MY iMenso

MY IMenso folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor MY IMenso

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Tips voor MY IMenso korting

Folder MY iMenso

Sieraden kunnen heel speciaal zijn. Je kunt ze aan iemand cadeau doen of jezelf er eens mee verrassen en het kan net de finishing touch geven aan je outfit. Voor bijzondere sieraden kun je ook terecht bij MY iMenso. Je vindt er kettingen, ringen, armbanden, medaillons, oorbellen en meer. Om het volledige assortiment te zien neem je het beste een kijkje op de site van MY iMenso.

Kies een passend sieraad

Alle sieraden die in de collectie van MY iMenso zitten zijn bijzonder te noemen maar de medaillons zeker. Deze zijn voor heel uiteenlopende gelegenheden verkrijgbaar en je vindt er een uitgebreid aanbod in, zodat de kans dat je iets vindt dat je zowel mooi vindt als passend is, aanzienlijk is. Kijk altijd wat er wordt aangeboden zodat je de juiste keuze maakt, ongeacht of dit nu voor jezelf of voor een ander is. Een sieraad is erg persoonlijk dus het is belangrijk dat dit past bij de ontvanger.

Neem voor meer ideeën een kijkje in het lookbook

Bij MY iMenso kun je alles wat in de collectie zit bewonderen op de website. Daarnaast brengt de sieradenaanbieder een lookbook uit. Dit is altijd te vinden op sites waarop folders van talloze aanbieders bij elkaar verzameld zijn. In het lookbook staan de nieuwe artikelen in het assortiment en je kunt er inspiratie mee opdoen als je een sieraad wilt aanschaffen. Er staat altijd bij vermeld hoe lang het lookbook geldig is zodat je weet wanneer bepaalde producten in het assortiment zitten van MY iMenso.

Mogelijkheid om door verschillende catalogi te bladeren

Vind je op de site rondkijken niet zo handig? Dan kun je bij MY iMenso ook een catalogus bekijken waar je gewoon doorheen kunt bladeren. Dit doe je dan op dezelfde manier als je bij een folder of catalogus op papier zou doen. MY iMenso heeft een algemene folder maar ook eentje waarin enkel producten vervaardigd uit goud te vinden zijn. Ook voor deze laatste geldt dat je er online doorheen kunt bladeren.

Sieraden worden aangeboden door verschillende retailers

Als je een bepaald sieraad wilt bestellen dan kan het nog wel eens wat moeilijk zijn om dit online te doen, omdat je dan alleen maar een foto en informatie vindt waar je het mee dient te doen. Heb je wel interesse in een sieraad van MY iMenso maar wil je dit liever eerst in het echt zien? Dan is dat mogelijk om te doen bij een dealer in sieraden van dit merk. Als je op de website je postcode of woonplaats invoert, wordt er voor jou gezocht naar juweliers en andere aanbieders van sieraden die dicht bij je in de buurt zijn zodat je daar de MY iMenso producten in het echt kunt gaan bekijken.

Maak eerst een account aan bij MY iMenso

Doe je een online bestelling? Dan maak je daarvoor eerst wel een account aan. Op die manier hoef je maar één keer je gegevens door te geven aan MY iMenso en kun je bij een latere bestelling altijd veilig inloggen op je eigen account. Dit is niet alleen handig maar zorgt er ook voor dat bestellen altijd veilig is en je makkelijk met MY iMenso kunt communiceren indien nodig.

Maak gebruik van de maathulp op de site

Bij een ring of armband is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Te klein werkt natuurlijk niet omdat het dan simpelweg niet past maar te groot is ook niet handig omdat je dan kans loopt het sieraad te verliezen. Maak daarom altijd voordat je een sieraad bestelt gebruik van de maathulp die je op de site vindt. Er staat een maathulp op waarmee je de juiste maat voor een ring en voor een armband kunt bepalen.

Lees alle voorwaarden voor retourneren op voorhand door

Mocht je nu een bestelling gedaan hebben die toch niet helemaal goed past of die niet aan de verwachting voldoet? Dan kun je deze retourneren naar MY iMenso. De voorwaarden voor retourzendingen vind je op de website. Je krijgt het artikel 14 dagen op zicht en mocht je het willen terugsturen, dan dien je dat binnen die periode te doen. Als je iets besteld hebt dat op maat gemaakt is, gepersonaliseerd is of gegraveerd dan kun je dat niet retourneren.

Contact opnemen doe je zo

Heb je een vraag aan MY iMenso? Dan kun je de sieradenhandelaar bellen of een mailtje sturen. Je kunt er tevens voor kiezen het contactformulier dat je op de website vindt in te vullen en te versturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op je vraag of wordt geholpen met een probleem.

Over MY IMenso

Het merk MY iMenso is onderdeel van Bene-Lux Jewels BV. Dit bedrijf is in meerdere landen actief en biedt hoogwaardige juwelen aan. Deze juwelen worden onder verschillende namen verkocht, waaronder dus onder de naam MY iMenso.

Elegant, uniek en persoonlijk. Met die woorden wordt men welkom geheten op de website van het merk. Die woorden staan ook symbool voor de uitstraling van de sieraden die door het merk gefabriceerd en geleverd worden. Deze sieraden kan je bij veel verschillende juweliers in Nederland aanschaffen. Veel juweliers werken samen met dit werk, waardoor het merk behoorlijk groot geworden is in ons land.

Het is ook mogelijk om de sieraden van MY iMenso via de webshop te kopen. In deze webshop kan je voor de noemer ‘Collectie’ kiezen, waarna je de volgende categorieën voorgeschoteld krijgt: Medaillons, Insignia’s, Colliers, Armbanden, Oorbellen, Ringen, Hangers, Extra’s, Quartz en Principle. Per categorie vind je een uitgebreid aanbod van onwijs fraaie sieraden. De sieraden zijn, zoals het merk zelf zegt, elegant, uniek én persoonlijk. Bij sommige sieraden is het zelfs mogelijk om de sieraden te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een insignia met een gravering naar wens laten maken.

Het is níet mogelijk om de producten naar je huisadres te versturen. Je kunt wel online de producten bestellen, waarna deze naar de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt gestuurd wordt. Binnen enkele dagen na het bestellen kan je daar de artikelen bekijken en passen. Nadat je het sieraad in ontvangst hebt genomen, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode is het mogelijk om de artikelen terug te sturen; gebruik hier het retourformulier voor. Dit formulier inclusief de instructies zijn op de website te vinden.

Voor vragen kan je terecht bij één van de dealers van het merk of bij de klantenservice. De klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 031 858 880 599. Je kunt ook mailen naar [email protected].