Restaurants

Blushing folders

Ontvang nu korting bij Blushing met folder aanbiedingen

Blushing folders

advertentie
advertentie

Meer restaurants folders

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

AnyTyme Folder

Geldig van 01-09-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

La Cubanita Folder

Geldig van 15-09-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Geldig van 01-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Geldig van 28-09-2021 t/m 15-11-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Geldig van 01-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Kwalitaria Folder

Geldig van 01-10-2021 t/m 30-11-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Blushing folder?

Helaas is er nu geen geldige Blushing folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Blushing folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Blushing folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Blushing folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Blushing folder?

Blader nu snel door de Blushing folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Blushing korting

Folder Blushing

Koffie is bij veel mensen een geliefde warme (of koude) drank. Veel mensen beginnen er de dag mee en dan is een lekker bakkie natuurlijk wel zo prettig. Je kunt zelf een bakje thuis zetten maar er ook voor kiezen dit buiten de deur te drinken als je dat leuk vindt. Er zijn tal van koffiezaken waar je veel soorten koffie van allerlei merken, in allerlei smaken en maten kunt kopen. Een speciaal merk koffie dat je kunt gebruiken of nuttigen is Blushing.

Gezonde en eerlijke koffie en thee

Wat maakt deze koffie nu juist zo speciaal? Blushing serveert eerlijke en gezonde koffie die niet als massaproductie gemaakt wordt. Het is daarom eerlijker voor de boeren die de koffie verbouwen en beter voor jou als consument. De koffie kun je kopen via diverse websites waarop koffieproducten worden aangeboden maar ook via de site van Blushing zelf. Kijk hierop bij de webshop om te zien wat er zoal in de collectie zit. Deze is behoorlijk uitgebreid als het om koffie of thee gaat dus grote kans dat er iets voor jou bij zit.

Alle nieuws vind je op de website van Blushing

Veel bedrijven brengen regelmatig een folder met aanbiedingen uit die je online kunt vinden of die zelfs op papier verspreid wordt met andere reclame. Blushing doet dit niet maar voor alle acties en nieuwste producten kijk je het beste even op de website. Zo mis je niks meer en mochten er leuke acties lopen, dan kun je daar meteen gebruik van maken.

Bestellen doe je snel en simpel online

Blushing verkoopt niet enkel koffie in de webshop. Je kunt er ook terecht voor allerlei soorten thee. Neem je een kijkje in de webshop dan kun je niet alleen de verschillende producten zien die erin worden aangeboden maar ook veel informatie erover lezen. Zo weet je precies wat je in huis haalt en is de kans dat je koffie of thee kiest die jij erg lekker vindt alleen maar groter. Bestellen is zo gepiept door het gewenste artikel in het winkelmandje te doen en verder te gaan met betalen. Verder winkelen als je nog meer wilt kopen kan uiteraard altijd.

Even eerst een bepaalde smaak uitproberen is mogelijk

Weet je nu toch niet goed welke koffie je hebben wilt of welke smaak je het meeste aanstaat? Dan kun je deze eerst buitenshuis gaan uitproberen. Blushing heeft twee fysieke gelegenheden waar je koffie of thee kunt drinken. Eén vestiging vind je in Amsterdam, de andere in Blaricum. Dus woon of ben je in de buurt? Ga er dan eens een ontbijt of lunch nuttigen want behalve de dranken kun je er een complete maaltijd krijgen met een broodje, snack of gebak. En denk je een smaak gezien te hebben die je wel wat lijkt? Probeer deze dan zeker zodat je ook daadwerkelijk weet of deze bevalt. Zo niet, dan neem je toch gewoon nog een ander bakkie?

Ook voor andere producten als koffie en thee kun je er terecht

Op de website van Blushing vind je de menukaart zodat je eens kunt kijken wat er zoal verkrijgbaar is. Lijkt het je wat? Schroom niet en maak een reservering zodat jij eens goede thee of koffie kunt gaan drinken met wat lekkers erbij. Niet zo van de thee of koffie? Dan is een frisdrank, sapje of smoothie nemen ook mogelijk en worden er alcoholische dranken aangeboden. Kortom, er is een uitgebreide kaart waar jij van kunt kiezen.

Volg Blushing op social media

Wil je niks missen als het om Blushing producten gaat of om nieuwtjes omtrent de lunchgelegenheden? Dan kun je Blushing het beste volgen op social media via Facebook of Instagram. Zo mis je niet alleen niks meer van alle nieuwste trends op koffie- en theegebied, maar kun je ook vragen stellen en de ervaringen van anderen lezen. Zowel over de mogelijkheden in een van beide gelegenheden als met de webshop en het bedrijf zelf natuurlijk.

Wat te doen als je meer wilt weten over Blushing?

Nog meer weten of is er iets niet helemaal duidelijk? Dan kun je zelf contact opnemen met Blushing. Dit doe je het makkelijkste via het contactformulier dat je op de website vindt. Laat je persoonlijke gegevens en vraag achter en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Iets vragen in een van de twee gelegenheden kan uiteraard ook altijd. Daar kun je trouwens ook gewoon producten kopen om mee naar huis te nemen als je dat graag wilt.

Over Blushing

Het bedrijf Blushing is een idee van Gordon, de welbekende realityster. Tijdens zijn vele reizen naar het buitenland ontdekte Gordon dat hij een grote voorliefde voor een gezonde leefstijl heeft. Volgens Gordon zijn er veel gezonde producten aanwezig, maar was dat op het gebied van koffie en thee niet het geval. Als reactie daarop ontwikkelde hij Blushing; een bedrijf dat een gezond alternatief voor koffie en thee aanbiedt. In het assortiment van Blushing kan je allerlei verschillende soorten koffie en thee terug vinden, maar ook voor kleine hapjes ben je bij Blushing aan het juiste adres. Je kunt bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt genieten of van heerlijke cakejes, taartjes en lunches genieten.

Via de website van Blushing is het mogelijk om rechtstreeks te reserveren bij één van de vestigingen. Deze vestigingen bevinden zich in Amsterdam en Blaricum. Bij deze vestigingen kan je dus genieten van een gezond kopje koffie, een gezond kopje thee en een gezonde (kleine) maaltijd. Dagelijks is de vestiging in Amsterdam van 08.00 tot 18.00 uur geopend en in Blaricum van 08.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van de weekenden; 09.00 tot 18.00 uur).

Daarnaast kan je in de webshop van Blushing ook verschillende producten kopen. Je kunt hier gezonde koffiebonen, gezonde koffiecups en gezonde filterkoffie aanschaffen. Deze soorten koffie zijn stuk voor stuk op een biologische manier ontwikkeld en dragen zodoende bij aan gezonde leefstijl. Bij elke bestelling dien je 3,95 euro aan verzendkosten te betalen.

Wil je graag meer weten over het bedrijf Blushing? Of wil je rechtstreeks reserveren bij één van de vestigingen? Je kunt hiervoor contact opnemen met de vestigingen, maar je kunt ook contact opnemen met de Blushing klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op e-mailadres [email protected] De contactgegevens van de vestigingen zijn op de website van Blushing te vinden.

×