Bruna

Gratis verzending vanaf € 19.95
www.bruna.nl

Boeken

Bruna folders

Ontvang nu korting bij Bruna met folder aanbiedingen

advertentie

Bruna Folder

Geldig van 09-05-2022 t/m 11-09-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer boeken folders

Primera Folder

Geldig van 25-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Primera Folder

Geldig van 21-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Office Centre Folder

Geldig van 05-05-2022 t/m 05-06-2022

> Folder bekijken

Libris Magazine

Geldig van 01-03-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Libris Magazine

Geldig van 01-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

The Read Shop Folder

Geldig van 13-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

AKO Folder

Geldig van 12-05-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Expo Folder

Geldig van 22-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer boeken winkels

Verlopen Bruna folders

Populaire folders

Deze Bruna kortingscodes deden het niet in Mei 2022

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

%
kortingscode

Meer leesplezier met deze Bruna kortingscode t.w.v. €5 korting op het boek Verzwegen van Karin Slaughter

€5
kortingscode

Geniet nu van deze Bruna kortingscode met €5 korting op het boek Viktor van Judith Fanto

€5
korting

Krijg €5 korting op het boek Wandellust bij Bruna met deze kortingscode

€5
kortingscode

Pak nu jouw voordeel en gebruik deze kortingscode voor €5 korting op het boek Zilveren vleugels van Camilla Läckberg

%
kortingscode

Bruna Kortingscode voor GRATIS Verzending

Bruna folders

TitelStartdatumEinddatum
Bruna Folder09-05-202211-09-2022
Bruna Folder25-04-202208-05-2022
Bruna Folder18-04-202208-05-2022
Bruna Voorjaar Magazine19-03-202230-04-2022
Bruna Folder04-04-202217-04-2022

Meest recente Bruna kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
% kortingscodeMeer leesplezier met deze Bruna kortingscode t.w.v. €5 korting op het boek Verzwegen van Karin Slaughter31-10-2020
€5 kortingscodeGeniet nu van deze Bruna kortingscode met €5 korting op het boek Viktor van Judith Fanto31-10-2020
€5 kortingKrijg €5 korting op het boek Wandellust bij Bruna met deze kortingscode31-10-2020
€5 kortingscodePak nu jouw voordeel en gebruik deze kortingscode voor €5 korting op het boek Zilveren vleugels van Camilla Läckberg31-10-2020
% kortingscodeBruna Kortingscode voor GRATIS Verzending24-03-2019

Openingstijden van Bruna winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bruna folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bruna folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bruna folder van deze week geldig?

De nieuwe Bruna folder van deze week is geldig van 09-05-2022 t/m 11-09-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bruna folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Bruna folder zijn Schoolagenda's, Bruna Cadeaukaart en Kidscadeau.

Tips voor Bruna korting

Bruna folder

Als je graag boeken of tijdschriften leest kun je daarvoor prima terecht bij Bruna. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan leesvoer en je kunt er ook terecht voor allerlei kantoorartikelen. Als je precies wilt weten waarvoor je bij de winkel terecht kunt kun je daarvoor naar een van de winkels gaan maar online is het assortiment ook beschikbaar zodat je het lekker rustig vanuit je luie stoel kunt kijken. En wat is er nu prettiger voor de echte lezer om eens heerlijk rond te kijken wat voor boeken er allemaal uitgegeven worden of ontdekken wanneer je favoriete tijdschrift weer verschijnt?

Folder en nieuwsbrief van Bruna

Bij Bruna wordt regelmatig een folder uitgebracht waarin nieuwe uitgaves staan of aanbiedingen die gelden. De folder vind je op de website van Bruna en wordt ook op papier uitgegeven. De folder vind je tevens terug op verschillende sites waarop meer folders staan. Omdat de folder niet wekelijks verschijnt kun je aangeven op deze sites dat je deze wilt ontvangen bij het uitkomen. Dit kun je ook bij Bruna zelf doen door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle acties en weet je wat er nieuw is op het gebied van boeken en kantoorartikelen.

Informatie over producten op de website van Bruna

Op de website van Bruna kun je ook terecht voor de nieuwst verschenen boeken. Deze staan op de startpagina van de winkel zodat je ze meteen ziet. Daarnaast staan er boeken op over bepaalde onderwerpen of het boek dat de bestseller is van een bepaald jaar. Zo kun je zien wat mensen aanspreekt en wat er veel gelezen wordt. Ben je op zoek naar een bepaald boek of weet je niet goed wat te lezen dan kun je op de website de nodige informatie opdoen en het boek dat je wilt hebben meteen kiezen.

Lekker rondneuzen in een echte winkel

Vind je rondneuzen op de website van Bruna nu net even wat minder leuk dan in de winkel tussen de echte boeken snuffelen en de geur van papier en inkt opsnuiven? Dan kun je daarvoor terecht bij tal van fysieke winkels van Bruna. De winkelketen heeft veel filialen verspreid door het land dus grote kans dat er ook eentje bij jou in de buurt te vinden is. Op de website kun je onder het kopje Winkels en openingstijden alle filialen vinden. Hiervoor kun je op het kaartje kijken maar het werkt het makkelijkste om je postcode of woonplaats in te vullen waarna er voor je gezocht wordt naar winkels die dichtbij zijn. Deze worden aangegeven in een bepaalde straal rondom jouw huisadres. Als je op een bepaald filiaal klikt krijg je te zien waar dit precies is en wanneer ze geopend zijn zodat je weet wanneer je er terecht kunt.

Online boeken en andere producten uitzoeken

Als je een boek of iets anders zoekt bij Bruna op de website hoef je niet door alle artikelen heen te spitten om iets te vinden. Je kunt je keuze eenvoudiger maken door voor een bepaalde categorie te kiezen zoals Boeken, Cadeautips, Kantoor & school of Hobby en inspiratie. Binnen deze categorieën vind je subcategorieën zodat je het aanbod kleiner kunt maken en sneller gevonden hebt waar je naar op zoek bent.

Online bestellen doe je snel, safe en simpel

Wil je een online bestelling plaatsen bij Bruna dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt een bestelling doen zonder in te loggen als het waarschijnlijk maar eenmalig is. Bestel je regelmatig iets dan is het aanmaken van een account aan te raden. Als je dan iets wilt bestellen kun je eerst inloggen op je account met je e-mailadres en wachtwoord en komen je gegevens tevoorschijn zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren. Daarnaast betekent werken met een eigen account dat je een verlanglijstje kunt maken en in een overzicht kunt zien wat je eerder al besteld hebt bij Bruna. Altijd handig om niks dubbel te bestellen.

Bestelling thuis laten bezorgen of zelf ophalen

Als je een bestelling doet en deze zelf afhaalt in een van de filialen van Bruna kun je ervan verzekerd zijn dat je deze altijd op tijd kunt ophalen. Bovendien betaal je er dan geen verzendkosten voor. Laat je de bestelling thuisbrengen dan kan het zijn dat deze in bepaalde gevallen niet op tijd is. Zeker in drukke tijden kan de levering wel eens op zich laten wachten. Bestellingen vanaf €19,95 worden zonder extra verzendkosten verstuurd naar je eigen adres. Voor boeken die in de top 100 staan geldt dat ze altijd gratis verzonden worden.

Over Bruna

Bruna is een doorgewinterde en puur Nederlandse winkelketen. Met ongeveer 360 winkels is Bruna niet meer weg te denken uit ons beeld van de Nederlandse detailhandel. De winkel richt zich op tijdschriften, boeken, hobbyspullen en kantoor- en schoolspullen. Van de goedkoopste pen tot een kwalitatieve printer.

Op de website biedt de winkel bovendien nog een veel breder assortiment aan boeken dan in de winkels die in elke stad wel is te vinden. Op de website en in de filialen zijn er ook vaak overige acties te vinden, zoals het inleveren van oude cartridges voor een klein bedrag of andere thema’s. Ook met de kinderboekenweek, die elk jaar plaatsvindt, draagt de marktleider ook altijd zijn steuntje bij.

De meeste filialen van Bruna zijn bovendien PostNL locaties, waar je dus pakketjes kunt versturen of zelf ontvangen, dus ook die van de Bruna zelf mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om het pakketje te kunnen aannemen bij jou thuis.

Wist je trouwens ook dat je via Bruna abonnementen kunt kopen voor je vrienden of familie als verjaardagscadeau? Anders kan je ze ook altijd blij maken met de nieuwe wonderbox of GiftForYou. Waarbij dat laatst een cadeaubon is, die op verschillende locaties en arrangementen is te besteden.