Diamond Point

www.diamondpoint.net

Sieraden

Diamond Point folder

Ontvang nu korting bij Diamond Point met folder aanbiedingen

Diamond Point folders

advertentie
advertentie

Meer sieraden folders

Swarovski Folder

Geldig van 08-09-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pandora Herfst / Winter

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 20-11-2020 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Swatch Folder

Geldig van 22-12-2020 t/m 16-03-2021

> Folder bekijken

Pandora Nieuwe Collectie Folder

Geldig van 13-01-2021 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

Meer sieraden winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Diamond Point folder?

Helaas is er nu geen geldige Diamond Point folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Diamond Point folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Diamond Point folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Diamond Point folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Diamond Point folder?

Blader nu snel door de Diamond Point folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Diamond Point

Het sieradenmerk Diamond Point werd al in het jaar 1904 opgericht. Vanaf dat moment wist het merk een indrukwekkende groei door weten te maken, onder meer door het openen van winkels in de warenhuizen van De Bijenkorf. Vanuit deze winkels worden de prachtige sieraden van dit exclusieve merk verkocht.

Door de jaren heen heeft Diamond Point ook een indrukwekkend assortiment op te bouwen. In dit assortiment spelen de termen ‘tradities’, ‘een modern jasje’ en ‘vakmanschap’ de hoofdrol. Alle sieraden van Diamond Point hebben een moderne stijl, maar hebben ook zeker een duidelijke verwijzing naar het verleden.

Het aanschaffen van de sieraden van dit merk kan via de winkels in De Bijenkorf, maar ook via de online webshop. In de online webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Ringen, Oorsieraden, Hangers, Armbanden, Colliers, Giftcards en Outlet. Per categorie vind je een divers aanbod van sieraden, waarvoor onder meer goud en zilver gebruikt wordt.

Als je via de webshop van Diamond Point een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. De verzendkosten worden namelijk volledig door het merk zelf op zich genomen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen sieraden zijn, kan je deze binnen een termijn van 14 dagen retourneren. Het retourneren is volledig kosteloos, indien je de retournering eerst via de website van Diamond Point aanmeldt. Volg vervolgens de retourinstructies op en geniet van een kosteloze retournering.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor mailen naar info@diamondpoint.nl, een live chat via de website starten, een online contactformulier invullen, bellen naar 088 342 66 33 of bij één van de warenhuizen van De Bijenkorf langsgaan. Op de website van Diamond Point zie je exact in welke warenhuizen de winkels van dit sieradenmerk te vinden zijn!