Animal Center

www.animalcenter.nl

Tuin & Dier

Animal Center folder

Ontvang nu korting bij Animal Center met folder aanbiedingen

Animal Center folders

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

Ranzijn Tuin & Dier Folder Week 27

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Boerenbond Folder Week 28

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Van Cranenbroek Folder Week 28

Geldig van 06-07-2020 t/m 18-07-2020

> Folder bekijken

Jumper Folder Week 28

Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Intratuin Zomer Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Pets Place Costa Del Tuin Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 06-07-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Meer tuin & dier winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Animal Center folder?

Helaas is er nu geen geldige Animal Center folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Animal Center folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Animal Center folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Animal Center folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Animal Center folder?

Blader nu snel door de Animal Center folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Animal Center

Ben je de trotse eigenaar van één of meerdere huisdieren? Bij Animal Center ben je aan het juiste adres voor het kopen van uiteenlopende producten voor alle huisdieren. Het bedrijf is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, waardoor ook het assortiment flink gegroeid is. Voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, paarden, pluimvee, duiven, boerderijdieren, buitendieren en vijverdieren ben je bij Animal Center aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld honden vind je bij Animal Center voeding, snacks, speelgoed, kleding en accessoires, voer- en drinkbakken, supplementen en benches terug. Ook op het gebied van verzorging, verkoeling, uitlaten, vervoeren en slapen biedt Animal Center onwijs veel producten aan.

De uiteenlopende producten van Animal Center zijn online of in één van de winkels te kopen. De winkels bevinden zich in Vught en Kaatsheuvel; in deze winkels vind je het uitgebreide assortiment, maar ook een dierenkliniek, een hondenwassalon en een trimsalon.

Online kan je dus ook terecht voor het aanschaffen van producten van Animal Center. Als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, profiteer je zelfs van gratis bezorging. In andere gevallen betaal je slechts 3,95 euro aan verzendkosten. Niet tevreden over je bestelling? Je kunt de ontvangen artikelen dan binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor deze retournering zijn wél voor eigen rekening. Een andere mogelijkheid is echter om de artikelen gratis te retourneren in één van de winkels van Animal Center.

De klantenservice van Animal Center staat graag voor je klaar. Je kunt hen op telefoonnummer 0416 28 15 06, via de mail (klantenservice@animalcenter.nl) of via een online contactformulier bereiken. Voor persoonlijk advies kan je óók terecht in één van de winkels; deze winkels hebben ruime openingstijden. Voor een overzicht van de openingstijden kan je terecht op de website van Animal Center.