Tuin & Dier

Jumper folder

Ontvang nu korting bij Jumper met folder aanbiedingen

Jumper folders

advertentie

Jumper Folder Week 02

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier folders

Welkoop Folder Week 01

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder Week 01

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 04-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder Week 02

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 17-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder Week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

GroenRijk Folder Week 02

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 13-01-2021 t/m 19-01-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Verlopen Jumper folders

Populaire folders

Jumper folders

TitelStartdatumEinddatum
Jumper Folder Week 0211-01-202124-01-2021
Jumper Folder Week 5328-12-202010-01-2021
Jumper Folder Week 5114-12-202027-12-2020
Jumper Folder Week 5007-12-202013-12-2020
Jumper Black Friday Folder23-11-202006-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Jumper folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Jumper folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Jumper folder van deze week geldig?

De nieuwe Jumper folder van deze week is geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Jumper folder?

Blader nu snel door de Jumper folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Jumper korting

Jumper folder

Voor alles voor je dier moet je bij Jumper zijn. Dit is een dier supermarkt met een zeer uitgebreid assortiment. De winkelketen telt al zo’n 70 winkels verspreid over heel Nederland en je kunt er terecht voor dierenvoeding en allerlei dierenbenodigdheden. Een dierenspeciaalzaak, maar dan in een supermarkt formule met een breed aanbod en scherpe prijzen. Het leuke van de diersuper is dat je huisdier gewoon mee de winkel in mag. Jumper wil enkel goede kwaliteitsproducten aanbieden aan jou als klant en wil bijdragen aan een gelukkig, rijk en gezond leven van jouw huisdier op verschillende gebieden.

Scherpe prijzen

De distributie van Jumper is gevestigd in Arnhem en ook het hoofdkantoor zit hier. Van hieruit wordt alles voor de winkels geregeld. De inkoop gebeurt centraal en wordt vervolgens naar de verschillende Jumper diersupers vervoerd. Doordat het bedrijf grootschalig in kan kopen voor zoveel filialen, kan het zeer voordelig inkopen. Daarom zijn de producten in de winkels van Jumper ook scherp geprijsd en zijn deze toch van de hoogste kwaliteit. De winkels van Jumper zijn ook zeer groot opgezet waardoor ze je een zeer uitgebreid assortiment in de winkels aan kunnen bieden. Hierdoor zal er altijd wel wat voor je in de winkels aanwezig zijn en zul je niet snel met lege handen de winkel weer verlaten.

Ruim assortiment

Het assortiment biedt voor elk huisgenoot wel wat lekkers, goeds of leuks. Het aanbod bestaat uit exclusieve hoogwaardige merken tot bekende supermarktmerken en ook huismerken behoren tot het assortiment. Al deze producten kun je aanschaffen bij Jumper tegen vaste lage prijzen. Daarnaast kun je voor allerlei accessoires ook aankloppen bij Jumper. Je kunt er voor manden, kussens, riemen, kattenbakken, kooien en nog veel meer terecht. De basis accessoires kun je er krijgen, maar ook luxere artikelen als vers vlees en aparte lekkernijen. Bij Jumper ben je aan het juiste adres voor het goed verzorgen, maar ook goed verwennen van je huisdier.

Website

Op de website van Jumper kun je al heel veel informatie vinden over de diersuper. Hier staat precies wat er te krijgen is bij het bedrijf en ook uitleg over de verschillende soorten voer die bijdragen aan een goede gezondheid. Per huisdier kun je er ook informatie vinden over bijvoorbeeld de opvoeding, gebitsverzorging of benodigdheden wanneer je van plan bent een huisdier aan te schaffen. Voor veel verschillende huisdieren is er informatie te vinden en in de Jumper winkels vind je dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor veel verschillende dieren. Een bezoek aan een van de winkels van de firma is dan ook absoluut aan te raden.

Vakkundig advies

De medewerkers van Jumper staan in de winkels voor je klaar met vakkundig advies. Ze hebben veel kennis van de producten in het assortiment en kunnen je precies uitleggen hoe het werkt en waar het voor dient. Voor advies over voeding kun je ze ook goed om hulp vragen. Als je hond bepaalde problemen ondervindt, dan kan dit aan de voeding liggen. Door aan 1 van de medewerkers van Jumper uit te leggen wat er aan de hand is, kan er een oplossing gevonden worden voor een eventueel probleem. Ze hebben gaande jaren veel kennis opgedaan en weten daarom heel goed wat goed is voor uw hond en wat niet.

Mobiele dierenarts

Jumper biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot een mobiele dierenarts. Deze dierenarts van de diersuper keten rijdt door het land en kan bij je op locatie komen om je dier te onderzoeken. Zo kan de dierenarts van Jumper gezondheidsadvies geven, onderzoeken doen, vaccinaties geven en ook je huisdier chippen. Via de website van Jumper kom je op een speciale pagina van de dierenarts waar je eenvoudig online je afspraak kunt maken. Daarnaast kun je ook informatie over de dierenarts vinden en welke tarieven deze Jumper dierenarts hanteert voor onderzoeken en afspraken. Ook zijn er vaste dagen op welke de dierenarts op verschillende Jumper locaties is. Deze staat ook op deze pagina en door een afspraak te maken, weet je zeker dat je huisdier geholpen wordt.

Nieuwsbrief en folder

Om steeds het laatste nieuws van Jumper te ontvangen, kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je alle kortingen, acties en nieuwe artikelen gewoon op de mail en mis je niets. Ook op Social Media plaatst de diersuper het laatste nieuws en je kunt ze vinden op Facebook en Instagram. De acties staan ook op de website onder het kopje prijspakkers. Hier vind je de folder die Jumper wekelijks uitbrengt. Naast op de eigen website is deze folder ook te bekijken op de site Aanbiedingenfolders.nl.

Over Jumper

Ben je ook zo dol op je hond, kat of ander huisdier? Bij Jumper ben je aan het perfecte adres voor al je huisdieren. Zoals Jumper zelf zegt: bij ons is het elke dag dierendag. Door de jaren heen is Jumper flink gegroeid, zodat je tegenwoordig bij meerdere vestigingen terecht kunt.

In heel Nederland vind je ruim 60 dierenwinkels terug. Deze winkels hebben stuk voor stuk een uitgebreid assortiment. Je kunt allerlei soorten voeding en benodigdheden voor je kat, hond, knaagdier, vogels en vissen vinden. Ook voor overige dieren, zoals paarden, heeft Jumper verschillende producten in het assortiment zitten.

Belangrijk is om te weten dat het assortiment per Jumper vestiging kan verschillen. Deze vestigingen zijn deels zelf in staat om te bepalen welke soorten producten ze aanbieden. Hierdoor kan je bij de ene Jumper vestiging wel bepaalde kattenvoeding vinden, terwijl dat bij een andere Jumper vestiging niet het geval is. Alle winkels bieden in ieder geval producten van de beste merken aan. Op het gebied van kattenvoeding vind je bijvoorbeeld de merken Felix, Prins, Devotion en Royal Canin terug.

Via de website van Jumper kan je op de hoogte blijven van de nieuwste acties. Daarnaast kan je ook online de folder inzien en kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Jumper is te bereiken via info@jumper.nl of via het online contactformulier. Daarnaast is Jumper ook nog actief op LinkedIn, Twitter en Instagram. Meld je online voor de nieuwsbrief aan en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste producten en acties van Jumper.

Jumper heeft ruim 60 vestigingen in heel het land. Onder meer in Arnhem, Utrecht, Hardenberg, Tilburg, Amsterdam, Bergen op Zoom, Harlingen en Groningen vind je de Jumper winkels terug. De kans is hierdoor bijzonder groot dat vlakbij jouw huis óók één van de winkels te vinden is.