Buitenhof Tuinmeubelen

Buitenhof Tuinmeubelen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Buitenhof Tuinmeubelen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Buitenhof Tuinmeubelen korting

Folder Buitenhof Tuinmeubelen

Als je nieuwe meubelen voor je tuin wilt aanschaffen dan heb je daarvoor de keuze uit tal van aanbieders. Een daarvan is Buitenhof Tuinmeubelen. Wil je graag zien wat ze in het assortiment hebben? Dan kun je daarvoor een kijkje nemen op de website maar ook naar de winkel gaan als je dat handiger vindt of de producten graag in het echt wilt zien.

Kijk altijd of er een folder van Buitenhof beschikbaar is

Als je bij Buitenhof wilt kijken wat er zoal in de collectie zit kun je dit uiteraard doen op de website maar er wordt ook een folder uitgebracht waarin je kunt zien wat er dat jaar helemaal trendy is voor in de tuin. De folder vind je online op de site van Buitenhof Tuinmeubelen zelf en is tevens beschikbaar op sites waarop folders van verschillende aanbieders staan. Bij de folder staat altijd vermeld wat de looptijd is (dit is vaak lang) zodat je weet wanneer bepaalde artikelen in het assortiment zitten. Je kunt er gewoon doorheen bladeren zoals je ook met een folder op papier zou doen. De folder is voorzien van allerlei afbeeldingen maar er staat ook nodige informatie bij zodat je deze lezen kunt en weet wat je koopt.

Raadpleeg de diverse brochures voor meer inspiratie

Als je wilt weten wat Buitenhof Tuinmeubelen verkoopt en meer inspiratie wilt opdoen voor de inrichting van je tuin dan kun je daarvoor in een van de showrooms terecht maar als je graag eerst even op je gemak thuis wilt kijken, dan is het slim een van de brochures (of meer) te bekijken die je op de website vindt. Er zijn verschillende online brochures beschikbaar waar je maar op hoeft te klikken om ze te openen en er doorheen te bladeren. Zo doe je meteen leuke ideeën op en kun je al direct voor jezelf bepalen wat je mooi vindt en wat er in je tuin past.

Online bestellen of toch eerst een kijkje nemen in de showroom?

Als je een bepaald tuinmeubel of iets anders voor de tuin gezien hebt op de site van Buitenhof Tuinmeubelen kun je dit via de webshop aanschaffen maar het is ook wel prettig om het eerst in het echt te gaan bekijken. Dit kun je doen in een van de tweeëntwintig winkels van Buitenhof Tuinmeubelen in Nederland en België. Op de website kun je je woonplaats invoeren zodat de dichtstbijzijnde winkel gevonden wordt maar even kijken in het overzicht met filialen is ook mogelijk. De adresgegevens en openingstijden staan erbij zodat je weet waar en wanneer je terecht kunt in de showroom.

Zo mis je nooit meer wat

Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van acties en de verschijning van nieuwe producten bij Buitenhof Tuinmeubelen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Zo kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door je mailadres door te geven via de website van Buitenhof Tuinmeubelen. Buitenhof is tevens actief op diverse social media kanalen zodat je de tuinzaak kunt volgen op Facebook, Instagram, Pinterest of YouTube. Weet je meteen zeker dat je nooit meer wat mist en er geen enkel nieuwtje aan je voorbijgaat.

Waar kun je terecht als je een vraag hebt?

Heb je een algemene vraag aan Buitenhof Tuinmeubelen? Kijk dan even op de site of het antwoord hierop er niet al op staat. Dan hoef je namelijk niet verder meer te zoeken. Met vragen over een bestelling of als je deze wilt plaatsen neem je het beste contact op met de afdeling Verkoop. Met klachten, zoals bijvoorbeeld een beschadiging of een incomplete bestelling, wend je je het best tot de klantenservice. Deze is bereikbaar via de telefoon, chat, Whatsapp en mail. Je kunt ook je bericht achterlaten op het contactformulier op de site. Daar kun je foto’s bijvoegen indien nodig om je verhaal te illustreren.

Levering met een extra service

Heb je iets besteld bij Buitenhof Tuinmeubelen dat maar klein is? Dan wordt dit via de pakketdienst bij je thuisbezorgd. Grotere bestellingen levert Buitenhof zelf. Hiervoor kun je een afleverafspraak maken zodat je weet wanneer ze het komen brengen. Als je bestelt voor meer dan €250 euro dan betaal je geen extra verzendkosten. Je kunt gebruikmaken van de zogenaamde Full Service van Buitenhof Tuinmeubelen zodat je levering wordt gebracht, uitgepakt en in elkaar gezet wordt. Dit kost je wel wat extra maar dan je zelf nergens geen omkijken meer naar. Ook heel prettig als je zelf niet zo handig bent natuurlijk.

Over Buitenhof Tuinmeubelen

Voor een uitgebreide & luxe collectie van tuinmeubelen ben je bij Buitenhof Tuinmeubelen aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuinmeubelen, waardoor jij van je tuin een nóg plezierige plek kunt maken. Deze tuinmeubelen zijn te koop in de webshop van Buitenhof Tuinmeubelen, maar je kunt daarvoor ook naar één van de winkels van het bedrijf. Deze winkels zijn te vinden in Houten, Waddinxveen, Leiderdorp, Breda, Naarden, Tilburg, Spijkenisse, Cruquius, Eindhoven, Turnhout, Kalmthout, Alkmaar, Geel, Weert, Venlo en Vlissingen. Ook in België heeft het bedrijf meerdere vestigingen zitten.

In de webshop heb je de keus uit de volgende categorieën: Loungesets, Tuinsets, Tuinstoelen & Tuinbanken, Tuintafels, Parasols en Overig. Per categorie vind je een behoorlijke hoeveelheid aan hoogwaardige tuinmeubelen terug. Tuinmeubelen die een verrijking zijn voor jou en voor jouw tuin.

Heb je de gedroomde tuinmeubelen online gevonden? Als de orderwaarde meer dan 250 euro bedraagt, hoef je geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen liggen de verzendkosten tussen de 3,75 euro en 50 euro. De exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het soort artikel en het aantal artikelen. Raadpleeg dus altijd je winkelmandje voor de exacte verzendkosten.

Het retourneren van de artikelen is mogelijk, maar dat heeft wel wat voeten in aarde. Het retourneren is namelijk op eigen risico én je dient zelf voor de kosten op te draaien. De kosten bedragen 99 euro, bestaande uit 49,50 euro aan transportkosten en 49,50 euro aan handelingskosten. Voor meer informatie omtrent deze retourkosten kan je het beste contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op alle dagen in de week bereikbaar tussen 09.00 en 22.00 uur. Je kunt daarvoor een live chat starten, bellen naar 0165 52 67 50 of een mailtje sturen naar [email protected] of [email protected]. Tevens vind je online nog een sectie met veelgestelde vragen, waar je mogelijk al het antwoord op je vraag kunt vinden.