Decathlon

Gratis verzending vanaf € 50.00
www.decathlon.nl

Decathlon voordelen

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland
Je kunt artikelen gratis retourneren binnen 365 dagen
Altijd minimaal 2 jaar garantie op je aankopen
Meer dan 20 Decathlon vestigingen in heel Nederland

Sport

Decathlon folders

Ontvang nu korting bij Decathlon met folder aanbiedingen

advertentie

Decathlon Folder

Geldig van 22-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 22-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Decathlon Folder

Geldig van 18-03-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer sport folders

JD Sports Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-02-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Bever Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Perry Sport Folder

Geldig van 13-03-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

SPORT 2000 Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-03-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

INTERSPORT Folder

Geldig van 21-03-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Skechers Folder

Geldig van 20-03-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

JD Sports Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-02-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

De Wit Schijndel Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer sport winkels

Verlopen Decathlon folders

Populaire folders

Decathlon folders

TitelStartdatumEinddatum
Decathlon Folder22-05-202231-08-2022
Decathlon Folder22-05-202231-08-2022
Decathlon Folder18-03-202230-06-2022
Decathlon Folder01-04-202230-04-2022
Decathlon Folder18-03-202203-04-2022

Openingstijden van Decathlon winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Decathlon folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Decathlon folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Decathlon folder van deze week geldig?

De nieuwe Decathlon folder van deze week is geldig van 22-05-2022 t/m 31-08-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Decathlon folder?

Blader nu snel door de Decathlon folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Decathlon korting

Decathlon folder

Ben je een sportief aangelegd type? Dan heb je wel goede kleding en de juiste schoenen nodig om je sport te kunnen beoefenen. Naast deze producten kun je bij Decathlon allerlei attributen kopen die nodig zijn voor je favoriete sport zoals ballen, rackets, sticks enzovoort. Zo hoef je maar naar één adres om alles voor je sport te kunnen kopen.

Aanbiedingen bij Decathlon

Op de website van Decathlon kun je alles bekijken wat ze in het assortiment hebben. Je kunt hiervoor zoeken binnen een bepaalde categorie maar ook zelf een zoekwoord intypen en de daarbij behorende resultaten in beeld krijgen. Decathlon maakt reclame voor bepaalde producten op de website die je met korting kunt kopen. Daarnaast kun je op televisie spotjes zien waarin je getoond wordt wat ze in de aanbieding hebben zodat je leuke spullen tegen een lagere prijs kunt aanschaffen. Als een bepaald product met korting te koop is zie je dat meteen duidelijk staan op de site.

Vestigingen van Decathlon

Decathlon verkoopt veel producten online (voor meer dan 65 sporten) maar als je ze liever eerst in het echt wilt zien of toch graag de schoenen of kleding waar jij je oog op hebt laten vallen wilt passen kun je daarvoor bij een van de winkels terecht. Als je wilt weten waar de winkels zijn kun je op de website op de kaart van Nederland kijken of de alfabetische lijst met vestigingen raadplegen. Je kunt tevens je postcode of woonplaats invoeren zodat er gezocht kan worden naar het filiaal dat het dichtstbij jouw huis is.

Thuis laten bezorgen

Als je een product bestelt bij Decathlon kun je dit vaak al snel in huis hebben. Bij ieder product staat aangegeven wat de levertijd ervan is. Op die manier weet je meteen wanneer je het kunt verwachten. Je kunt het op diverse manieren in huis halen. Zo kan je bestelling thuisbezorgd worden door PostNL. Zij bezorgen het grootste deel van alle artikelen van Decathlon tenzij het heel grote of zware producten betreft. Hiervoor wordt een andere vervoerder ingeschakeld.

Zelf ophalen in de winkel of bij een afhaalpunt

Je kunt ook gebruikmaken van de zogenaamde Click & Collect service. Hierbij wordt je bestelling bezorgd bij een van de filialen van Decathlon waar jij het kunt ophalen wanneer je wilt. Dit is kostenloos en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Je geeft hiervoor tijdens het bestellen aan waar jij je pakket wilt ophalen. Niet vaak thuis, zit er geen Decathlon-vestiging bij je in de buurt of heb je niet de mogelijkheid er naartoe te gaan? Dan kun je tegen een geringe vergoeding je bestelling laten bezorgen op een afhaalpunt van PostNL bij je in de buurt waar je deze later zelf oppikt.

Decathlon Sportpas

Decathlon geeft een speciale Sportpas uit. Deze kun je als fysieke pas halen in de winkel maar ook als app op je smartphone zetten of een foto maken van de barcode als je deze wilt gebruiken zodat je de pas altijd en overal bij je hebt. Met de pas kun je gratis gebruik maken van services voor het onderhoud van diverse sportartikelen zoals bijvoorbeeld een fiets of racket en toegang krijgen tot bepaalde sportevenementen. Wil je iets ruilen dat je gekocht hebt? Dan kan dat met de pas zonder kassabon of factuur en mag je onbeperkt ruilen.

Decathlon cadeaukaart

Als je iemand iets cadeau wilt doen die erg sportief is maar niet goed weet wat hij of zij al heeft of niet makkelijk een keuze kunt maken kun je ook een cadeaukaart van Decathlon geven. Je kunt zelf de waarde bepalen en de kaart kan naar jezelf gemaild worden maar ook rechtstreeks naar degene waarvoor deze bestemd is. Altijd handig als je nog last minute een cadeautje nodig hebt. De kaart is twee jaar geldig en kan in alle vestigingen van Decathlon gebruikt worden en voor online bestellingen. Het saldo dat erop staat hoef je niet in één keer te gebruiken en als je wilt weten hoeveel er nog opstaat kun je dit online checken.

Decathlon fietsplan

Decathlon neemt ook deel aan het nationale fietsplan. Als je baas jou graag naar het werk ziet fietsen kan hij of zij je een fiets geven tegen een renteloze lening en je reiskostenvergoeding betalen zonder tussenkomst van de belasting. Je werkgever is dan aangesloten bij de NFP (Nationale Fiets Projecten) zodat jij bij Decathlon een fiets kunt uitzoeken. Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je lezen op de website van Decathlon zodat ook jij dagelijks op een sportieve manier naar je werkt kunt gaan.

Over Decathlon

Van oorsprong is Decathlon een Franse sportwinkel en is nog niet heel lang een begrip bij de Nederlandse consument. Over heel Nederland heeft deze sportwinkel topper filialen staan. Hoewel het voor sommigen niet altijd om de hoek ligt om naar een filiaal te rijden, loont het wel de moeite omdat de filialen altijd een erg groot aanbod hebben met werknemers voor elke afdeling die je goed kunnen adviseren.

Alles wat een sport is of genoemd kan worden, heeft Decathlon wel producten voor in vooral de lagere prijsklasse. Het is dus ideaal voor mensen die fatsoenlijke producten wil hebben, om bijvoorbeeld te beginnen, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Op de webshop kun je alles op je dode gemak gaan speuren naar artikelen voor een bepaalde sport die je beoefent of wil gaan beoefenen. Het hoeft niet alleen bij bijvoorbeeld fitness of fietsen te blijven, ze hebben ook genoeg voor paardrijden en zelfs voor wandelen.

Bij Decathlon kun je het eigenlijk zo gek nog niet bedenken of ze hebben er wel producten voor. Wat uniek is aan Decathlon, is dat je over het algemeen tot 365 dagen na aankoop gratis kunt retourneren. Niet alleen is dat een indicatie voor hoeveel vertrouwen ze hebben dat het product je goed zal bevallen, ze geven ook op elk product minimaal 2 jaar garantie. De klantenservice is dus veel minder inspannend dan het sport die je misschien wil gaan beoefenen en dat is erg prettig.