Sieraden

Swatch folders

Bekijk de nieuwe Swatch folder van deze week.

Swatch Folder

Geldig van 14-05 t/m 26-06

Profiteer nog 26 dagen van deze Swatch Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Swatch aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer sieraden folders

Pandora Folder

Geldig van 01-04 t/m 31-07

Profiteer nog 61 dagen van deze Pandora Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Pandora aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Lucardi Folder

Geldig van 29-05 t/m 09-06

Profiteer nog 9 dagen van deze Lucardi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Lucardi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer sieraden winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de nieuwste Swatch folder?

U bevindt zich op de juiste pagina! Hier op AanbiedingenFolders.nl kunt u de nieuwste Swatch folder bekijken met alle huidige aanbiedingen. Blader door de folder en profiteer van de scherpe prijzen.

Hoe kan ik de nieuwste Swatch folder bekijken?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Swatch folders die deze week geldig zijn. Klik op de gewenste folder om deze te openen en blader door de pagina's vol aanbiedingen, acties en kortingen. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en folders van Swatch en vele andere winkels. Zo bespaar je tijd én geld!

Hoe lang zijn deze Swatch aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen in deze Swatch folder zijn doorgaans één week geldig. Vergeet niet om de geldigheidsdata in de folder zelf te controleren, zodat u precies weet tot wanneer de aanbiedingen lopen. Bekijk de folder voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen en acties.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Swatch winkel?

De openingstijden van Swatch winkels kunnen per filiaal verschillen. Om de openingstijden van uw lokale Swatch winkel te vinden, bezoek de officiële website van Swatch of zoek op AanbiedingenFolders.nl. Klik op link hierboven en vind de dichtstbijzijnde winkel voor de juiste openingstijden.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Swatch aanbiedingen en acties?

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van de meest recente Swatch folders en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste folders, acties en exclusieve kortingen rechtstreeks in uw inbox. Mis nooit meer een geweldige deal bij Swatch en blijf altijd geïnformeerd over de beste aanbiedingen!

Tips voor Swatch korting

Swatch folder

Het horlogemerk Swatch is van origine een Zwitsers merk en is in 1983 in het leven geroepen door Nicolas Hayek. In de jaren 70 en 80 was er sprake van een kwartscrisis, de Aziatische digitale horloges gingen daarin de concurrentie met de Europese horloges aan en daar zag Hayek zijn kans schoon. In de jaren 80 begon een klein team van ingenieurs al naar ontwikkeling van horloges te kijken. Het was hierbij de bedoeling om een trendy lijn van horloges te maken die een eigen identiteit hadden en de drager ook het gevoel gaf erbij te horen. Het was de bedoeling dat Swatch ervoor zou zorgen dat de interesse in analoge horloges weer groter zou worden.

Goede kwaliteit horloges

De eerste 12 Swatch horloges werden in 1983 op de markt gebracht en de prijs voor een horloge was standaard 50 Zwitserse Frank. Doordat het een goede kwaliteit horloge was, maar wel voor een goede scherpe prijs verkocht werd, werd het merk direct mateloos populair onder de Zwitsers. Zwitserland is een echt horloge land en als dan horloges van deze kwaliteit verkocht worden voor een prijs 80% goedkoper dan de anderen, wordt een merk als Swatch al gauw razend populair. Dat de prijs goedkoper was dan andere horloges kwam vooral doordat de horloges met veel minder onderdelen gemaakt werden. De traditionele horlogemakers gebruikten 91 onderdelen waar Swatch er 51 gebruikte.

1 van de bekendste merken

Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot 1 van de bekendste horlogemerken in de wereld en kent en herkent iedereen het merk. Als je een Swatch horloge ziet, dan weet je gelijk dat dit er 1 is. Dit kan door de Zwitserse makelaardij zijn, door de band, de kleur maar ook door het design. Bij een Swatch horloge komt alles bij elkaar en klopt het ook. Dit maakt dat het horloge ook zo geliefd is. De horloges zijn in veel verschillende vormen, maten, materialen en kleuren te vinden en dat maakt dat er voor iedereen op de wereld wel een geschikt Swatch horloge te vinden is.

Tijdloze horloges

Het mooie aan de Swatch horloges is ook dat ze tijdloos zijn. Koop je nu een Swatch horloge, dan weet je dat deze over 20 jaar nog steeds modieus is en een goed accessoire vormt voor je outfit. Het bedrijf zelf vindt dat als je een Swatch horloge hebt dat je toont dat je een andere kijk op het leven hebt, een andere houding. Je laat zien dat je stijlvol bent, maar wel je eigen identiteit bewaart. Een Swatch horloge kan altijd en er bestaat voor elke outfit en elke gelegenheid een perfecte horloge van het merk. Het feit dat deze goed betaalbaar zijn, maakt dat je er ook meerdere van kunt aanschaffen.

Gouden standaard

Voor de wereld zijn Zwitserse horloges de gouden standaard als het op uurwerken aankomt. Toen in Azië goedkope horloges geproduceerd en verkocht werden, moest er wat gebeuren. Door de Swatch horloges aan te bieden, werd de Zwitserse horloge wereld gered. Deze werden in grote getalen geproduceerd en aangezien een echt Zwitsers horloge nog steeds wat betekende, kozen mensen voor een horloge van een Zwitsers bedrijf. Het woord Swatch komt van Secundaire Watch. Het bedrijf vond dat een horloge net als een stropdas of schoenen aangepast kon worden aan de outfit. Door meerdere horloges in je bezit te hebben, wist Swatch dat je steeds weer opnieuw je outfit af kon maken op een andere wijze. Vandaag de dag is dit ook de manier waarop de meeste mensen kijken naar een horloge.

Collectors items

Na een aantal jaren werden Swatch horloges zelfs collectors items. Er ontstonden als het ware Swatch verzamelaars en dat maakte dat het merk nog veel populairder werd. Het was zelfs zo extreem dat deze verzamelaars voor de winkels kampeerden om de nieuwste Swatch horloges als eerste te kunnen bemachtigen. Vandaag de dag hoef je natuurlijk niet meer voor een winkel te gaan liggen om de horloges te kopen. Je kunt in de webshop van het merk de gehele collectie gewoon bekijken en deze ook direct bestellen. Binnen een paar dagen heb je je nieuwe aanwinst dan al in huis.

Aanbiedingen en de folder

Aangezien de horloges van Swatch steeds vernieuwd worden, zul je ook gebruik kunnen maken van leuke aanbiedingen. Zo kun je nog wat extra geld besparen op een nieuw horloge en zo meerdere modellen in huis halen om je outfits af te maken. Als je op Aanbiedingenfolders.nl kijkt, dan kun je ook de nieuwe catalogus en de aanbiedingsfolder van Swatch vinden en deze even digitaal doorbladeren.

Over Swatch

Rond het jaar 1980 werd de horlogemarkt gedomineerd door goedkope horloges uit het verre Oosten. Daar wilde Nicolas Hayek verandering in aan brengen. Hij richtte daarom in het Zwitserse dorp Biel het horlogemerk Swatch op. Dit horlogemerk wilden simpele doch goed werkende én fraaie horloges op de markt brengen. Dat lukt uiteindelijk in 1983 met de eerste collectie van Swatch. In de jaren daarna heeft het merk onwijs veel collecties aangebracht; momenteel is het één van de beroemdste horlogemerken wereldwijd.

Op het internet is zelfs een hele Swatch community ontstaan. In deze community zijn verzamelaars en liefhebbers van Swatch actief om het merk te adoreren en om unieke items van het merk te bemachtigen. Voor het aanschaffen van Swatch horloges kan je terecht in de online webshop. In deze webshop kan je de verschillende collecties in zien en direct het gewenste horloge aanschaffen. Hierbij profiteer je standaard van gratis levering in heel Nederland. Wil je graag een snelle levering? Dan betaal je daar 3,95 euro voor; in dat geval krijg je de bestelling binnen 2 werkdagen op het gewenste adres afgeleverd.

Wil je een ontvangen horloge retourneren? Dan dien je dit binnen 14 dagen kenbaar te maken door een mail te sturen naar [email protected]. Je krijgt dan een retourformulier teruggestuurd waarmee je het horloge terug kunt sturen. Je kunt er ook voor kiezen om het artikel bij een Swatch store te retourneren. De Swatch winkels bevinden zich in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast kan je ook terecht bij de Swatch Corner in de Bijenkorf in Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

De klantenservice van Swatch is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt hen bereiken door te bellen naar 040 21 99 940 of door een online contactformulier in te vullen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties? Dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief of Swatch op Facebook, Twitter, YouTube en/of Instagram volgen.