Welkoop

Gratis verzending vanaf € 40.00
www.welkoop.nl

Tuin & Dier

Welkoop

Ontvang nu korting bij Welkoop met folder aanbiedingen

Welkoop folders

advertentie

Honden Weegweken

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier folders

Van Cranenbroek folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 13-01-2020 t/m 01-02-2020

> Folder bekijken

Boerenbond folder week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Pets Place folder week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

GroenRijk folder week 04

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 22-01-2020 t/m 29-01-2020

> Folder bekijken

Lage Prijzen Festival

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Intratuin folder week 05

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 27-01-2020 t/m 02-02-2020

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Verlopen Welkoop folders

Populaire folders

Openingstijden van Welkoop winkels bij jou in de buurt

Verlopen Welkoop aanbiedingen

Tips voor Welkoop korting

Welkoop folder

Als je producten zoekt voor in de tuin om mee te werken, speciale werkkleding en schoeisel of spulletjes voor je huisdier kun je daarvoor terecht bij Welkoop. Wil je graag wat geld besparen of is je budget niet zo groot? Bekijk dan eerst de folder die Welkoop uitgeeft zodat je gebruik kunt maken van speciale aanbiedingen.

Welkoop folder online of op papier

Welkoop brengt iedere twee weken een nieuwe folder uit. Deze wordt samen met andere reclamefolders verspreid in een papieren versie maar je kunt er ook voor kiezen de folder online te lezen op de website van de winkel zelf of op een pagina met meerdere folders. De online folder is identiek aan die op papier en je kunt er gewoon doorheen bladeren zodat je eenvoudig kunt zien wat er op een bepaald moment in de aanbieding is.

Meld je aan voor de Welkoop nieuwsbrief

Bij Welkoop kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je eenvoudig op de website door je gegevens en mailadres door te geven. Na het aanmelden krijg je op je mail de actie nieuwsbrief, de thema nieuwsbrief, de lokale nieuwsbrief en de gazonwekker nieuwsbrief. Als je deze niet allemaal wilt ontvangen kun je zelf aanvinken welke nieuwsbrieven je wilt hebben. Door je aan te melden kun je nog meer profiteren van aanbiedingen en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties.

Vraag een Welkoop klantenpas aan

Naast de aanbiedingen in de folder en acties in de nieuwsbrief kun je bij Welkoop van meer voordelen profiteren. De winkel werkt namelijk met een speciale klantenpas. De pas vraag je aan in een van de winkels van Welkoop en om gebruik te kunnen maken van de bijbehorende voordelen dien je je online aan te melden. Met de klantenpas spaar je bij iedere aankoop bij Welkoop voor extra korting. Daarnaast ligt er als je jarig bent een cadeautje voor je klaar, krijg je persoonlijke vouchers en uitnodigingen voor speciale VIP-koopavonden. Tevens krijg je voorrang en korting op workshops die georganiseerd worden.

Over Welkoop

Voor dier, tuin en kleding is er de winkel Welkoop. Een speelse naam, waarbij je dus al gelijk door kunt hebben dat Welkoop een goed assortiment voor de juiste prijs aanbiedt. Een welkoop, zou je kunnen zeggen. In 2018 zijn zij door door de ABN-Amro uitgeroepen tot beste winkelketen en webshop van het jaar als het gaat om dier en tuin.

Dat is overigens ook niet de eerste keer. Ze zijn dat namelijk al voor vijf keer op een rij. Niet alleen biedt Welkoop a-merken in bijvoorbeeld werkkleding aan, ook heeft Welkoop een huismerk die voor een scherpe prijs ook kwaliteit aanbiedt. Hoewel ze vooral bekend zijn in het zuiden van Nederland, heeft het ook zijn intrede gemaakt bij de rest van het land.

Bij Welkoop hebben ze op hun webshop ook alle gemakken die je tegenwoordig mag verwachten van een webshop. Afhalen bij filialen, regelmatige aanbiedingen die soms niet te vinden zijn in het filiaal bij jou in de buurt, maar ook een klantenkaart.

Met deze kaart kun je sparen voor extra korting, krijg je voorrang en korting bij workshops en heb je toegang tot een exclusieve VIP-koopavond. Mocht je huisdieren hebben en/of groene vingers (willen), dan is Welkoop zeker een winkel die niet mag ontbreken als regelmatige bestemming.