Auto & Fiets

KOGA folder

Ontvang nu korting bij KOGA met folder aanbiedingen

KOGA folders

advertentie

Koga Fietsen Collectie

Geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

E-bike Zomer Sale Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 28-06-2020 t/m 05-07-2020

> Folder bekijken

ANWB Webwinkel Folder

Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen KOGA folders

Populaire folders

KOGA folders

TitelStartdatumEinddatum
Koga Fietsen Collectie01-01-202031-12-2020
Koga Fietsen Folder09-03-201931-12-2019

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve KOGA folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve KOGA folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe KOGA folder van deze week geldig?

De nieuwe KOGA folder van deze week is geldig van 01-01-2020 t/m 31-12-2020.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de KOGA folder?

Blader nu snel door de KOGA folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over KOGA

In 1974 werd in Heerenveen het fietsenmerk Koga opgericht. Deze naam kwam tot stand nadat de oprichter zijn eigen naam met de naam van zijn vrouw husselde. De oprichter, Andries Gaastra, was eerder in dienst bij Batavus en had zodoende behoorlijk wat ervaring in de fietsenbranche. Al vanaf het eerste moment was Koga onwijs succesvol, onder meer in de verkoop van racefietsen. In 1992 besloot Andries Gaastra om zijn bedrijf te verkopen aan de Atag Cycle Group. Diezelfde holding was ook al eigenaar van onder meer Batavus.

Bij de ontwikkelingen van de fietsen koos Gaastra voornamelijk voor Japanse onderdelen. Dit waren over het algemeen duurzame en sterke onderdelen, waardoor de fietsen een lange levensduur hadden. Dat geldt nog steeds voor de huidige fietsen uit het assortiment van Koga. In het assortiment kan je eigenlijk alle soorten fietsen vinden. Deze fietsen kan je kopen bij één van de Koga dealers/verkooppunten. Via de website van Koga kan je de dichtstbijzijnde dealer vinden.

Via de website kan je tevens het uitgebreide aanbod van Koga vinden. Je kunt daarbij kiezen tussen de categorieën: Elektrische fietsen, Stads- & Toerfietsen, Trekking, Race en Accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen trekking & touring fiets te ontwerpen. Onder de noemer accessoires vind je onder meer tassen, sloten en bidons.

Als je graag een fiets van Koga aan wenst te schaffen, dien je hiervoor naar één van de dealers te gaan. Het is niet mogelijk om via de website een fiets te betstellen. Wel kan je op de webshop dus het assortiment inzien en inspiratie opdoen. Heb je naar aanleiding daarvan vragen? Dan kan je terecht bij één van de Koga dealers. Je kunt er ook voor kiezen om een online contactformulier in te vullen, zodat je rechtstreeks in contact kan komen met het hoofdkantoor van Koga.