Animal Center

Animal Center folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Animal Center

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Welkoop
Zooplus
Pets Place
Boerenbond
Discus
Jumper
Animal Center
Dierspecialist
Pets&Co
ECOstyle
Andy's dierensuper
Aware pet products
Baas en beest
Bloombird
Brekz
Brokkensuper
De huisdiersuper
Dewinkelvoorhuisdieren nl

Populaire folders

Populaire Animal Center winkels

Tips voor Animal Center korting

Animal Center folder

Het Animal Center is een hele grote dierenwinkel, eigenlijk beter een megastore te noemen. Deze dierenwinkel is in eigendom van Bert van der Pluijm en kent tot op heden 3 vestigingen. De winkels van Animal Center zijn in Kaatsheuvel, Vught en Tilburg te vinden en hebben jouw als dierenliefhebber heel veel te bieden. Je kunt er voor alles terecht en dankzij het zeer uitgebreide assortiment zit er altijd wel iets voor je tussen. Ook zit er bij 2 van de vestigingen een dierenkliniek in het pand. Je kunt hier zeer eenvoudig een afspraak maken en dat maakt de drempel om naar een kliniek te gaan kleiner.

Zeer breed assortiment

Bij Animal Center weet je dat je allerlei producten kunt kopen tegen de scherpste prijzen. Het is ook fijn dat je gewoon gratis voor de deur kunt parkeren. Zo hoef je je dus niet druk te maken of je wel een plaatsje kunt vinden en dat je niet te lang binnen kunt blijven zonder dat je de meter weer moet vullen. Zodra je de winkels binnenloopt, zul je je verbazen over alles wat er te vinden is. Je zult je ogen uitkijken en niet snel met lege handen de winkel weer verlaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij Animal Center te verkrijgen, op het gebied van dieren dan wel te verstaan.

Deskundig en vriendelijk personeel

Je kunt bij Animal Center aankloppen voor artikelen voor honden, katten, knaagdieren, vogels en ook voor paard en ruiter, aquariums, pluimvee en boerderijdieren ben je bij Animal Center aan het juiste adres. Het fijne aan het Animal Center is dat er deskundig en vriendelijk personeel werkt dat je echt kan helpen te vinden wat je zoekt. Voor alle mogelijke vragen kun je bij ze terecht en helpen ze je de juiste producten te vinden. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf door de winkels struinen en zelf vinden wat je zoekt.

Een dierenkliniek met volwaardige diergeneeskundige zorg

In de beide winkels in Vught en Kaatsheuvel is een Pets Health dierenkliniek en hierbij wordt samengewerkt met een dierenkliniek in de buurt. De kliniek in de winkel is een vooruitstrevende kliniek waarbij er veel aandacht is voor het welzijn van gezelschapsdieren. Je kunt bij de Pets Health dierenkliniek in het Animal Center terecht voor volwaardige diergeneeskundige zorg. Er worden elke maand activiteiten en acties georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je je vaccinaties, het chippen of de gebitscontrole voor een scherpe prijs bij de kliniek kunt laten uitvoeren. Je weet wanneer je aanklopt bij Animal Center dat de zorg die geboden wordt, door een professionele dierenarts gegeven wordt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je huisdier niet in goede handen is.

Bezoek de dogwash

Naast een dierenkliniek hebben de vestigingen van Animal Center ook een dogwash. Hier kun je je hond, ongeacht het formaat heerlijk wassen. Door een paar handelingen te combineren, heb je al snel het perfecte wasprogramma voor jouw hond. Of je nu conditioner wilt gebruiken of een vlooienbehandeling uit wilt voeren, alles is mogelijk. Je hebt alle tijd om je hond te wassen en hem of haar zo de aandacht te geven die het dier verdient. Ga dus vooral naar 1 van de vestigingen van Animal Center en geef je hond een heerlijke wasbeurt.

Trimsalon

Het Animal Center heeft ook een trimsalon. Hier kun je je hond naar toe brengen om een trimbeurt uit te laten voeren. Een trimbeurt is voor bijna elke hond heel erg belangrijk. Hierdoor zorg je ervoor dat de vacht goed gezond blijft en daarnaast ook mooi blijft. Een aantal type honden moet regelmatig naar de trimsalon om de vacht goed te onderhouden. Door hier op tijd mee te beginnen, voorkom je heel veel huidaandoeningen. Bij het Animal Center werken enkel gediplomeerde trimmers die precies weten wat de vacht van jouw hond nodig heeft. Hierbij wordt er ook goed samengewerkt met de dierenartsen om zo de passende behandeling voor jouw hond samen te stellen.

Website en folder

Naast dat je even langs kunt gaan in de winkels van Animal Center, hebben ze ook een handige website. Hier kun je ook online het assortiment bekijken en ook direct bestellen. Je kunt hier ook direct even de openingstijden en contactgegevens van de verschillende winkels bekijken. Zo ben je goed op de hoogte en kom je niet voor een dichte deur te staan. Voor de laatste aanbiedingen van het Animal Center kun je de folder op Aanbiedingenfolders.nl bekijken. Hier wordt steeds de nieuwste folder online geplaatst.

Over Animal Center

Ben je de trotse eigenaar van één of meerdere huisdieren? Bij Animal Center ben je aan het juiste adres voor het kopen van uiteenlopende producten voor alle huisdieren. Het bedrijf is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, waardoor ook het assortiment flink gegroeid is. Voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, paarden, pluimvee, duiven, boerderijdieren, buitendieren en vijverdieren ben je bij Animal Center aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld honden vind je bij Animal Center voeding, snacks, speelgoed, kleding en accessoires, voer- en drinkbakken, supplementen en benches terug. Ook op het gebied van verzorging, verkoeling, uitlaten, vervoeren en slapen biedt Animal Center onwijs veel producten aan.

De uiteenlopende producten van Animal Center zijn online of in één van de winkels te kopen. De winkels bevinden zich in Vught en Kaatsheuvel; in deze winkels vind je het uitgebreide assortiment, maar ook een dierenkliniek, een hondenwassalon en een trimsalon.

Online kan je dus ook terecht voor het aanschaffen van producten van Animal Center. Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, profiteer je zelfs van gratis bezorging. In andere gevallen betaal je slechts 3,95 euro aan verzendkosten. Niet tevreden over je bestelling? Je kunt de ontvangen artikelen dan binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor deze retournering zijn wél voor eigen rekening. Een andere mogelijkheid is echter om de artikelen gratis te retourneren in één van de winkels van Animal Center.

De klantenservice van Animal Center staat graag voor je klaar. Je kunt hen op telefoonnummer 0416 28 15 06, via de mail ([email protected]) of via een online contactformulier bereiken. Voor persoonlijk advies kan je óók terecht in één van de winkels; deze winkels hebben ruime openingstijden. Voor een overzicht van de openingstijden kan je terecht op de website van Animal Center.