Pets&Co

petsenco.nl

Tuin & Dier

Pets&Co folder

Ontvang nu korting bij Pets&Co met folder aanbiedingen

Pets&Co folders

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

Jumper Folder Week 02

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 11-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Welkoop Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Intratuin Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder Week 03

Geldig van 18-01-2021 t/m 30-01-2021

> Folder bekijken

Pets Place Folder Week 03

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Pets Co folder?

Helaas is er nu geen geldige Pets Co folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Pets Co folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Pets Co folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Pets Co folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Pets Co folder?

Blader nu snel door de Pets Co folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Pets&Co korting

Folder Pets&Co

Je huisdier krijgt natuurlijk het beste wat het nodig heeft. Hiervoor kun je bij tal van aanbieders terecht om je huisdier te voorzien van goede voeding, medicatie, speelgoed, mandjes, kussens en nog veel meer. Ook bij Pets&Co ben je aan het juiste adres als je alles voor je huisdier nodig hebt en nog wilt kopen.

Kijk waar de dichtstbijzijnde vestiging is

Bij Pets&Co kun je niet terecht in de webwinkel en dien je een bezoekje aan een fysieke winkel te brengen als je er wat wilt kopen. Op de website kun je echter wel vinden waar deze winkels allemaal gevestigd zijn. Je kunt er een kijkje nemen in de lijst met alle vestigingen maar als je het makkelijker vindt je postcode in te voeren, dan is dat ook mogelijk. Dan wordt er voor jou gezocht naar de dichtstbijzijnde filialen.

Lees de ervaringen van andere mensen

Bij elke vestiging vind je in het kort wat informatie en tevens de adres- en contactgegevens. Daarnaast staat er een kaartje bij zodat je ziet waar de winkel precies is en hebben klanten die de winkel reeds bezocht hebben een berichtje achtergelaten met hun ervaringen. Zo kun jij te weten komen wat ze ervan vinden, daar je voordeel mee doen en voor jezelf bepalen of je een keer een bezoekje aan deze winkel wilt brengen.

Raadpleeg de site voor meer informatie

Hoewel je geen producten via de site van Pets&Co kunt bestellen (er is nu eenmaal geen webshop) kun je op de website wel terecht voor veel informatie. Onder het kopje Nieuws vind je allerlei verschillende artikelen om te lezen. Deze gaan over diverse soorten dieren en er worden tal van onderwerpen in behandeld zodat er veel informatie te vinden is en er voor iedereen wel iets bij zit dat interessant is om te lezen.

Kopen met korting bij Pets&Co

Indien je bij Pets&Co in een van de winkels gebruik kunt maken van bepaalde kortingsacties dan kun je deze altijd ter plekke vinden. Wordt er een folder uitgebracht dan staat deze online en vind je deze zeker terug op sites waarop folders van diverse aanbieders staan, dus niet enkel van dierenspeciaalzaken. Je hebt toch van alles nodig en als dat dan voordeliger kan, is daar helemaal niks mis mee.

Kijk van welke acties je gebruik kunt maken

Is er een geldende folder op het moment dat jij kijkt? Dan ligt deze uiteraard altijd in de winkel voor je klaar maar vind je deze ook op de site van Pets&Co zelf. Je kunt eenvoudig door de folder heen bladeren zoals je ook met een folder op papier doet. Alle aanbiedingen die erin staan, vind je in de winkel en er staat bij hoe lang de folder geldig is zodat je weet wanneer je van de nodige kortingsacties gebruik kunt maken. Lopen er andere acties bij Pets&Co, waarbij je bijvoorbeeld ergens voor kunt sparen? Dan vind je alle informatie daarover op de website.

Win advies in als je het zelf niet meer weet

Heb je een vraag aan Pets&Co? Bijvoorbeeld omdat je een nieuw huisgenootje krijgt en niet weet wat je allemaal nodig hebt of wat het diertje het beste kan eten? Dan kun je met al je vragen altijd terecht in een van de winkels. De medewerkers kunnen je advies geven en je helpen met wat je nodig hebt voor je huisdier. Kom je er dan nog niet helemaal goed uit of ben je niet in de gelegenheid een winkel te bezoeken? Dan kun je het beste je vraag stellen via het contactformulier dat je op de site van Pets&Co vindt.

Zo leg je contact met Pets&Co

Op werkdagen kun je ook bellen met een dierenspecialist van Pets&Co als je een vraag hebt. Het telefoonnummer en de tijden waarop dit kan vind je op de website. Even een mailtje sturen kan altijd en daarop krijg je zo vlug mogelijk een antwoord. Met vragen maar ook voor advies kun je zo altijd terecht bij een van de deskundige medewerkers van de dierenspeciaalzaak.

Zo hoef je geen enkel nieuwtje van Pets&Co meer te missen

Om geen enkel nieuwtje van Pets&Co te missen en geen enkele aanbieding mis te lopen, meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Dit doe je eenvoudig via de website en na het doorgeven van je naam en mailadres krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Pets&Co is tevens actief op social media en te vinden op Facebook, Pinterest en Twitter. Zo weet je zeker dat je alles als eerste weet en nooit meer wat mist als het om je huisdier gaat.

Over Pets&Co

Heb je het beste voor met jouw huisdier? Dan doe je er, volgens Pets & Co, verstandig aan om naar één van de winkels van deze onderneming te gaan. Naar eigen zeggen is Pets & Co namelijk dé dierenspecialist. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen door het land, waar alleen maar medewerkers met liefde en passie voor dieren werken. Deze medewerkers hebben een grote deskundigheid en kunnen je daarom perfect adviseren.

Door de jaren heen heeft bedrijf meerdere vestigingen nagenoeg heel Nederland opgestart. De vestigingen zijn te vinden in onder meer Son en Breugel, Tilburg, Nederweert, Rockanje, Leeuwarden, Haarlem en Arnhem. Voor een totaal overzicht van de winkels kan je het beste de website van Pets & Co raadplegen. Door op de website je postcode/woonplaats in te vullen, kan je bovendien direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging zit.

In het assortiment van Pets & Co zijn allerlei soorten producten te vinden. Deze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden tegen reële prijzen verkocht. Indien gewenst ben je in de winkels van Pets & Co ook aan het juiste adres voor al je vragen omtrent je huisdier. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over het opvoeden van je hond, over het verzorgen van je kat of het beste voer voor jouw vissen. Volgens het bedrijf zelf zijn alle medewerkers deskundigen op deze gebieden, onder meer doordat de medewerkers met enige regelmaat cursussen volgen.

Ook de klantenservice van Pets & Co staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb je vragen over bepaalde producten uit het assortiment of over het gedrag van jouw hond? Voor werkelijk waar alles kan je de klantenservice bellen. Op werkdagen kan je tussen 08.30 en 21.00 uur naar 085 8000 551 bellen. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen.