FANS

FANS folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor FANS

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor FANS korting

Folder Fanssite

Fanssite is een Belgisch bedrijf uit Antwerpen, maar laat dat je meteen niet afschrikken. De webshop reikt echter ver en ook in Nederland zijn veel mensen zo enthousiast dat ze regelmatig producten bij Fanssite bestellen. Het is een bedrijf met een naar eigen zeggen alternatieve dimensie en is onderdeel van de zogenaamde geek community. Dat is natuurlijk nogal een breed begrip met vaak een ietwat negatieve connotatie. Toch hoeft dat lang niet zo te zijn. Science fiction en fantasy zijn genres die al lang niet meer in de schaduw staan bij het grote publiek. Tegenwoordig zijn franchises zoals Marvel en Harry Potter meer mainstream dan welk genre dan ook.

Voor wie is Fanssite interessant?

Fanssite is interessant voor iedereen die geniet van films zoals The Avengers, The Lord of the Rings, of Star Wars. Ook als je zelf misschien niet per se een hardcore fan bent, is het leuk om eens te kijken of je een leuk cadeautje kunt vinden voor je broer of vriend. Merchandise wordt over het algemeen steeds populairder in onze cultuur. Door te laten zien waar we fan van zijn, delen we een stukje identiteit waardoor je automatisch deel gaat uitmaken van een groep mensen met dezelfde interesses. Fanssite is overigens lid van de WebwinkelKeur en heeft een stempel van goedkeuring gekregen. Je bent als klant dus overtuigd van producten van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Waarvoor kun je terecht bij Fanssite?

Fanssite heeft een enorm assortiment aan merchandise van allerlei franchises. Denk dan bijvoorbeeld aan T-shirts, schrijfwaren, bobble heads en actiefiguren. Ook bordspellen, puzzels, replica’s en gadgets zijn van de partij. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is een optie op Fanssite. Als je wil kun je je volledige Halloween outfit bij elkaar sprokkelen door bijvoorbeeld alle items te verzamelen die je nodig hebt voor jouw favoriete Harry Potter personage. Je kunt het bovendien helemaal personaliseren met je eigen huiskleuren. Ook tassen, hoofddeksels, en sieraden zijn te vinden op deze geeky website.

Zo word je wegwijs gemaakt op de webshop

De webshop van Fanssite is ideaal voor Nederlanders die niet helemaal naar Antwerpen willen rijden om de winkel fysiek te bezoeken. Je kunt op verschillende manieren navigeren door de webshop. Je kunt zoeken op franchise. Dit is handig als je een cadeau wil kopen voor een vriendin die helemaal fan is van X-Men bijvoorbeeld. Op die manier zie je snel en overzichtelijk alle items die Fanssite verkoopt die te maken hebben met de X-Men franchise. Ben jij toch meer een allround geek en ben je gek op alles wat met science fiction en fantasy te maken heeft? Dan kun je ook zoeken op het soort product, zoals kleding of kantoorspullen. Als laatste publiceert Fanssite ook interessante links voor de echte fans onder ons. Je krijgt op die manier bijvoorbeeld meer informatie over cosplay evenementen en verenigingen die zijn ontstaan door een gedeelde liefde voor een bepaalde franchise. Hier staat ook een zogenaamde sitemap bij waardoor je stap voor stap door de webshop geleid wordt.

Bekijk de folder van Fanssite

Fanssite brengt van tijd tot tijd een folder uit. Deze folder bevat informatie over de nieuwste items in hun collectie, maar ook aantrekkelijke kortingen en acties. Kijk voor de actuele folder op Aanbiedingenfolders.nl. Hier wordt ook altijd bij vermeld wanneer en waar bepaalde aanbiedingen geldig zijn en welke voorwaarden er eventueel bij komen kijken. Als er op het moment dat je kijkt even geen recente folder van Fanssite beschikbaar is, kom dan op een later moment nog eens terug. Het is zeker de moeite waard om de website goed in de gaten te houden voor een nieuwe folder.

Fanssite in het nieuws en op social media

Kun jij ook niet genoeg krijgen van Fanssite? Heb jij het hele assortiment al helemaal uitgepluisd en kun je niet wachten tot er nieuwe artikelen worden toegevoegd aan hun collectie? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op de website van Fanssite. Daardoor ontvang je regelmatig updates via je e-mail en ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste Fanssite nieuws. Bovendien is Fanssite te vinden op een groot aantal social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr, en YouTube. Als je besluit het bedrijf te volgen op een van deze accounts, dan krijg je regelmatig leuke aanbiedingen erbij. Bovendien kun je contact leggen met mensen die fan zijn van dezelfde franchises als jij. Op die manier maak je nieuwe vrienden terwijl je enthousiast discussieert over je favoriete films en series.

Over FANS

De Belgische onderneming FANS is een onderneming waar je terecht kunt voor allerlei sci-fi en fantasy producten. Deze onderneming richt zich namelijk op het aanbieden van producten die te maken hebben met bekende personages uit films en series. Dit gaat het bedrijf behoorlijk goed aan, aangezien het bedrijf in zowel ons land als in België behoorlijk gegroeid is. Enige tijd geleden heeft FANS zelfs een winkel in Antwerpen weten te openen. Deze winkel is ook behoorlijk populair te noemen en bevat bovendien een uitgebreid assortiment.

Dat uitgebreide assortiment zie je ook overduidelijk terug in de webshop van FANS. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: TV, Film, DC, Marvel en Sale. Als je voor bijvoorbeeld de categorie TV kiest, krijg je de volgende categorieën te zien: Game of Thrones, Supernatural, The Walking Dead, Doctor Who, The Dark Crystal, Friends, The Dark Crystal Age of Resistance en The Simpsons. Per categorie vind je allerlei producten terug die te maken hebben met betreffende televisie serie. Je hebt daarbij in ieder geval de keus uit méér dan voldoende producten.

Wil je online een bestelling plaatsen? Je moet daarbij rekening houden met verzendkosten á 7,50 euro. Geef wel duidelijk aan het afleveradres zich in Nederland bevindt. Nadat je de artikelen in huis ontvangen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient dit eerst aan de klantenservice van FANS te laten weten, waarna je de retourinstructies van deze Belgische firma op kunt volgen. Houd er rekening mee dat de kosten voor deze retourzending voor eigen rekening komen én dat je het pakketje terug moet sturen naar België.

De klantenservice van FANS staat klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Je kunt hiervoor via de website een live chat starten, je kunt bellen naar +32 3 232 31 72 of mailen naar [email protected]. Ook kan je langsgaan bij de winkel van FANS in Antwerpen!