Brandtex

brandtex.dk

Mode

Brandtex folder

Ontvang nu korting bij Brandtex met folder aanbiedingen

Brandtex folders

advertentie

Brandtex Folder

Geldig van 18-01-2021 t/m 22-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 04

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 23-01-2021 t/m 29-01-2021

> Folder bekijken

Mylène Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

KiK Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

MS Mode Sale Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 06-02-2021

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 22-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Manfield Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Brandtex folders

Populaire folders

Brandtex folders

TitelStartdatumEinddatum
Brandtex Folder18-01-202122-03-2021
Brandtex Folder16-08-202020-09-2020
Brandtex Zomer Catalogus17-03-202006-07-2020
Brandtex Catalogus17-02-202015-06-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Brandtex folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Brandtex folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Brandtex folder van deze week geldig?

De nieuwe Brandtex folder van deze week is geldig van 18-01-2021 t/m 22-03-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Brandtex folder?

Blader nu snel door de Brandtex folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Brandtex korting

Folder Brandtex

Ben je op zoek naar trendy dameskleding maar heb je even niet zoveel zin om daarvoor direct de deur uit te gaan en deze te gaan bekijken en passen? Ga dan eens rustig online bekijken wat er allemaal wordt aangeboden. Er zijn tal van sites te vinden (zoveel dat je ze niet eens allemaal kunt bekijken) waar je terecht kunt voor de nieuwste damesmode. Een goed voorbeeld daarvan is de website van het kledingmerk Brandtex.

Kijk op de site wat er in de collectie zit

Brandtex is een van origine Deens kledingmerk. De website is in het Engels maar dat zal voor de meeste mensen niet zo’n probleem zijn. Je kunt uiteraard altijd naar de foto’s en afbeeldingen kijken om ideeën op te doen voor je eigen garderobe. Hiervoor kijk je op de site van Brandtex zelf naar het aanbod en je kunt tevens een catalogus raadplegen.

Bekijk de online catalogus

Omdat het aanbod in de modewereld nog al eens verandert en je ieder seizoen weer een nieuwe collectie kunt bewonderen en aanschaffen, hoort daar bij elk seizoen ook een nieuwe catalogus bij. Zo vind je de catalogus van het lopende seizoen altijd op de website van Brandtex en is degene die eraan vooraf ging ook te bekijken. De catalogi zijn weliswaar alleen online te bekijken maar je kunt er gewoon doorheen bladeren zoals je ook met een catalogus op papier doet, dus dat is handig zat.

Online shoppen of in de fysieke winkel

Door de foto’s op de site van Brandtex te bekijken kun je zelf al veel inspiratie opdoen voor je eigen garderobe. Je ziet wat er allemaal trendy en verkrijgbaar is en kunt zo van alles met elkaar combineren. De kleding van dit merk is wereldwijd te koop maar niet via een webshop of winkel die de eigen naam draagt. Je kunt er echter wel voor terecht in fysieke winkels die dit merk in de collectie hebben opgenomen. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt van Brandtex kleding is? Vul dan je postcode in op de website van Brandtex. Dan wordt er voor jou gezocht waar je deze damesmode kunt vinden.

Met vragen ga je naar de klantenservice

Heb je een vraag aan Brandtex? Dan kun je deze uiteraard altijd in een van de winkels stellen waar ze dit merk in het assortiment hebben. Zeker als het een vraag betreft over een bepaald kledingstuk is dat uiteraard wel zo makkelijk. Heb je een andere, meer algemene vraag? Dan kun je je het beste richten tot de klantenservice van Brandtex. Deze is te bereiken via het contactformulier dat je op de site vindt. Vul het formulier in verstuur dit. Een medewerker van Brandtex neemt dan contact met jou op. Op de website vind je tevens de contactgegevens van Brandtex in verschillende landen, dus ook die in Nederland. Er staat een telefoonnummer en emailadres bij vermeld en er is ook een showroom te vinden. Deze is gevestigd in Almere. Wil je weten wat daar te zien is? Bel of mail de vestiging dan even voor meer informatie.

Kom meer te weten over de juiste jeans voor jou

Naast allerlei soorten kleding voor dames die Brandtex ontwerpt en maakt zitten er jeans in het assortiment. Hierover vind je op de website meer informatie. Wil je graag een goed passende jeans hebben waar je veel plezier aan beleeft en die je veelvuldig draagt? Kijk dan voordat je naar de winkel gaat wat voor modellen er allemaal in de collectie van Brandtex zitten.

Maak gebruik van de maattabel op de website

Voor elk model (dat een vrouwennaam draagt) staan de kenmerken beschreven zodat je weet welke deze zijn. Daarnaast vind je er een prima maattabel die je als hulp kunt gebruiken om voor jezelf te bepalen welke maat spijkerbroek je nodig hebt. Zo kun je in de winkel gericht zoeken naar een model dat bij jouw figuur past en waar je goed mee voor de dag komt.

Kopen en verkopen van het Brandtex merk

Heb je zelf een kledingzaak en wil je ook graag het merk Brandtex in de collectie opnemen en verkopen? Dan kun je je daarvoor aanmelden op de site. Je maakt een eigen account aan en kunt zo bestellingen plaatsen en vindt er allerlei informatie over de voorraad en nieuwe items in de collectie. Brandtex is ook actief op Facebook en Instagram dus als je het kledingmerk daar volgt, hoef je niks meer te missen. Niet als klant maar ook niet als retailer die het kledingmerk verkoopt.

Over Brandtex

Het internationaal opererende modemerk Brandtex komt van origine uit Denemarken. Het bedrijf werd in Kopenhagen opgericht, waarna het bedrijf een flinke groei door wist weten te maken. Hedendaags is het bedrijf internationaal opererend, waarbij ook de Nederlandse markt niet overgeslagen wordt. De kleding van Brandtex wordt via de officiële winkels van het merk verkocht, maar ook via wederverkopers in Nederland. Zo kan je in Nederland bij bijvoorbeeld Boozt de kleding van het merk aanschaffen.

De kleding van het modieuze merk wordt onderverdeeld in verschillende collecties. Al deze collecties richten zich in ieder geval op de trendy vrouw die veel waarde aan haar uiterlijk hecht. Met de modieuze kleding van Brandtex loopt elke vrouw er elke dag keurig verzorgd bij. Wil je de kleding graag in het echt passen? Dan kan je via de online store locator het dichtstbijzijnde verkoop punten vinden. Volgens het merk zelf wordt de kleding in meer dan 80 winkels in ons land verkocht. In Almere is bovendien een zogeheten showroom center te vinden.

Via de webshop is het helaas niet mogelijk om de artikelen van het merk te bestellen. Dit kan je overigens wel doen via de webshop van de wederverkopers, waaronder bijvoorbeeld Boozt. Op de website van Brandtex kan je wel het gehele assortiment in zien. Het bedrijf hecht schijnbaar veel waarde aan fraaie foto’s, want alle kleding wordt op een zeer fraaie manier op de website afgebeeld. Dankzij deze fraaie foto’s krijg je in ieder geval een duidelijke indruk van het assortiment van het merk.

Wil je in contact komen met Brandtex? Dan is het aan te raden om contact te zoeken met de Nederlandse tak van het bedrijf. Daarvoor kan je bellen naar 06 51 95 38 15, mailen naar arb@btx.dk, bellen naar 036 523 13 17 of mailen naar nl@btx.dk.