Blije Doos

deblijedoos.nl

Kinderen

Blije Doos folder

Ontvang nu korting bij Blije Doos met folder aanbiedingen

Blije Doos folders

advertentie
advertentie

Meer kinderen folders

Baby-Dump Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 31-08-2020 t/m 26-09-2020

> Folder bekijken

Van Asten Babysuperstore Folder

Geldig van 20-07-2020 t/m 30-09-2020

> Folder bekijken

Prénatal Folder Week 37

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 07-09-2020 t/m 20-09-2020

> Folder bekijken

Babypark Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-08-2020 t/m 21-09-2020

> Folder bekijken

Babypark Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 07-09-2020 t/m 21-09-2020

> Folder bekijken

Van Asten Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 28-08-2020 t/m 21-09-2020

> Folder bekijken

Meer kinderen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Blije Doos folder?

Helaas is er nu geen geldige Blije Doos folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Blije Doos folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Blije Doos folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Blije Doos folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Blije Doos folder?

Blader nu snel door de Blije Doos folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Blije Doos

Als je zwanger bent, is dat uiteraard een onwijs speciaal moment. Om je tijdens de zwangerschap perfect voor te bereiden op de komst van je kleine wonder, is de Blije Doos opgericht. De Blije Doos is een gratis cadeaupakket waarin allerlei handige items voor jouw toekomstig kind zitten.

De Blije Doos is een initiatief van de website WIJ.nl. Als je je gratis aanmeldt voor de Blije Doos, krijg je ook nog 4x per jaar het magazine ‘WIJ’. Dit magazine is bedoeld voor zwangere vrouwen en voor jonge moeders. Met dit magazine kan je je verdiepen in het opvoeden van jouw baby en bovendien vind je in dit magazine allerlei handige tips en informatie.

De Blije Doos is veel meer dan het hierboven genoemde magazine. Het is namelijk een volledig cadeaupakket met daarin handige en praktische cadeaus. Deze cadeaus worden beschikbaar gesteld door verschillende partners van het magazine WIJ. Bij het bestellen van het cadeaupakket kan je exact inzien welke externe partners helpen met het samenstellen van het pakket.

Indien je binnen zes weken na geboorte ook nog de gegevens van je baby aan WIJ doorgeeft, ontvang je een gratis mutsje met de voornaam van jouw baby daarop. Uiterst leuk, maar je moet uiteraard wel rekening houden met de privacy. Het bedrijf achter de Blije Doos geeft echter aan dat zij de privacy hoog in het vaandel hebben staan en de huidige wetgeving volledig volgen.

Bij het inschrijven voor de Blije Doos dien je allerlei gegeven in te vullen, waaronder de verwachte geboortedatum van je baby. Heb je nog vragen over de Blije Doos? Daarvoor kan je terecht bij de klantenservice van WIJ; consumentenservice@wij.nl is daar het aangewezen e-mailadres voor. De Blije Doos is al met al een handig en leuk cadeaupakket voor (aanstaande) moeders.