The Body Shop

www.thebodyshop.com

Drogist

The Body Shop folders

Bekijk de nieuwe The Body Shop folder van deze week.

The Body Shop Folder

Geldig van 19-05 t/m 16-06

Profiteer nog 13 dagen van deze The Body Shop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste The Body Shop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer drogist folders

Kruidvat Folder

Geldig van 30-05 t/m 11-06

Profiteer nog 8 dagen van deze Kruidvat Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Kruidvat aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Kruidvat Folder

Geldig van 06-06 t/m 11-06

Profiteer nog 8 dagen van deze Kruidvat Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Kruidvat aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Etos Folder

Geldig van 29-05 t/m 04-06

Profiteer nog 1 dag van deze Etos Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Etos aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Etos Folder

Geldig van 22-05 t/m 04-06

Profiteer nog 1 dag van deze Etos Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Etos aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Geldig van 30-05 t/m 04-06

Profiteer nog 1 dag van deze Trekpleister Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Trekpleister aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

DA Folder

Geldig van 29-05 t/m 11-06

Profiteer nog 8 dagen van deze DA Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste DA aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Populaire folders

Openingstijden van The Body Shop winkels bij jou in de buurt

36 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over The Body Shop

 1. Van oorsprong is The Body Shop een Britse winkelketen
 2. The Body Shop handelt in cosmetica
 3. Sinds 2017 is de keten The Body Shop in handen van het Braziliaanse Natura
 4. De hoofdvestiging is gevestigd in Londen
 5. The Body Shop is B Corp-gecertificeerd
 6. Bedrijven die B Corp-gecertificeerd zijn, leven de hoogste standaarden voor de maatschappij en het milieu na voor mensen en de planeet
 7. Dame Anita Roddick heeft The Body Shop opgericht
 8. Bij The Body Shop kun je online betalen met je creditcard, via iDEAL en Paypal of door gebruik te maken van Klarna (achteraf betalen)
 9. Het is niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen
 10. In 1976 werd een kleine, groene winkel in Brighton geopend
 11. The Body Shop is op de wereld om te vechten voor een eerlijkere, mooiere wereld
 12. The Body Shop staat achter drie idealen
 13. De eerste is dat bedrijven veel goeds teweeg kunnen brengen
 14. Het tweede ideaal is dat iedereen prachtig is
 15. Tot slot is het derde ideaal strijden voor krachtige vrouwen en meiden
 16. The Body Shop is onderdeel van Natura & Co
 17. Natura & Co omvat vier iconische beautymerken; Avon, Natura, The Body Shop en Aesop
 18. Samen vormen deze winkels de grootste beautygroep ter wereld
 19. Natura & Co heeft wereldwijd 40.000 medewerkers in meer dan 100 landen
 20. The Body Shop werkt aan het ontwikkelen van verpakkingen zonder afval
 21. Momenteel kan 68% van de verpakkingen gerecycled worden
 22. In de verpakkingen van The Body Shop wordt steeds meer pcr gebruikt in plaats van plastic dat op olie gebaseerd is
 23. Bij The Body Shop kun je je aansluiten bij het loyaliteitsprogramma
 24. Via het loyaliteitsprogramma kun je punten verdienen
 25. Met deze punten kun je profiteren van beloningen wanneer je winkelt bij The Body Shop
 26. Bij elke euro spaar je één punt
 27. De punten kun je zowel online als in een winkel verzilveren
 28. The Body Shop heeft 33 winkels verspreid door heel Nederland
 29. Een selectie van de trouwste clubleden wordt door The Body Shop uitgenodigd voor exclusieve verwenavonden, sneak-peeks van nieuwe producten en VIP only shopping experiences
 30. Via de marketingcommunicatie kun je eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en exclusieve aanbiedingen
 31. Bij The Body Shop kun je een cadeaucard kopen
 32. De cadeaucard is verkrijgbaar in verschillende designs met enveloppen
 33. Je kan ook een online cadeaucard bestellen
 34. Bij The Body Shop kun je gebruikmaken van Vriendenvoordeel
 35. Je kan een onbeperkt aantal mensen doorverwijzen naar The Body Shop
 36. The Body Shop kun je vinden op Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat en YouTube

Veel gestelde vragen

Wat zijn de huidige aanbiedingen in de The Body Shop folder?

De actuele aanbiedingen in de The Body Shop folder wisselen wekelijks. Om de meest recente aanbiedingen te ontdekken, raadpleeg de nieuwe The Body Shop folder op deze pagina. Bezoek onze website AanbiedingenFolders.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste folders en acties.

Waar vind ik de nieuwe The Body Shop folder?

De meest recente The Body Shop folder is beschikbaar op deze pagina. Hier krijgt u toegang tot de nieuwe folder met daarin alle actuele aanbiedingen en promoties.

Hoe kan ik de nieuwste The Body Shop folder bekijken?

U kunt de laatste The Body Shop folder bekijken door regelmatig deze pagina te bezoeken. Hier vindt u de meest recente folder, waar u doorheen kunt bladeren om alle actuele aanbiedingen en promoties te ontdekken.

Kan ik de The Body Shop folder online bekijken?

Ja, u kunt de The Body Shop folder gemakkelijk online bekijken op onze website AanbiedingenFolders.nl. Hier kunt u snel en eenvoudig de nieuwste The Body Shop folder vinden en doorbladeren om op de hoogte te blijven van alle lopende aanbiedingen en promoties.

Hoe lang zijn de aanbiedingen in de The Body Shop folder geldig?

De aanbiedingen in de The Body Shop folder zijn doorgaans één week geldig. De begin- en einddatum van de aanbiedingen worden vermeld in de folder. De huidige folder is geldig van 19-05-2023 tot en met 16-06-2023. Let op dat sommige aanbiedingen slechts enkele dagen geldig zijn of gelden zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de folder om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding misloopt.

Hoe vaak verschijnen er nieuwe The Body Shop folders en aanbiedingen?

Nieuwe The Body Shop folders en aanbiedingen verschijnen meestal wekelijks, met een nieuwe folder die ingaat op 19-05-2023 en loopt tot 16-06-2023. Houd er rekening mee dat sommige speciale evenementen of feestdagen mogelijk aanvullende folders en aanbiedingen hebben. Zorg ervoor dat u regelmatig onze website bezoekt om op de hoogte te blijven van de laatste folders en aanbiedingen.

Hoe kan ik mij abonneren op de The Body Shop folder?

Om u te abonneren op de The Body Shop folder, gaat u naar de pagina van The Body Shop op aanbiedingenfolders.nl en klikt u op de knop 'Abonneren' of 'Meld je aan voor onze nieuwsbrief'. Vul uw e-mailadres in en volg de instructies in de bevestigingsmail om uw abonnement te voltooien. U ontvangt dan wekelijks de nieuwste The Body Shop folder en aanbiedingen direct in uw inbox.

Hoe kan ik mijn dichtstbijzijnde The Body Shop-filiaal vinden?

Om uw dichtstbijzijnde The Body Shop filiaal te vinden, gaat u naar de winkelzoeker op de The Body Shop pagina van aanbiedingenfolders.nl. Voer uw postcode of woonplaats in en klik op 'Zoeken'. De dichtstbijzijnde winkels en hun contactgegevens worden weergegeven op de kaart en in de lijst.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale The Body Shop winkel?

De openingstijden van uw lokale The Body Shop winkel kunt u vinden op de The Body Shop pagina van aanbiedingenfolders.nl. Zoek uw dichtstbijzijnde filiaal met behulp van de winkelzoeker en klik op de naam van de winkel. De openingstijden, contactgegevens en andere relevante informatie worden op de detailpagina van de winkel weergegeven.

Kan ik de The Body Shop folder ook in de winkel vinden?

Ja, u kunt de The Body Shop folder meestal ook in de winkel vinden. Bij de ingang van de winkel of bij de klantenservicebalie liggen vaak papieren exemplaren van de nieuwste folder. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van de papieren folder kan variëren per winkel. Voor het meest actuele en uitgebreide overzicht van aanbiedingen en folders, bezoekt u onze website aanbiedingenfolders.nl.

Kan ik de The Body Shop aanbiedingen online bestellen?

Ja, u kunt de The Body Shop aanbiedingen online bestellen. Ga naar de officiële The Body Shop website en selecteer de producten die u wilt kopen uit de aanbiedingenfolders. Plaats ze in uw winkelwagentje en voltooi het afrekenproces om van de kortingen te profiteren.

Zijn de aanbiedingen en folders in alle The Body Shop filialen geldig?

De aanbiedingen en folders zijn over het algemeen geldig in alle The Body Shop filialen. Echter, sommige aanbiedingen kunnen beperkt zijn tot specifieke locaties of online winkelen. Controleer de folder of de The Body Shop website voor de geldigheid en eventuele beperkingen van de aanbiedingen.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige The Body Shop aanbiedingen en acties?

U kunt zich inschrijven voor de The Body Shop nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen en acties. Bezoek de The Body Shop website en meld u aan met uw e-mailadres. U ontvangt regelmatig updates met de nieuwste aanbiedingen, folders en andere promoties.

Hoe kan ik contact opnemen met de The Body Shop klantenservice voor vragen over aanbiedingen en folders?

Als u vragen heeft over aanbiedingen en folders, kunt u contact opnemen met de The Body Shop klantenservice. Ga naar de The Body Shop website en zoek naar de contactpagina, waar u de contactgegevens en openingstijden van de klantenservice kunt vinden. U kunt ook gebruik maken van de live chat-functie, indien beschikbaar.

Zijn er beperkingen op de hoeveelheid producten die ik kan kopen tijdens een aanbieding?

Sommige aanbiedingen kunnen beperkingen hebben op de hoeveelheid producten die u kunt kopen. Deze beperkingen worden meestal vermeld in de folder of op de The Body Shop website. Het is belangrijk om de voorwaarden van elke aanbieding te controleren om te weten of er beperkingen gelden.

Hoe kan ik aanbiedingen uit de The Body Shop folder gebruiken bij het online winkelen?

Om aanbiedingen uit de The Body Shop folder te gebruiken bij het online winkelen, bezoekt u de The Body Shop website en zoekt u de producten uit de folder die u wilt kopen. Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje en de kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat de aanbiedingen geldig zijn voor online winkelen en controleer de geldigheidsduur van de aanbieding.

Tips voor The Body Shop korting

The Body Shop folder

The Body Shop is een Britse winkelketen die voornamelijk cosmetica verkoopt. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Littlehampton in Groot-Brittannië. The Body Shop is sinds 2006 echter in handen van het Franse concern L’Oréal totdat het Braziliaanse Natura het overnam in 2017. In 1976 werd de cosmetica winkel opgericht door Anita Roddick. Als dochter van een Italiaanse immigrant trouwde ze met de Schot Gordon Roddick. Ze begon met het maken van cosmetica producten aan haar keukentafel, nadat ze las dat actrice Julie Christie dit ook deed. Roddick leende geld om een zaak te starten en al snel was ze eigenaresse van 10 winkels in Engeland. Uiteindelijk groeide het bedrijf uit naar maar liefst 2000 winkels wereldwijd.

Respect voor mens en natuur

Roddick trok zich in 2002 terug uit het management van het bedrijf en nam een adviserende functie op zich. Ze ontving meerdere eredoctoraten en werd benoemd tot Dame Commandeur in de Orde van het Britse Rijk voor al haar goede werk dat ze namens The Body Shop Foundation deed. Het belangrijkste voor het bedrijf is dat ethische principes gewaarborgd blijven. De inkoop van de ingrediënten, het maken van de producten en distributie zijn nauw verbonden aan respect voor de mens en de natuur. The Body Shop doet niet aan dierproeven, houdt rekening met het milieu en vindt eerlijke handelsrelaties erg belangrijk. Deze kenmerken zorgden ervoor dat het bedrijf meerdere campagnes samen met Greenpeace en Amnesty International voerde.

100% vegetarisch

Er zijn 33 winkels van The Body Shop in Nederland en hier vind je alle productlijnen van het bedrijf. Je kunt er producten vinden voor gezicht, body, handen en haar, maar ook voor parfum en make-up. Voor de algehele verzorging heeft The Body Shop dus alles in huis en alle producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Of je nu skincare producten nodig hebt, een goede bodylotion of een goede verzorgende handcrème The Body Shop heeft het voor je. Al deze producten zijn 100% vegetarisch en dat houdt in dat geen enkel product op dieren getest wordt.

Enthousiaste medewerkers

In elk van de 33 winkels werken enthousiaste verkopers die jou alles kunnen vertellen over de producten die in de schappen liggen. Zij zijn goed getraind om jou het passende product te kunnen verkopen. Mocht je niet helemaal weten wat je precies moet hebben voor je huid of haar, vraag dan een medewerker om hulp. Zij kunnen je goed persoonlijk advies geven, waar je ook echt wat aan hebt. Om te weten welk filiaal het dichtst bij jou is, moet je even op de website kijken. Hier staan alle 33 winkels in een lijstje en op een kaart. Door een postcode, plaats of winkelnaam in te typen, is het makkelijk om een winkel te vinden. Ook kun je van alle winkels het adres, de openingstijden en telefoonnummer zien.

Webwinkel

Mocht je liever vanuit huis je producten willen kopen, dan heeft The Body Shop ook een makkelijk te bedienen webwinkel. Alle afdelingen zijn makkelijk gescheiden zodat je heel eenvoudig de categorie kan kiezen waar je wat van nodig bent. Zo heb je de categorieën gezicht, body, handen, parfum, make-up, haar en cadeaus. Door 1 van deze hoofdcategorieën te kiezen kom je bij het gehele assortiment van die afdeling en kun je makkelijk navigeren tussen de subcategorieën. Alle artikelen staan overzichtelijke gesorteerd met de prijs er al bij. Je kunt artikelen eenvoudig met 1 klik toevoegen aan je winkelmandje. Als je nog geen keuze kunt maken, kun je het product ook toevoegen aan je wenslijstje. Deze kun je later weer bekijken om alsnog de producten te bestellen.

Tips en advies

Als je niet helemaal zeker weet wat je nodig bent voor je dagelijkse verzorging of wat voor make-up goed is voor jouw huid, dan is het een goed plan om even bij tips en advies te kijken. Op deze pagina staan alle beautytips van The Body Shop en geven ze je de beste hacks, tips & tricks voor make-up, skincare en een gezonde levensstijl. Iedere huid is uniek en daarom is het belangrijk dat je producten kiest die zijn gemaakt voor jouw type huid. Om je hierbij te helpen heeft The Body Shop de tips en advies pagina gemaakt. Met het advies kun je makkelijker de juiste producten bestellen in de webshop. Vanaf €30 wordt je bestelling ook nog eens gratis thuis bezorgd.

Nieuwsbrief

The Body Shop heeft ook een handige nieuwsbrief voor je gemaakt. Door je hiervoor aan te melden, ben je als eerste op de hoogte van de laatste exclusieve aanbiedingen en mooie evenementen. Ook via Facebook en Instagram houdt The Body Shop haar klanten op de hoogte. Daar plaatsen ze het laatste nieuws online en ook de nieuwste producten worden via Social Media geïntroduceerd.

Over The Body Shop

In 1976 werd de eerste The Body Shop winkel geopend in Brighton. De winkel was direct een groot succes, want twee jaar later werden ook de eerste winkels geopend in andere delen van Europa. Het verhaal van The Body Shop begint bij Anita Roddick. Zij wilde een bedrijf starten op een goede en duurzame manier. Dit betekent een winkel die goed is voor de aarde en mens. Een winkel die niet alleen duurzame producten aanbiedt, maar ook op een eerlijke manier omgaan met leveranciers en boeren en zich inzet voor een betere wereld.

Zo werd in 1986 de eerste grote campagne gelanceerd om de walvis te redden. In 1990 werd de The Body Shop Foundation gecreëerd. Een stichting die financiële steun biedt aan groepen die opkomen voor mensenrechten, het dierenwelzijn en het milieu. Ook zet The Body Shop zich in voor een dierproefvrije wereld. In totaal hebben ze al meer dan 8 miljoen handtekeningen verzameld en de strijd om een einde te maken aan dierproeven voor cosmetica gaat nog steeds door.

De winkels van The Body Shop vind je in de meeste grote steden. De collectie bestaat uit natuur geïnspireerde beautyproducten. De collectie is ook eenvoudig online te bestellen via The Body Shop webshop.