Wonen

Jysk

Ontvang nu korting bij Jysk met folder aanbiedingen

Jysk folders

advertentie

Jysk Final Sale

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

IKEA catalogus 2019 / 2020

Geldig van 27-08-2019 t/m 31-07-2020

> Folder bekijken

Kwantum Magazine

Geldig van 23-09-2019 t/m 31-03-2020

> Folder bekijken

Leen X Mariska Collectie

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-11-2019 t/m 31-01-2020

> Folder bekijken

Sale Folder

Geldig van 30-12-2019 t/m 01-03-2020

> Folder bekijken

Verato Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Profijt Meubel folder

Geldig van 10-01-2020 t/m 09-02-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Jysk folders

Populaire folders

Openingstijden van Jysk winkels bij jou in de buurt

Verlopen Jysk aanbiedingen

Tips voor Jysk korting

Jysk folder

Als je je woning leuk wilt inrichten met meubels en allerlei andere spulletjes dan kan je dit aardig wat kosten. Omdat je immers wel wilt dat het er gezellig en naar je smaak uitziet kun je ervoor kiezen gebruik te maken van aanbiedingen die woninginrichters je geven. Dit wordt ook gedaan bij een winkel zoals Jysk zodat je ook met minder geld een gezellig huis krijgt.

Gevarieerd aanbod bij Jysk

Bij Jysk kun je tegen goede prijzen alles kopen om je huis mee in te richten. Dit kan variëren van meubels voor de woonkamer en slaapkamer tot accessoires die het geheel afmaken. Voor het gehele assortiment van de winkel kun je natuurlijk een kijkje nemen in een van de filialen maar het aanbod staat ook op de website van Jysk. Naast spullen voor in huis kun je er terecht voor de nodige artikelen om je tuin mee in te richten als het daar het seizoen voor is.

Folderartikelen met korting

Als je met een wat kleiner budget te dealen hebt wil dat niet direct zeggen dat je alles wat je nodig hebt of graag wilt hebben niet kunt aanschaffen maar dan is het zaak dat je goed oplet wanneer bepaalde artikelen in de aanbieding zijn. In de folder van Jysk kun je kijken wanneer ze wat met korting aanbieden. De folder verschijnt in een papieren vorm maar is ook online beschikbaar. De folder vind je op de website van Jysk zelf en is ook beschikbaar op sites waarop meer folders te vinden zijn.

Geldigheid van de Jysk folder

De folder die je online vindt is identiek aan de papieren versie. De folders hebben een looptijd van twee weken en het is mogelijk dat ze elkaar overlappen. Dit betekent dat de ene folder bijvoorbeeld in week 1 en 2 loopt terwijl de andere in week 2 en 3 geldt. Voor week 3 komt er dan weer een nieuwe folder bij enzovoort. Kijk daarom altijd goed wat de geldigheidsduur van de folder is zodat je precies weet wanneer je gebruik kunt maken van de diverse aanbiedingen.

Bezoek een van de filialen van Jysk

Als je online kijkt bij Jysk zie je een uitgebreid aanbod. Wil je nu echter liever bepaalde producten eerst graag in het echt zien (of ze uitproberen) om te bekijken of je ze echt zo mooi vindt als op de website dan kun je het beste eerst naar een van de filialen van Jysk gaan. Zij hebben diverse winkels verspreid door het land. Op de website kun je op een kaartje bekijken waar deze zich bevinden maar je kunt ook je locatie of adres invoeren om te bekijken welk filiaal het dichtstbij jou in de buurt is. Als je dit gedaan hebt krijg je de gegevens van de winkel te zien zodat je meteen het juiste adres weet en wanneer ze geopend zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Als je graag goed op de hoogte gehouden wilt worden van alle acties die lopen bij Jysk is het handig je aan te melden voor de nieuwsbrief van de winkel. Dit doe je eenvoudig door je mailadres door te geven. Na de aanmelding krijg je iedere week de nieuwste folder in je mailbox en word je op de hoogte gehouden van speciale acties en krijg je tips op woongebied. Jysk verloot maandelijks voor nieuwsbrieflezers een cadeaukaart van €50,-.

Jysk cadeaukaart geven en krijgen

Als je leuke spullen gezien hebt bij Jysk en deze misschien ook voor een ander wilt kopen als cadeau kan het nog wel eens moeilijk zijn het juiste te kiezen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak. In dat geval kun je ervoor kiezen een cadeaukaart van Jysk te geven. Het saldo dat je op de kaart laat zetten mag je zelf bepalen (minimaal €15,- en maximaal €750,-) en kan zowel voor aankopen in de fysieke winkel als in de online store gebruikt worden. Het saldo hoeft niet in één keer gebruikt te worden maar het kan ook in delen besteed worden. De cadeaukaart kun je in de winkel aanschaffen maar online bestellen is ook mogelijk.

Tips en ideeën

Op de website van Jysk vind je niet alleen alle producten die zij verkopen en de folder maar ook de nodige informatie en tips over de inrichting van je huis. Als je nog niet zo goed weet hoe je het wilt inrichten kun je er leuke ideeën opdoen zodat je weet wat je hebben wilt. Daarnaast vind je op de website de nodige informatie over het (online) bestellen van artikelen, betalen, leveren en indien nodig retourneren.

Over Jysk

Hoewel de naam Jysk nogal vreemd in de oren klinkt, is de prijs/kwaliteit verhouding dat vooral niet. De Deense winkelketen staat al 40 jaar sterk in de markt met goede aanbiedingen, kwalitatieve producten en lage prijzen. Hun assortiment aan matrassen is wel hun vlaggenschip: ze staan erg achter de kwaliteit van zacht blok waar je ongeveer 8 uur op een dag je tijd aan besteed.

Je krijgt daar namelijk 25 jaar garantie op, als je dus ergens van wakker ligt zal dat niet aan het matras of Jysk zelf liggen. Je kunt ze in ieder geval altijd zelf uitproberen bij een Jysk filiaal bij jou in de buurt, want er zijn ongeveer 80 verspreid over heel Nederland.

De webshop is eenvoudig ingedeeld in de diverse kamers die elke woning wel heeft. Zo kun je lekker op je dode gemak rondkijken voor een handige nieuwe kast of een nieuw bijzettafeltje die je achteraf wel handig lijkt.

Online kun je de folder bekijken voor de laatste aanbiedingen, maar via de homepage kom je ook op actiepagina’s terecht waar producten zeer scherp zijn geprijsd. Mocht je ze eerst in het echt willen zien en daarna eventueel kopen, dan kun je altijd de voorraad checken van het filiaal dat bij jou in de buurt zit.