Sport

Sportsworld folders

Bekijk de nieuwe Sportsworld folder van deze week.

Meer sport folders

Bever Folder

Geldig van 21-03 t/m 01-06

Profiteer nog 1 dag van deze Bever Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bever aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

De Wit Schijndel Folder

Geldig van 14-05 t/m 30-06

Profiteer nog 30 dagen van deze De Wit Schijndel Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste De Wit Schijndel aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

SPORT 2000 Folder

Geldig van 14-05 t/m 05-06

Profiteer nog 5 dagen van deze SPORT 2000 Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste SPORT 2000 aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

New Balance Folder

Geldig van 08-03 t/m 30-06

Profiteer nog 30 dagen van deze New Balance Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste New Balance aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 11-05 t/m 02-06

Profiteer nog 2 dagen van deze Decathlon Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste decathlon aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 22-05 t/m 12-06

Profiteer nog 12 dagen van deze Decathlon Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste decathlon aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer sport winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de nieuwste Sportsworld folder?

U bevindt zich op de juiste pagina! Hier op AanbiedingenFolders.nl kunt u de nieuwste Sportsworld folder bekijken met alle huidige aanbiedingen. Blader door de folder en profiteer van de scherpe prijzen.

Hoe kan ik de nieuwste Sportsworld folder bekijken?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Sportsworld folders die deze week geldig zijn. Klik op de gewenste folder om deze te openen en blader door de pagina's vol aanbiedingen, acties en kortingen. Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en folders van Sportsworld en vele andere winkels. Zo bespaar je tijd én geld!

Hoe lang zijn deze Sportsworld aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen in deze Sportsworld folder zijn doorgaans één week geldig. Vergeet niet om de geldigheidsdata in de folder zelf te controleren, zodat u precies weet tot wanneer de aanbiedingen lopen. Bekijk de folder voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen en acties.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale Sportsworld winkel?

De openingstijden van Sportsworld winkels kunnen per filiaal verschillen. Om de openingstijden van uw lokale Sportsworld winkel te vinden, bezoek de officiële website van Sportsworld of zoek op AanbiedingenFolders.nl. Klik op link hierboven en vind de dichtstbijzijnde winkel voor de juiste openingstijden.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige Sportsworld aanbiedingen en acties?

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van de meest recente Sportsworld folders en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste folders, acties en exclusieve kortingen rechtstreeks in uw inbox. Mis nooit meer een geweldige deal bij Sportsworld en blijf altijd geïnformeerd over de beste aanbiedingen!

Over Sportsworld

Voor het aanschaffen van allerlei sport gerelateerde producten ben je bij Sportsworld aan het juiste adres. Sportsworld heeft in de afgelopen jaren meerdere vestigingen opgebouwd. Deze vestigingen zijn te vinden in Leerdam, in Rotterdam en in Beuningen. In deze zogeheten megastores kan je terecht voor het aanschaffen van producten op het gebied van sport en sportieve mode.

Voor het aanschaffen van de producten kan je ook terecht bij de webshop van Sportsworld. In deze webshop heb je de keus uit meerdere categorieën: Sporten, Schoenen, Kleding, Outdoor, Wintersport, Bad-strand, Watersport en Outlet. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het assortiment van Sportsworld tamelijk uitgebreid te noemen is. Per categorie vind je ook weer allerlei subcategorieën terug. Onder de categorie ‘Sport’ vallen gangbare sporten zoals Hockey en Voetbal, maar ook minder gangbare sporten zoals honkbal, jeu de boules en rugby. Bij Sportsworld kan je zodoende terecht voor allerlei sporten.

Bij het bestellen van producten kan je profiteren van enkele voordelen. Indien jouw order meer dan 50 euro bedraagt, wordt de verzending volledig gratis thuisbezorgd. Is jouw order minder dan 50 euro? Dan betaal je verzendkosten á € 4,95.

Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze (onder bepaalde voorwaarden) retourneren. Deze voorwaarden zijn in de webshop van Sportsworld te vinden. Je kunt daar tevens de retour aanmelden. Vervolgens krijg je een retourformulier per mail toegestuurd. De kosten voor het retourneren van artikelen komen bij Sportsworld voor eigen rekening.

Mocht je vragen/opmerkingen/suggesties hebben, staat de klantenservice van Sportsworld dagelijks voor je klaar. Je kunt hen op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 0900 – 222 4040. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of via social media in contact te komen. Sportsworld is actief op Facebook, Twitter en Instagram.