New York Pizza

www.newyorkpizza.nl

Restaurants

New York Pizza folders

Ontvang nu korting bij New York Pizza met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer restaurants folders

Taco Mundo Folder

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

La Place Folder

Geldig van 25-06-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

La Cubanita Folder

Geldig van 03-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Bagels & Beans Folder

Geldig van 13-01-2022 t/m 15-01-2023

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Geldig van 23-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 14-07-2022 t/m 11-09-2022

> Folder bekijken

AnyTyme Folder

Geldig van 01-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Kippie Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-08-2022 t/m 20-08-2022

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen New York Pizza folders

Populaire folders

New York Pizza folders

TitelStartdatumEinddatum
New York Pizza Folder12-07-202231-07-2022
New York Pizza Folder06-05-202231-07-2022
New York Pizza Folder02-07-202217-07-2022
New York Pizza Folder06-05-202230-06-2022
New York Pizza Folder01-02-202230-06-2022

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve New York Pizza folder?

Helaas is er nu geen geldige New York Pizza folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de New York Pizza folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe New York Pizza folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve New York Pizza folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de New York Pizza folder?

Blader nu snel door de New York Pizza folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor New York Pizza korting

Folder New York Pizza

Ben je gek op pizza? Dan kun je deze natuurlijk zelf maken of er eentje thuis in de oven doen maar op zijn tijd een pizza bestellen is natuurlijk ook helemaal niks mis mee. Zo ben jij snel klaar met het eten en wordt de pizza bij je thuisbezorgd of haal je deze zelf even bij de pizzeria. Een keten waarbij je terecht kunt voor een lekkere pizza is New York Pizza.

Kijk of er een geldige folder te vinden is

Heb je wel zin in een pizza maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan altijd eerst even of er leuke aanbiedingen te vinden zijn. Je vindt de aanbiedingen op de website van New York Pizza zelf maar er wordt ook een folder uitgebracht die je kunt raadplegen. Deze is altijd te vinden op Aanbiedingenfolders.nl en er staan vaak kortingsbonnen in die je kunt verzilveren. Er staat altijd bij vermeld hoe lang de aanbiedingen geldig zijn zodat jij weet wanneer je er gebruik van kunt maken.

Alle voorwaarden voor korting staan erbij

Let er wel even goed op dat er soms onderscheid is tussen een pizza laten bezorgen of ophalen. Er worden ook aanbiedingen gedaan die alleen lokaal geldig zijn, dus in bepaalde vestigingen. Kijk daarom goed of de actie ook geldig is in de vestiging van New York Pizza waar jij klant bent. Zo weet je namelijk meteen of je daar korting krijgt en dat is uiteraard altijd mooi meegenomen. Als je korting krijgt dan is dat doorgaans in de vorm van een couponcode. Deze kun je invoeren tijdens het bestelproces zodat dit in de uiteindelijke prijs voor je verrekend wordt.

Bestellen, bezorgen of enkel afhalen?

Een pizza bestellen doe je bij New York Pizza eenvoudig via de website. Neem een kijkje in het assortiment en je kunt kiezen voor pizza, pasta, fingerfood, desserts en er een lekker drankje bij uitkiezen. Als je eenmaal weet wat je hebben wilt, dan vink je dat aan en kun je verdergaan met bestellen. Controleer wel altijd even of er een vestiging bij je in de buurt is die bij jou thuis bezorgt. Is dat niet het geval, dan kan afhalen natuurlijk altijd wel want dit doe je zelf.

Telefonisch bestellen is altijd mogelijk

Wil je nu wel graag een pizza of ander gerecht van New York Pizza bestellen maar liever niet online of heb je die mogelijkheid niet? Dan is telefonisch een bestelling plaatsen ook altijd mogelijk. Het nummer vind je op de website maar sla het anders gewoon op in je telefoon. Dan heb je het altijd bij de hand en kun je waar je ook bent en wanneer je maar wilt een maaltijd bestellen.

Zo mis je geen enkel nieuwtje over New York Pizza meer

Als je bij New York Pizza regelmatig een pizza of andere maaltijd bestelt dan ben je vaak op de hoogte van acties en aanbiedingen. Wil je zeker zijn dat je geen enkel nieuwtje van deze aanbieder meer mist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van New York Pizza. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven via de website en ontvang je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Je kunt New York Pizza tevens volgen op social media want de pizzeria is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Lees de allergenen informatie op de website

Heb je een bepaalde allergie of lust je bepaalde ingrediënten die op een pizza zitten niet? Dan kun je bij de keuze van je pizza of ander gerecht daar al rekening mee houden door iets te kiezen waar dit bestanddeel niet in zit. Wil je precies weten wat voor stofjes erin zitten waar jij mogelijk allergisch voor bent? Dan kun je het beste de allergenen informatie doorlezen die je op de site vindt. Hierin staat voor elk gerecht wat mogelijk allergische reacties kan opleveren wat ingrediënten betreft. Zo weet je meteen welk gerecht je dus beter niet kiest mocht je ergens niet goed tegen kunnen.

Hier kun je terecht als je vragen hebt aan New York Pizza

Heb je vragen aan New York Pizza? Dan kun je deze altijd stellen in een van de vestigingen maar er ook mee terecht op social media als je dat handiger vindt. Je kunt er je eigen ervaringen kwijt maar zeker ook die van andere mensen lezen die je reeds voorgingen als klant. Zo weet je wat zij van de pizza aanbieder vinden en ook hoe bepaalde gerechten en de service bevallen is.

Over New York Pizza

De pizzaketen New York Pizza komt niet uit New York, maar gewoon uit Nederland. Het bedrijf werd in 1993 opgericht; in dat jaar werd de eerste vestiging in Amsterdam geopend. Vanaf 1996 begon de pizzaketen met het bezorgen van de pizza’s en sindsdien is het aantal vestigingen onwijs hard gestegen. Hedendaags heeft de keten ruim 200 vestigingen, waarbij onderscheid gemaakt kan worden tussen afhaalvestigingen en bezorgvestigingen. Feit is dat New York Pizza een prachtige groei door heeft weten te maken.

New York Pizza maakt gebruik van de franchiseformule. Dit betekent dat je je als ondernemer bij New York Pizza kunt aanmelden, waarna je onder bepaalde voorwaarden jouw eigen vestiging kunt openen. Op de website van New York Pizza vind je meer informatie over deze franchise formule, maar óók over alle vestigingen in Nederland. Klik op ‘Vestigingen’ en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is.

Op de website van New York Pizza kan je ook meer informatie vinden over het assortiment. In het assortiment zijn namelijk niet alleen pizza’s te vinden, maar ook fingerfood, desserts, pasta en ‘Funny Meal’. Via de website kan je in ieder geval ook je eigen pizza samenstellen en alle heerlijke gerechten bij je thuis laten bezorgen. Dat is echter niet in het gehele land mogelijk; vul daarom eerst je postcode in om te achterhalen of er bij jou in de buurt bezorgd wordt.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de pizza’s, de ingrediënten en aanbiedingen kan je contact opnemen met de plaatselijke vestiging van New York Pizza. Je kunt echter ook contact opnemen met het hoofdkantoor van New York Pizza. Dit hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen en is op twee manieren te bereiken: via de mail ([email protected]) en via de telefoon (020 347 38 80).