De Boer Drachten

www.deboerdrachten.nl

Tuin & Dier

De Boer Drachten folders

Ontvang nu korting bij De Boer Drachten met folder aanbiedingen

De Boer Drachten folders

advertentie

De Boer Drachten Folder

Geldig van 13-10-2021 t/m 07-11-2021

> Folder bekijken

De Boer Drachten Folder

Geldig van 14-09-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier folders

Pets Place Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Van Cranenbroek Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Boerenbond Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 30-10-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Geldig van 17-10-2021 t/m 30-10-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Dierspecialist Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Welkoop Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Verlopen De Boer Drachten folders

Populaire folders

De Boer Drachten folders

TitelStartdatumEinddatum
De Boer Drachten Folder13-10-202107-11-2021
De Boer Drachten Folder14-09-202131-10-2021
De Boer Drachten Folder08-04-202130-09-2021
De Boer Drachten Folder10-05-202130-09-2021
De Boer Drachten Folder19-03-202131-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve De Boer Drachten folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve De Boer Drachten folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe De Boer Drachten folder van deze week geldig?

De nieuwe De Boer Drachten folder van deze week is geldig van 13-10-2021 t/m 07-11-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de De Boer Drachten folder?

Blader nu snel door de De Boer Drachten folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor De Boer Drachten korting

De Boer Drachten jouw speciaalzaak

De Boer Drachten is de juiste zaak voor de particulier, de doe-het-zelver, campinghouder, akkerbouwers en overige beroepsgroepen die wel eens op zoek zijn naar kwaliteitsvolle producten voor de eigen bezigheden. Met meer dan 85 jaar ervaring zijn wij de professionals op het gebied van landbouw, tuinbouw en het bouwvak. Bij de Boer Drachten ben je terecht voor alle benodigdheden die een vakman succesvol maken.

Onze catalogus

De Boer Drachten heeft een catalogus van de beste A-merk huis producten, waarmee we altijd kwaliteit garanderen. Met trots presenteren wij ons aanbod aan gereedschap, ijzerwaren, onderdelen voor goede installaties en bijbehorende kleding. De catalogus doorlopen geeft daarom echt het gevoel van creativiteit en garandeert een geslaagde operatie.

De reparatie shop van de Boer Drachten

De Boer Drachten heeft een eigen reparatie afdeling waarin er verschillende motoren en machines worden gerepareerd. Behalve dat de machines zelf door jouw gebracht kunnen worden naar de repairshop, kunnen wij die ook laten afhalen en na reparatie terugbezorgen op een door jou aangegeven adres. Tijdens de reparatiewerkzaamheden word je continu op de hoogte gehouden over de stand van zaken en kun je tijdig inspelen waar je dat nodig zou vinden. Ons team van bekwame monteurs staan het heel jaar door klaar voor jouw reparaties.

We hebben in onze aanbiedingen producten voor alle vakmensen

De Boer Drachten is van oudsher een expert voor boeren en veeboeren. Hier vind je Hogedrukreinigers, slijpmachines, bouwradio's en nog veel meer! Voor iedere professional bieden we de passende producten aan en zorgen we ervoor dat de gereedschappen de juiste zijn voor het werk dat uitgevoerd moet worden. Voor tractoren, landbouwmachines, olie en benzine ben je ook bij ons terecht. We bieden een volledig assortiment aanhangers, ATV's, kriksteunen, elektrische fietsen, en andere onderdelen en apparaten die je nodig mocht hebben. Verder is De Boer Drachten dé professionele kleding expert voor elke professionele uitrusting waarbij veiligheid de nummer een criteria is.

Naast werken ook plezier

Omdat wij de balans tussen werk en privé blijven waarborgen, hebben we een verscheidenheid aan speelgoed, geschikt voor jong en oud opgenomen in de collectie. Wij staan bekend om allerlei soorten van trampolines, zwembaden en tuinhuisjes van hout. Uitdagende lego’ s, huis speelgoed, skelters en tractoren mogen hierin niet ontbreken.

Het gemak van onze website

Op onze website vind je ons volledig assortiment van meer dan 50.000 artikelen. Daarop kun je de uitgebreide omschrijving van de producten lezen en is het niet moeilijk het juiste gereedschap op afstand aan te schaffen. Wat we niet in ons assortiment hebben, laten wij speciaal voor jou halen. Bekijk hiervoor dus ook de opties.

Contact met de Klantenservice van de Boer Drachten

Als je tijdens of na het bezoek op onze website toch nog vragen hebt, dan kun je de klantenservice heel gauw contacten. Bij de Boer Drachten staan we zeker open voor op- en aanmerkingen die ervaren worden als goede feedback voor het steeds verbeteren van onze dienstverlening.

Onze algemene voorwaarden

Op de website van De Boer Drachten tref je uitgebreid informatie over de service die gepaard gaat met de aanschaf van de artikelen die we te bieden hebben. De algemene voorwaarden geven de maatstaven van de organisatie weer en laten zien welke relatie wij met onze klanten nastreven. Verder worden de afspraken vanaf het verlenen van onze diensten tot en met de bezorging en de reparatie aangegeven. Wij van de Boer Drachten bevelen aan om de algemene voorwaarden te lezen en bij akkoord de voorwaarden te accorderen door het aangegeven hokje aan te vinken.

Nieuwsbrief en meer

De Boer Drachten heeft ook leuke aanbiedingen en acties en deelt deze graag met de klant zodat die kan profiteren van de verschillende acties op een ruim deel van de collectie. Abonneer daarom op onze nieuwsbrief en ontvang de wekelijkse informatie over onze diensten en producten in jouw inbox. Zo mis jij niets meer van de Boer Drachten. Bekijk ook de nieuwste aanbiedingen op Aanbiedingenfolders.nl en bespaar waar mogelijk een fortuin op actie items waarvan de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

De privacy policy van de Boer Drachten

De Privacy policy van de Boer Drachten, wordt op de letter na strikt nageleefd. De gegevens die jij als klant aan ons toevertrouwd, worden dan ook alleen gebruikt voor hetgeen waarvoor je ons toestemming geeft. De privacy policy verplicht ons om ons aan de vastgestelde regels te houden en dat doen we ook zeker graag. Over ons beleid op dit gebied kun je veel meer lezen op de website van de Boer Drachten.

Over De Boer Drachten


‘Voor buitengewone vakmensen’. Op die manier omschrijft De Boer Drachten haar eigen doelgroep. Deze onderneming werd ruim 80 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei door weten te maken. Het bedrijf heeft producten van meer dan 200 merken verschillende merken in voorraad en biedt bovenal een bijzonder uitgebreid assortiment aan. Doordat het assortiment zo gevarieerd is, is het lastig om dit bedrijf een duidelijke definiëring mee te geven.

Feit is dat je in de webshop van De Boer Drachten een duidelijk beeld van het assortiment kunt krijgen. Alle producten zijn in de webshop namelijk onderverdeeld in de volgende categorieën: Agri, Gereedschap, IJzerwaren, Installatie, Mobiliteit, Kleding, Tuin 7 Park, Reiniging, Speelgoed en Outlet. Met dit uitgebreide assortiment richt De Boer Drachten zich op zowel particulieren als op zakelijke klanten.

Wil je graag online producten bestellen bij De Boer Drachten? Dan moet je rekening houden met 5 euro aan verzendkosten. Deze verzendkosten vervallen echter als je voor meer dan 75 euro een bestelling plaatst. In dat geval worden de bestelde artikelen geheel gratis bezorgd.

Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt de retour via de webshop van De Boer Drachten aanmelden, waarna je alleen nog maar de aangegeven stappen hoeft te doorlopen. De kosten voor deze retournering komen overigens wel voor eigen rekening. Je kunt er daarom ook voor kiezen om de producten gratis te retourneren in de winkel in Drachten.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar 0512 51 82 05. Ook is het mogelijk om langs te gaan in de grote showroom te Drachten; op de website vind je meer informatie over deze showroom, inclusief de adresgegevens en de openingstijden!

×