Boeken

Libris folders

Ontvang nu korting bij Libris met folder aanbiedingen

Libris folders

advertentie

Libris Folder

Geldig van 13-09-2021 t/m 28-02-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer boeken folders

Bruna Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27-12-2021 t/m 23-01-2022

> Folder bekijken

Boekhandel Plukker Folder

Geldig van 01-12-2021 t/m 01-02-2022

> Folder bekijken

Bruna Folder

Geldig van 06-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

The Read Shop Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 27-12-2021 t/m 23-01-2022

> Folder bekijken

Office Centre Folder

Geldig van 12-01-2022 t/m 01-02-2022

> Folder bekijken

AKO Folder

Geldig van 14-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Expo Folder

Geldig van 08-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

BoekenVoordeel Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 15-01-2022 t/m 22-01-2022

> Folder bekijken

Meer boeken winkels

Verlopen Libris folders

Populaire folders

Libris folders

TitelStartdatumEinddatum
Libris Folder13-09-202128-02-2022
Libris Folder24-11-202131-12-2021
Libris Folder05-12-202131-12-2021
Libris Folder14-11-202131-12-2021
Libris Magazine08-11-202130-11-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Libris folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Libris folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Libris folder van deze week geldig?

De nieuwe Libris folder van deze week is geldig van 13-09-2021 t/m 28-02-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Libris folder?

Blader nu snel door de Libris folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Libris korting

Libris folder

In 1982 werd de boekhandel Libris opgericht om de concurrentie met AKO en Bruna aan te kunnen gaan,. Het is een overkoepelende organisaties waar zelfstandige boekenwinkels onder samenwerken. Libris is in handen van Intres en dit bedrijf heeft onder andere Intersport en Livera in haar bezit. De naam Libris komt je misschien ook bekend voor van de Libris Literatuur Prijs, welke wordt gesponsord door het bedrijf. De winkels van Libris worden geleid door de zelfstandige ondernemers waardoor elke Libris winkel er weer anders uitziet. De ondernemer kent de lokale afzetmarkt het beste en krijgt daarom de vrijheid om de winkels zo in te delen zoals hij of zij zelf wil.

3 verkoopkanalen

Hoewel Libris klein begon, zijn vandaag de dag zo’n 180 winkels bij de organisatie aangesloten. Ze bieden 3 verschillende verkoopkanalen; de fysieke winkels, de webshop en digitaal lezen. Op deze manier geven ze jou als klant de kans om op verschillende manieren en voor verschillende dingen bij ze terecht te kunnen. Het assortiment is zeer uitgebreid waardoor er meestal wel iets tussen zit wat je zoekt. Door online te bestellen doe je ook wat voor je lokale Libris winkel, omdat alle winkels bij de firma aangesloten zijn en zo ondersteuning genieten.

Zeer ruim assortiment

Bij Libris zul je ontdekken dat je de artikelen voor zeer scherpe prijzen kunt aankopen. Dit komt omdat de overkoepelende Libris organisatie afspraken gemaakt heeft met leveranciers, uitgevers en brancheorganisaties. Op die manier kunnen ze in grote getalen inkopen en zo een scherpe prijs bieden aan jou als klant. Je hebt bij Libris de keuze uit een assortiment van ruim een miljoen artikelen en daarvan zijn 25.000 boeken ook als e-book te verkrijgen. De kans van slagen bij Libris is dus enorm groot en alleen al om je te verbazen over het grote aantal boeken, kun je de winkel even bezoeken.

Klantvriendelijkheid

Elke winkel van Libris is zoals eerder gezegd uniek en kan een andere indeling hebben. Toch is er 1 ding overal hetzelfde en dat is de klantvriendelijkheid. In elke winkel lopen enthousiaste verkoopmedewerkers rond die een grote passie voor boeken en lezen hebben. Ze kunnen je daarom heel goed adviseren welke boeken je echt gelezen moet hebben. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Ook dan kun je de medewerkers van Libris om hulp vragen. Ze kennen het assortiment als hun broekzak en kunnen door middel van een paar vragen al het juiste boek voor je vinden. Vraag ze dus vooral om hulp als je in de winkel bent.

Online shop

In de webshop is ook het gehele assortiment van Libris te bekijken. Alle boeken zijn per categorie verdeeld zodat het vinden van het boek van jouw voorkeur weer net wat sneller gaat. Je kunt bij actueel kijken, hier staan de boeken die op het moment echt hot en populair zijn. Verder zijn de categorieën fictie, non-fictie, kind & jeugd, Ebooks & ereaders en luisterboeken. Wanneer je een categorie gekozen hebt, komt eerst de top 10 en de nieuwe boeken van dat onderwerp tevoorschijn en als je op bekijk alle boeken klikt, krijg je alle boeken van het genre te zien. De prijzen van de boeken staan er al bij aangegeven zodat je direct weet of het binnen je budget valt.

Winkelzoeker

Om te weten welke Libris vestiging bij jou in de buurt zit, zou je ook even de website moeten bezoeken. Hier staat een handige winkelzoeker en door je postcode of plaats in te voeren kun je een winkel bij je in de buurt vinden. Door een winkel te kiezen en aan te klikken, kom je terecht bij de contact- en adresgegevens van de betreffende winkel. Daarnaast staan ook de openingstijden erbij zodat je precies weet wanneer je er terecht kunt. Op de kaart kun je ook zien waar in de stad of in het dorp de Libris winkel zich bevindt. Je kunt op de website ook kijken waar een bepaald boek op voorraad is, zodat je naar de fysieke winkel kunt om deze op te halen.

Actiefolder en nieuwsbrief

Voor wat leuk voordeel, kun je even op de website van Libris kijken. Onder het kopje actueel kun je zowel bij prijsverlagingen als acties kijken om wat extra voordeel te scoren. Daarnaast kun je ook de folder van Libris op Aanbiedingenfolders.nl even bekijken. Hier vind je de laatste acties en kun je deze even digitaal doorbladeren. Je hebt de mogelijkheid om je te abonneren op de nieuwsbrief. Zo krijg je de laatste kortingsacties, lezingen in de winkels en nieuwe releases van boeken en ebooks gewoon naar je toegestuurd via de e-mail.

Over Libris

De boekenhandel is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Vanwege de opkomst van het internet is de populariteit van deze winkels flink achteruitgegaan. Libris heeft daar slim op in weten te spelen: zij zijn namelijk de webshop van je lokale boekhandel.

Het concept van Libris is tamelijk uniek te noemen. Je kunt in de webshop van hen een bestelling plaatsen. Je kunt allerlei soorten boekjes én ook e-books bij hen bestellen. Als je bij Libris een boek gaat bestellen, komt de volledige opbrengst ten goede aan de boekhandel naar jouw keuze. Je hebt online de keus tussen alle Libris- en Blz. boekhandels.

In het assortiment van Libris kan je eigenlijk alle boeken vinden. In de webshop kan je kiezen uit de volgende categorieën: Actueel, Fictie, Non-fictie, Kind & Jeugd, Ebooks & ereaders en luisterboeken. In de webshop kan je tevens de 10 beste boeken per categorie inzien. Het is dan ook een prima omgeving om inspiratie op te doen en de nieuwste en leukste boeken terug te vinden.

Voor het stellen van vragen of voor suggesties/opmerkingen staat de klantenservice van Libris voor je klaar. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 033 253 2300 of via de mail ([email protected]). Uiteraard is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de vestigingen van Libris. Deze vestigingen zitten eigenlijk door het gehele land verspreid. Voor een overzicht van alle winkels kan je de store locator op de website van Libris raadplegen.

Bij een bestelling van meer dan 15 euro profiteer je bovendien van gratis verzending. Indien je niet tevreden met het bestelde boek bent, kan je het boek gratis retourneren in één van de winkels. Je kunt het boek, voor eigen rekening, ook terug sturen naar de klantenservice.