Bugaboo

Bugaboo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bugaboo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Over Bugaboo

Ben je op zoek naar een nieuwe kinderwagen, een nieuwe autostoel of naar bijbehorende accessoires? Bij het Nederlandse merk Bugaboo heb je meer dan voldoende keuze. Dit merk werd al in 1999 opgericht en heeft sindsdien een ongekende groei doorgemaakt. Een groei die niet alleen in ons land tot uiting gekomen is, maar ook in veel andere landen. Bugaboo is op dit moment in ruim 50 landen actief.

In het aanbod van Bugaboo ligt de focus toch wel op kinderwagens. Op de website van Bugaboo zie je bijvoorbeeld allerlei soorten kinderwagens naar voren komen. Dat varieert van speciale kinderwagens voor in de stad tot aan speciale kinderwagens voor een tweeling. Ook het aanbod van autostoeltjes, campingbedjes en accessoires is overigens bijzonder uitgebreid te noemen.

Eigenlijk bij alle kinderspeciaalzaken vind je de producten van Bugaboo terug. Je kunt er echter ook voor kiezen om de producten via de webshop van Bugaboo te bestellen. Bij het plaatsen van producten in jouw winkelwagentje zie je direct vermeld staan wat de verzendkosten zijn. Indien je voor een kinderwagen kiest, geniet je sowieso van gratis verzending.

Bugaboo biedt vervolgens een 100 dagen niet goed geld terug garantie aan. Als je niet tevreden met jouw Bugaboo producten bent, kun je deze geheel kosteloos retourneren. Op de website van Bugaboo vind je hier een compleet stappenplan voor.

Via de website van Bugaboo kun je ook jouw producten registreren. Door dát te doen, geniet je van optimale voorwaarden op het gebied van garantie en service. Het registreren van de producten gaat gemakkelijk en snel via de website.

Heb je vragen? Je kunt hiervoor het beste het online contactformulier invullen. Ook kun je ervoor kiezen om een bericht via Facebook of Twitter te sturen. Als je de producten van Bugaboo graag eerst met eigen ogen aanschouwt, kun je hiervoor naar één van de verkooppunten. Via de website van Bugaboo kun je het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.