Wonen

Roobol folder

Ontvang nu korting bij Roobol met folder aanbiedingen

Roobol folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Kwantum Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 02

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 21-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Budget Home Store Online Deals Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

TotaalBED Folder Week 03

Nog 1 dag geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 23-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Roobol folders

Populaire folders

Roobol folders

TitelStartdatumEinddatum
Roobol Folder23-12-202015-01-2021
Roobol Folder13-11-202025-12-2020
Roobol Folder16-10-202013-11-2020
Roobol Folder16-10-202013-11-2020
Roobol Folder18-09-202016-10-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Roobol folder?

Helaas is er nu geen geldige Roobol folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Roobol folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Roobol folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Roobol folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Roobol folder?

Blader nu snel door de Roobol folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Roobol korting

Roobol folder

In 1946 opende de eerste Roobol vestiging haar deuren en vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met bijna 40 winkels verdeeld over het hele land. Het bedrijf gaat over van generatie op generatie en inmiddels staat sinds 2019 de 3e generatie al aan het roer, waarbij het familiegevoel steeds gewaarborgd blijft. Voor Roobol is de beleving van de klant het allerbelangrijkst en maakt ook dat het bedrijf zo’n succes werd. Roobol wil er samen met de medewerkers en klanten iets moois van maken en daar staan ze ook echt voor. Hier kun jij als klant je voordeel uit trekken en blijft elke dag weer een uitdaging voor de firma.

Kwaliteit

Het bedrijf wil jou als klant enkel goede kwaliteit producten verkopen. Daarom vind je bij Roobol enkel producten van de beste kwaliteit en heeft een breed assortiment voor je samengesteld. Zo vind je vloeren, gordijnen en zonwering van de beste kwaliteit en biedt het bedrijf je goede service om je als klant een postieve beleving te bieden. Door de ruim 70 jaar aan ervaring die Roobol opgedaan heeft, kan het goed inschatten wat de wensen van de klanten zijn. Daarnaast houdt het team achter de organisatie de actuele woontrends goed in de gaten. Zo kunnen ze altijd producten bieden die met de tijd meegaan en perfect in jouw interieur of bij jouw woonstijl passen.

Deskundig advies

Door de winkels van Roobol te bezoek, waan je je gelijk in een familiebedrijf en voel je je zodra je over de drempel bent direct welkom. De deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je te helpen vinden wat je zoekt. Ook kunnen ze goed advies geven wat het beste bij je interieur of woonstijl past. Door wat van je voorkeuren en wensen door te spreken met de adviseur, kan deze precies samenstellen wat hierbij aansluit. Zo krijg je altijd een persoonlijk en passend advies en heb je zelf alles in handen. Zoals ze bij het bedrijf zelf zeggen, hoe jij het in je hoofd hebt, maken de medewerkers werkelijkheid van.

Dichtstbijzijnde winkel

Om te weten welke winkel van Roobol het dichtst bij je is, kun je dit eenvoudig even opzoeken op de webpagina. Door op woonplaats op postcode te zoeken, komen winkels die dicht bij je in de buurt gevestigd zijn getoond. Daar kun je ook direct het adres vinden en de contactgegevens. Tevens staan de openingstijden op de site ook aangegeven en weet je precies wanneer je bij ze terecht kunt. Ook een afspraak in de winkel maken kan via de pagina. Door je gegevens in te vullen en een geschikte datum en tijd aan te geven, kun je een afspraak maken in een Roobol winkel. Daarnaast is het ook mogelijk om op de site een afspraak te maken zodat ze bij je thuis langs komen.

Afspraak aan huis

Bij een afspraak aan huis komt een adviseur bij je thuis alles opmeten en stofferen. Op deze manier krijg je gewoon advies aan huis en hoef je daarvoor niet eerst naar de winkel. Zo is het advies ook echt op maat gemaakt en weet je, aangezien dit door een vakkundig adviseur gedaan wordt dat de metingen ook kloppen. Zo hoef je hier zelf niet mee te gaan prutsen en weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurd. Deze betrokken medewerkers van Roobol staan altijd voor je klaar en helpen je op een professionele wijze. Dit schept voor klanten vertrouwen en maakt dat ze graag een beroep doen op de diensten.

Online shop

Het is ook mogelijk om alle producten van Roobol online in de webshop te bestellen. Het gehele aanbod van het bedrijf staat online en wordt na het bestellen gewoon bij je thuis bezorgd. Je kunt veilig betalen via iDeal of overboeking en na het betalen worden je aankopen gewoon naar je toegestuurd. Als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop kun je kiezen voor betaal na overleg met adviseur. Hierdoor neemt Roobol contact met je op om vragen en eventuele onduidelijkheden voor je uit de weg te ruimen. Zodra je bestelling voltooid is, neemt Roobol contact op met de vervoerder en zal je een e-mail krijgen met de informatie van de levering.

Nieuwsbrief en folder

Roobol biedt je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief. Door je hierop te abonneren, krijg je alles wat met Roobol te maken heeft gewoon via de e-mail. Daarnaast brengt het bedrijf ook een folder uit met de meest actuele kortingsacties. Deze is online te vinden en ook op de website van Aanbiedingenfolders.nl.

Over Roobol

Vloeren, gordijnen en raamdecoratie; dat zijn de vakgebieden van Roobol. In die vakgebieden blinkt Roobol ook behoorlijk uit. In heel Nederland vind je dan ook vele winkels terug en je kunt ook in de online webshop je bestellingen plaatsen.

Door de jaren heen is Roobol uitgegroeid tot een zeer grote speler in Nederland. Op het gebied van vloeren, gordijnen en raamdecoratie vind je in feite alles terug bij Roobol. Neem een kijkje in het assortiment, kies je gewenste producten en geniet nadien van de prachtige producten.

Roobol hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dat is ook terug te zien in de klantenservice mogelijkheden op de website. Zo kan je advies op afspraak aanvragen én zelfs advies aan huis. Je kunt zelfs met een adviseur whatsappen. Op het gebied van klantenservice is Roobol dan ook bijzonder vooruitstrevend. Uiteraard kan je ook via de e-mail of telefoon contact opnemen met Roobol.

Heb je jouw gewenste vloer of gordijnen aangeschaft? Dan kan je deze direct laten plaatsen/leggen door de medewerkers van Roobol. Dit scheelt je zelf een hoop gedoe én je weet zeker dat dit perfect gebeurd. Voor het laten plaatsen/leggen van de product(en) neemt Roobol contact met je op, waarna vervolgens een datum en tijdstip afgesproken wordt.

Voor het bezorgen van de producten rekent Roobol verzendkosten. De hoogte van deze verzendkosten is afhankelijk van je bestelling. Als je gordijnen, vloeren of raamdecoratie laat leggen/plaatsen, is het nadien niet meer mogelijk om dit te retourneren.