten. Een deel van het assortiment is nergens anders verkrijgbaar.

Ook duurzaam ondernemen speelt bij DEEN een belangrijke rol. Het beleid bestaat uit 5 hoofdpijlers: Duurzaam, Sociaal, Milieu, Gezondheid en Medewerkers.

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je boodschappen bij DEEN eenvoudig online te bestellen via de webshop. Dit geldt alleen voor een bepaald postcodegebied. Je kan je bestelling laten bezorgen of gratis afhalen in de supermarkt. Vanaf 40 euro profiteer je van gratis bezorging.

×