Supermarkt

AH XL folders

Ontvang nu korting bij AH XL met folder aanbiedingen

advertentie

AH XL Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Dirk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2022 t/m 25-05-2022

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Geldig van 25-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen AH XL folders

Populaire folders

AH XL folders

TitelStartdatumEinddatum
AH XL Folder23-05-202229-05-2022
AH XL Folder16-05-202222-05-2022
AH XL Folder09-05-202215-05-2022
AH XL Folder02-05-202208-05-2022
AH XL Folder25-04-202201-05-2022

Openingstijden van AH XL winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Ah Xl folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Ah Xl folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Ah Xl folder van deze week geldig?

De nieuwe Ah Xl folder van deze week is geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Ah Xl folder?

Blader nu snel door de Ah Xl folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor AH XL korting

AH XL folder

De Albert Heijn is de grootste Nederlandse supermarktketen van ons land en is deel van Ahold Delhaize. Het bedrijf heeft een totaal van 985 supermarkten waarvan 85 AH to Go winkels en 36 AH XL’s. AH is daarnaast ook actief in België sinds 2011 en blijft goed doorgroeien. Zo zijn er nu al bijna 50 filialen in Vlaanderen te vinden. In 2002 begon het bedrijf met de AH XL, een Albert Heijn winkel maar dan als mega grote supermarkt. Alles wat je maar kunt bedenken ligt in de winkel en in de winkel wordt net zoals bij elke AH winkel dezelfde formule gebruikt. Hierdoor zul je je in elke winkel even welkom voelen en voelt rondlopen in een AH altijd hetzelfde, waar je ook in Nederland bent.

Makkelijk boodschappen doen

Een aantal reguliere supermarkten van de Albert Heijn werden omgetoverd tot de superstore AH XL. De winkels ondergingen grote herstructureringen en verbouwingen waarbij de riolering, elektriciteit, indeling, het assortiment en de entree van de winkel allemaal aan bod kwamen. Het resulteerde in een nieuwe landelijke formule voor de XL winkels met een nog betere uitstraling, een uitgebreider assortiment en ook de indeling is veel overzichtelijker. Door de paden makkelijker en logischer door de winkel te laten lopen, raak je minder snel de weg kwijt en kun je dankzij de borden makkelijker producten vinden. Dit puur om het voor jou als klant allemaal makkelijker te maken en je minder tijd kwijt te laten zijn aan boodschappen doen.

Versafdelingen

In de XL winkels zijn de versafdelingen aanzienlijk vergroot. De bakkerij heeft meer ruimte gekregen waardoor de AH winkel veel meer producten aan jou als klant kan bieden. Daarnaast vind je in de XL winkels nu ook een kleine bar genaamd de Deli Kitchen. Met deze kleine bar biedt de AH je de mogelijkheid om verse maaltijden in de winkel te bestellen die je in de winkel op kunt eten of gewoon mee naar huis of je werk kunt nemen. De maaltijden kunnen bijvoorbeeld verschillende soorten stamppot, spareribs of lasagna’s zijn. Eveneens is het mogelijk om zelf je pizza of maaltijdsalade samen te stellen.

Zelfbediening

Door met zelfscanners te werken vergroten de XL winkels de afrekentijd en kun je nog sneller en makkelijker boodschappen doen. Tijdens het winkelen scan je steeds al je artikelen voor je ze in je mandje legt. Bij de zelfbedienings kassa's pakt de computer je gescande artikelen van de scanner af en kun je makkelijk met je pas betalen. Ook kun je gewoon met je smartphone scannen in plaats van een gewone scanner, dit is naast hygiënischer ook makkelijk. Je kunt namelijk al voordat je naar de winkel gaat je boodschappenlijstje in de Appie app maken en door alles met je telefoon te doen heb je alles letterlijk in handbereik.

Demonstraties

Om je winkelervaring nog beter en leuker te maken, zijn er verschillende service stations in de winkel te vinden. Hier worden kookdemonstraties gegeven en kun je allerlei gerechten proeven om zo ideeën voor het avondeten op te doen. Naast de reguliere bonus aanbiedingen hebben de AH XL winkels nog een extra speciale AH XL bonus folder. Hierin staan alle producten die in die week in de aanbieding zijn en enkel en alleen gelden voor de AH XL supermarkten. De AH XL is in het leven geroepen om families met veel gemak de dagelijkse en grote boodschappen te laten doen en ook voor iedereen die in 1 trip alle boodschappen voor de hele week in huis wil halen.

Bezorging

Om het boodschappen in huis halen nog makkelijker maken, is het ook mogelijk om al je producten thuis te laten bezorgen. Je kunt zowel op de website als in de app je boodschappen toevoegen aan je lijst. Deze kun je met je pinpas, een betaalverzoek of doorlopende machtiging betalen en vervolgens brengen de medewerkers van Albert Heijn je de boodschappen op de afgesproken datum en tijd. Zo hoef jij de deur niet meer uit om al je producten snel in huis te hebben.

Pick up points

Ook heeft de AH Pick Up Points. Hiermee bestel je nog steeds je producten online, maar haal je ze zelf op bij een Pick Up Point. De medewerkers halen de artikelen van je boodschappenlijst uit de schappen en verzamelen alles in een krat. Zo hoef je zelf de winkel niet in en kun je wanneer je weinig tijd hebt, het boodschappen doen gewoon door een ander laten doen. Door hiervan gebruik te maken weet je zeker dat je altijd de producten krijgt die je nodig hebt en zul je niet voor lege schappen komen te staan.

Over AH XL

Het concern Albert Heijn behoeft uiteraard geen introductie meer: deze grote speler onder de Nederlandse supermarkten voorziet al sinds jaar en dag menig huishouden van eten, drinken en schoonmaakspullen.

Maar ben je al bekend met AH XL? Zoals de naam al zegt vind je in deze supermarkt het grootste aanbod en de meeste spullen. Je vindt de fysieke winkels van AH XL in ruim 30 plaatsen in Nederland, en het grote voordeel is dat ze vaak ook ruimere openingstijden kennen dan de “gewone” winkels.

Hiernaast zijn er in de AH XL winkels ook aanbiedingen te verkrijgen die afwijken van die in de normale locaties, wat vaak meer voordeel voor grotere aankopen oplevert. Denk bijvoorbeeld aan mayonaise of rijst in grootverpakking, of een familiepakket gourmetvlees. Ook voor extra service zoals kledingstomerij of ticketservice voor evenementen voor jong en oud kun je in de (meeste) AH Xl winkels terecht.

Ook de handige zelfscanners zorgen er voor dat je geen tijd verliest. Geen tijd om vanavond in de keuken te staan? Bij de AH XL winkels vind je het grootste assortiment aan maaltijden die kant en klaar zijn: zo tover je in een handomdraai een diner voor je gezin of gasten op tafel.

Geen tijd om na je werk door de winkel te sjouwen? Bij AH Xl bestel je via internet gemakkelijk je boodschappen: deze haal je vervolgens af in de winkel of ze worden thuis bij je bezorgd.